Silviu Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Azi am primit cel putin 3 invitatii la evenimente de genul. Avand in vedere ca site-ul arata ca vai de el, premiile alea sunt la duma.Exemplu de eveniment: Primii 500.000 participanti - Ochelari de soare WAYFARER - ABSOLUT GRATUIT | Facebook Quote
tjt Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Bravo lor ca sunt destepti si stiu cum sa faca bani de pe prostia altora. Quote
icebird Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 Am primit si eu cu primii 200.000 primesc un tricou, de unde plm au ei bani sa imparta 200.000 de tricouri? E clar teapa, dar nah... prostia omeneasca. Quote
magnificul Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 mai este unu cu tricourile....daca il gasesc revin cu edit Quote
Nytro Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 Da, cu tricourile am vazut si eu. Dar imi plac astea, descopar si eu ce prieteni ratati pe care nu ii duce capul am... Quote
gogusan Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 (edited) pai sunt foarte vechi treburile astea.unii fac pt siteurile de shorturl gen adflysi altii fac pt surveys (gen cpalead)Location www punct iAvatar punct roCreated By iAvatar, Aaron Vladar merita un deface LE: 36,052 Attendingiti dai seama ca a avut 36,052 afisari pe shorturlul ala plus LIKEsbtw: la 10k Likes pe facebook page, iti poti schimba pagina de start default. Edited July 16, 2011 by gogusan Quote
crs12decoder Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 Cacaturile astea nu vor inceta sa mearga niciodata.Stocul de prosti e inepuizabil.. nu ai ce sa faci...Daca eu am facut la foc automat un script de cacat de phishing care se vedea de la o posta ca e tzeapa. In care scriam ca daca vrea cineva sa afle parola cuiva sa introduca ID-ul pers respective , id-ul propriu si parola proprie si va primi pe mail parola victimei si in 10 minute am avut 12 "abonati" care isi serveau parolele pe tava. Site-u nu avea nimic pe el.. era doar formularu si atat.. nici macar nu era plasat in centru formularu'. Era gol. Background alb, 3 casute textbox si un buton de submit plasate in stanga sus. Atat.Asta spune mult despre persoane in general si despre potentialul de exploatare.Si noi vbim de xss si sql injection Quote
magnificul Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 (edited) @Nytro Recunoaste ca era tentant tricoul cu inscriptia Facepebuci.( recunosc ca si pentru mine, de mic imi doresc asa un tricou ) @crs12decoder nu ar trebui sa te mire nimic E prea mare tentatia de a avea parola cuiva de mess ca sa se mai gandeasca ca s-ar putea sa fie o capcana.Asai ca nu va ajungeau tricourile si ochelarii? Nu va puteti duce la plaja numai cu ochelari si tricou, o sa va plictisiti. Va propun sa va luati si o minge http://www.facebook.com/event.php?eid=243759335642657 Edited July 17, 2011 by magnificul Quote