Jump to content
gigaevil

Ofer cont RST 190 de posturi gratis

Recommended Posts

Posted (edited)

Ofer cont RST 190 de posturi gratis. Primul care imi va trimite PM e al lui contul, sunt eligibili doar cei care au mai putin de 50 de posturi.

Contul este gigaevil

Informati : C/C++ Programmer + VIP

Facut acum 20 de zile

Edited by gigaevil
Posted
Eu am altceva de facut in loc sa postez sugesti...

Barem sa fac un bine, cu timpul irosit degeaba.

Te duce capul , dar in acelasi timp esti destul de arogant si idiot.

Posted
Ofer cont RST 190 de posturi gratis. Primul care imi va trimite PM e al lui contul, sunt eligibili doar cei care au mai putin de 50 de posturi.

Contul este gigaevil

Informati : C/C++ Programmer + VIP

Existenta 20 de zile

Sincer, cred ca postul asta al tau este o mare.. porcarie. Daca nu mai voiai sa activezi aici, nu trebuia sa mai postezi.No comment.

Posted

iti dai seama ca daca "donezi" contul, el (contul) nu va mai fi inregistrat in grupul C/C++ Programmers nu? deci practic va fi un cont doar cu 192 de posturi:|

Posted (edited)

nu merge parola.pfuaiiiiiii, da ba parola.da parola.vreau sa fac misto de mosad de pe 2 conturi.

Edited by j1g0
edit
Posted

:)) Maine poimaine va vindeti si sosetele pe rst...sau le donati, cine stie.

Asta a fost un topic gen ce a facut °°°°°°° cand a plecat. Pe cat ca se facuse de putin cacat cu reformele lui, a mai si postat ca pleaca de aici, de parca pe cineva ar fi interesat. Hai ca nu iti mai dau argumente, ca timpul tau e pretios.

Posted
:)) Maine poimaine va vindeti si sosetele pe rst...sau le donati, cine stie.

Asta a fost un topic gen ce a facut °°°°°°° cand a plecat. Pe cat ca se facuse de putin cacat cu reformele lui, a mai si postat ca pleaca de aici, de parca pe cineva ar fi interesat. Hai ca nu iti mai dau argumente, ca timpul tau e pretios.

Ba coaie uitate ce posturi bune are nu kred k mai are vreunu ca el. Nu il vinde ba.

Pacat k rstu pierde uzeri buni.

Posted

Ai de pula mea, cand am zis ca tu nu ai o treaba cu forumu asta mi-au sarit astia in cap. Bine ca nu-l vinzi.. "Posturi de calitate" nu am vazut la el, numai reforme si cacaturi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...