Jump to content
Zatarra

Database XSS

Recommended Posts

Pentru ca tot e la moda sa propui/sugerezi vin si eu cu o idee.

Ce ziceti de un database pentru sectiunea XSS, respectiv o eventuala sectiune SQLi. Nu trebuie neaparat sa fie hostat pe acelasi host ca forumul (Kwe nu are chef de noi), poate fi hostat oriunde.

Ideea e urmatoarea, daca avem un database, putem da search pe domeniile care ne-ar interesa; ar fi evitate eventualele double post-uri (aici veti spune ca exista search, da, asa e dar nu totdeauna e precis, respectiv folosit). Pe langa acestea ar putea exista un comment la fiecare link, gen: Database-ul contine multe mailuri, Databaseu are multe Adrese/Numere tel, XSS-ul este permanent etc.

Pentru doritorii de +1,2,3.. la numarul de posturi, ii rog sa se abtina, cei care au cu adevarat o parere sa si-o expuna.

Retineti, e o idee, nu trebuie sa dati reply-uri de genul: Naspa/Misto, in schimb puteti sa imbunatatiti ideea sau sa o contracarati cu argumente logice.

Edit: @Synthesis Nu e aceeasi chestie cu bug reports. Ma refer strict la XSS/SQLi

Edit0: @gigaevil Sa se faca un last verified sau ceva de genul

Edited by Zatarra
Link to comment
Share on other sites

Ar fi o idee promitatoare si sa se faca o statistica de exemplu daca voi cauta un xss si vad ca a fost acum 4 ani, probabilitate sa mai exista e foarte mica... sa se calculeze o probabilitate.

Edit: Era un sit vechi cu parole scrise si avea un camp probabilitate sa mai existe, comment-uri si un pool daca mai merge si daca nu

Edited by gigaevil
Link to comment
Share on other sites

Nu ar fi foarte util. De multe ori sunt fixate rapid, deci ar fi inutil sa cauti un XSS care e deja filtrat. In plus, un XSS nu e foarte util, iar un SQL Injection e reparat de 20 de ori mai repede din cauza pericolului pe care il exercita.

Asa, ca Bug Reports, sa se primeasca puncte pentru site-uri mari da, dar o baza de date nu stiu cat de mult si pe cine ar ajuta.

Link to comment
Share on other sites

Ma uitam putin prin thread-urile de la Sugestii si nu ar fi o idee rea, doarca, la fel cum a spus tromfil, va fi o lista urmarita de marile companii sau cine stie cine ar avea interes in asa ceva. Dar daca baza de date ar fi accesibila doar utilizatorilor VIP, iar altor utilizatori respectati printr-un intermediar la cerere. Contributia la baza de date sa fie publica insa, pentru a se putea aduna cat mai multe statistici.

LE:Cer scuze ca postez intr-un topic asa vechi dar ideea are potential.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...