Jump to content
cyy

Deepfreeze+BestCrypt+VPN+RDP+VPN

Recommended Posts

Sal ... care credeti ca e cea mai buna metoda sa te protejezi Online dar si offline ( hdd etc ) ?

Eu am Deepfreeze pe C:/ , drive-ul e criptat cu bestcrypt volume encryption manager ( by jetico inc. ) , peste am VPN, dp vpn intru pe rdp(windows server dedicat 2008 LEGIT $ [under fake name ] ) unde am toate programele de chat icq/yahoo/msn... iar acolo am alt vpn care il pornesc doar in situatii extreme , in rest pe pc meu orice ma protejez cu socks , peste vpn bineinteles...!

ce credeti , e de-ajuns ? cat despre best cript , e destul de bun ? eu asa am inteles.

Edited by cyy
Link to comment
Share on other sites

Pentru protectia online nu-ti trebuie chiar atatea daca folosesti netul in scopuri legale.Pentru un atac da, pentru task-urile zilnice, un proxy e suficient.Cat despre cryptere, cel mai bun care l-am folosit este TrueCrypt.Singura lui vulnerabilitate e sa nu ai instalat un keylogger in computer, dar daca ai de la bun inceput Deep Freeze si folosesti kituri care nu-s rootate, sansele de a avea un sistem compromis sunt minime.

Link to comment
Share on other sites

Dar daca iti da cineva format , presupunand ca nu poate sa treaca peste parola , mai poate recupera ceva ? atata timp cat a fost criptat C: imedat dupa instalarea windowsului?

Si na , ptr chestii mai putine legale eu zic ca e suficient nu?

Nu imi fac probleme sa am un sistem compromis de cineva care ar vrea sa-mi fure inf din pc meu , ci de baietii imbracati in negru cum scrie si la reguli :)

Link to comment
Share on other sites

Nu este suficient sa formatezi un hard disk ca sa dispara tot de pe el, exista softuri care pot recupera daca a fost neatins dupa formatare.In schimb, daca rescrii datele (instalarea unui sistem de operare presupune rescrierea de sectoare), se pierd datele dinainte de formatare corespunzatoare noilor sectoare scrise.

LE:nu, nu vei avea probleme cu ce ai in prezent.Oricum, daca pe baieti ii costa mai mult sa te prinda si sa te acuze decat prejudiciul adus, ai sanse mari sa scapi.

Link to comment
Share on other sites

Sa presupunem ca imi ia cineva hdd-ul ( chiar daca il schimb lunar ) , si acesta a avut inainte tot ce am zis pe el bestcrypt/deepfreeze si fiind destul de protejat "ONLINE" , se poate recupera ceva dupa format daca a fost criptat anterior ?

Link to comment
Share on other sites

@Cyy nu stiu nimic de beestcrypt dar iti recomand sa iti cryptezi tot hardul cu truecrypt+pentru siguranta creezi un os de fatada si el dai ala ai aprola de la os-ul ala de fatada unde descarci filme porno o gramada/pui poze cu tine/yahoo/mai intri pe fakebook si rahaturi de genul air pe os-ul hidden acolo vei tine lucrurile care nu vrei sa fie descoperite+ca sa fi si mai sigur iti vei mai creea o patiti ascunsa care va aveea 2 parole, una de fatada si una lunaga de 20 de caractere cel putin si se va aplica acelasi principiu ca al os+cand stergi niste fisiere mai sensibile foloseste eraser ca sa stii ca nu mai pot fi recuperate.Cat despre vpn/rdp depinde si ce vpn folosesti si daca vpn-urile tin logurile vor da de tine+ca ramane la isp ca tu te-ai conectat prima oara la primul vpn air dupa aceea nu va mai aparea nimci dar daca dau d eprimul vpn si tine loguri vor da de tine foarte usor.

Link to comment
Share on other sites

am norton internet security 2011... e bun!

aham.. da cel mai bn e vpn + socks .. rdp si criptat bine.

o sa pun true crypt , am mai auzit de el si ca e f bun.

ms.

Cel mai bun e VPN ? serios ? hai ca esti tare ce sa zic.. macar sti ce loguri pastreaza vpn, socks, rdp ? sau cum se fac ? Eu cred ca nu te-ai documentat destul sti ca mai exista si o metoda care se conecteaza la mai multe servere apoi traficul este redirectionat catre site-ul pe care il accesezi ? practic te conectezi la server1, server2, server3 apoi la serveru victima asta se poate face cu putty (nu ma refer la servere proxy) apoi poti sa iti faci un server vpn al tau il poti instala pe un rdp si asa mai departe

Nu cred ca ai inteles nimic din ce ti-am explicat dar sfatul meu e sa te mai documentezi putin crede-ma sunt multi pe forum care stiu cu ce se mananca asa ceva da se abtin sau nu au timp sa iti explice

Link to comment
Share on other sites

Nu merit? decât dac? chiar ai nevoie de a?a ceva. Nu v?d rostul la o securizare în halul ?sta decât dac? te ocupi de treab?. Ce rost are s? fac asta pe PC-ul personal pe care îl folosesc la filme? S?-mi scada viteza ?i s? am noduri prin care s? poat? pica re?eaua?

Edited by tromfil
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...