Truda Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Salut. Sunt din Constanta. Stiu cate putin din php, html, css, c++ ; vreau sa invat POO (C++/Java). Am aflat de forum de la un coleg; sper sa invat chestii utile de pe aici sunt un tip ironic, nu ma supar daca ma sunati la doua noaptea sa ma intrebati care e tuningul D7 sus4 nu-mi plac agrama?ii, incul?ii ?i curvele. In rest...toate cele bune Quote
wildchild Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 In sfarsit!Lume (aparent) normala.Bun venit! Quote
Surge Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Imi place cum te-ai prezentat.Bine ai venit. Quote
wildchild Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Proud to be constantean.Dude, ai acelasi avatar ca si proof.Ceva intelegere intre constanteni sau pura coincidenta? Quote
pr00f Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Salut, bine ai venit. În sfâr?it cineva cu o prezentare acceptabil? ?i cu o minte deschis?, presupun. Constan?a ftw .Dude, ai acelasi avatar ca si proof.Ceva intelegere intre constanteni sau pura coincidenta?Herp a derp. Quote
wildchild Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Mare grija cum folosesti "herp" si "derp" in aceeasi propozitie ca e o sabie cu 2 taisuri. Quote
p3tru Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Bine ai venit pe RST! PS: Mie-mi plac curvele Quote
LLegoLLaS Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Salutare, bine-ai venit!Vi se trage de la atata apa sarata Quote
DuTy^ Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Salutare! De curiozitate, cati ani ai? iti spun dupa de ce am intrebat! Quote
neversaynever! Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Salut. Sunt din Constanta. Stiu cate putin din php, html, css, c++ ; vreau sa invat POO (C++/Java). Am aflat de forum de la un coleg; sper sa invat chestii utile de pe aici sunt un tip ironic, nu ma supar daca ma sunati la doua noaptea sa ma intrebati care e tuningul D7 sus4 nu-mi plac agrama?ii, incul?ii ?i curvele. In rest...toate cele bune Waw, hai când ne întâlnim, mai lu?m câ?iva de aici, facem cuno?tin?? ?i mergem la o bere ceva?¤ welcome . Quote
Truda Posted August 13, 2011 Author Report Posted August 13, 2011 (edited) Salutare! De curiozitate, cati ani ai? iti spun dupa de ce am intrebat!optsprezece.Waw, hai când ne întâlnim, mai lu?m câ?iva de aici, facem cuno?tin?? ?i mergem la o bere ceva?¤ welcome .de fapt sunt din darabani/botosani dar sunt anul intai la academia navala. cand vin pe acolo iti dau un buzz Edited August 13, 2011 by Truda Quote