dukyshor Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 (edited) la scannerul ala SS dupa ce a terminat de downloadat imi arata asa ceva : scanning 66.255.254.*scanning 66.255.255.*aici trebuie stop[root@localhost ss]# cat bios.txt |sort |uniq >> ip.txtcat: bios.txt: No such file or directory[root@localhost ss]# lsip.txt ss[root@localhost ss]# cat bios.txt |sort |uniq >> ip.txtcat: bios.txt: No such file or directory[root@localhost ss]# cat ip.txt[root@localhost ss]#si nu imi da niciun ip...aveti idee ce trebuie sa fac? Edited October 3, 2011 by dukyshor Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukyshor Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 up ! ..help please Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildgenin Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 mersi frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 iarasi intampin probleme cu el,nu se genereaza fisierul cu "results" lam bagat pe un xp sp2 si nu se genereaza..care ati mai intampinat prbl de genu,care e rezolvarea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 am observat ca este de la net,pe un windows 7 x64,cu netu meu de la RDS,nu mi se genereaza results.txt,am schimbat reteaua,am intrat cu wifi pe alta reatea,si imi merge,dar cu netu meu nu,nu stiu de ce.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petzy Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Mda, cam ce patesc si eu, si tot pe x64.Poate se pricepe cineva si ne da o idee care-i buba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mytzu Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Merge perfect. Multam. Ceva asemanator si pentru smtp`uri daca ai :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Church Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Merge mai mult ca perfect. Lasat peste nopate mi-o gasit 5remote-uri toate cu minim 10gb rami. Multzam fain ! ! ! Daca ajungi prin ardeal da-mi un pm sa rupem o lada de beree.Cum zice Mytzu, ceva asemanator ar fi genial pentru smtpuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nocall Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Merge perfect nota 10 , chiar nu ma asteptam sa se faca un asemenea scanner public ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petzy Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Si pana la urma stie careva de ce nu merge pe XP 64 bitz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Si pana la urma stie careva de ce nu merge pe XP 64 bitz?da nu scana bro de pt compu tau, pune si tu pe un RDP,iar daca nuai instaleaza si tu VMWARE si pune un xp in 32biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Church Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Si pana la urma stie careva de ce nu merge pe XP 64 bitz?eu dau din vista pe 64 biti isi merge struna. Ce eroare iti da ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 eu dau din vista pe 64 biti isi merge struna. Ce eroare iti da ?vista & win7 pot rula programe facute pt 32 biti folosind "troubleshoot compatibility" XP in 64 are aceasta optiune ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 da are si xp x64 optiunea cu compatibility Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartus_C Posted October 22, 2011 Author Report Share Posted October 22, 2011 Celor care nu le mai merge programul!Este din cauza providerului, nu stiu pe ce porturi functioneaza dracia dar si mie mi-a mers perfect vreo luna de pe calc propriu. Acum din 50 de ip-uri de ex imi scaneaza real vreo 4-5 si restul le arunca la error...Incercati sa va conectati de la alte retele, oricare ar fi ele.Multzam fain ! ! ! Daca ajungi prin ardeal da-mi un pm sa rupem o lada de beree.Daca ajungi vreodata prin Londra da-mi un semn si rupem 20 de pint-uri de bere:))Ceva asemanator pt SMTP este foarte posibil sa vina curand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petzy Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 eu dau din vista pe 64 biti isi merge struna. Ce eroare iti da ?Pai, nu imi da nici o eroare, problema e urmatoarea:Orice as face, oricate threaduri as seta sau oricate ip-uri as baga (chiar si zeci de mii) ..cum dau start imi scaneaza 5 minute calumea (sunt doua rahaturi acolo PPP nuj cum si inca unu si tot oscileaza cifrele, dupa ala te ghidezi ca merge) apai ala peste 5 minute imi scade primu la 0000 si dus e. Dupaia mai dureaza vreo 30-60 de minute (la 60.000 de ip-uri) si se mi le da pe toate bad, ca si cum nu ar avea portu deschis.Am testat cu un singur ip user si pass, care stiu sigur ca merge, si la gasit ca fiind valid si ca merge...deci se bate cap in cap. Repet, oricate ip-uri usere si passuri as pune sau threaduri la fel face. Si asta numai de cand am reinstalat si am trecut pe xp pe 64 de biti de pe vista pe 32, pe vista pe 32 mergea brici ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xplicit Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 vezi ca ai o versiune mai veche de dubrute. nu ti le baga in bad, ti le "mananca". ia ultima versiune ca nu face asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xplicit Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 am o rugaminte, cine ma ajuta si pe mine: am nevoie de 10-15 rdpuri de sua pana maine.dau in schimb un voucher de google adwords de 50$ ....pt ca sunt baiat bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 @xplicit: nu iti da nimeni pe un voucher de 50$... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xplicit Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 ce nu imi da nimeni?pot sa dau 1$/rdp de sua prin pp. total 10$. am nevoie urgent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petzy Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 vezi ca ai o versiune mai veche de dubrute. nu ti le baga in bad, ti le "mananca". ia ultima versiune ca nu face asa.am 2.02.0 e ultima din cate stiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xplicit Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 daca te-ai uitat pe ubrute.com versiunea 2 sunt vreo 3: rc1,rc2,rc3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartus_C Posted October 24, 2011 Author Report Share Posted October 24, 2011 RC3 este cea postata aici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Problema e de la script-ul care cauta ip-urile, am luat pe rand 20 de ip-uri gasite si am incercat sa ma conectez manual cu remote desktop, din 20 doar 2 erau bune...le-am bagat in dubrute, 18 le-a bagat la error si 2 la bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petzy Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Problema e de la script-ul care cauta ip-urile, am luat pe rand 20 de ip-uri gasite si am incercat sa ma conectez manual cu remote desktop, din 20 doar 2 erau bune...le-am bagat in dubrute, 18 le-a bagat la error si 2 la bad.Eu nici nu ma complic cu ala de scanat, 1. pentru ca nu imi merge si 2. chiar daca mergea nu aveam incredereCel mai sanatos e cu ./ss sau ./pscan-u cel de toate zilele, parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...