Jump to content
lns

mircea badea si mouse-ul

Recommended Posts

Posted

E prea tare omu, se pisha pe toti cand are chef:

Are bani, are vreo 20 de avocati si 20 de procurori care se ocupa de toate problemele lui, si isi traieste viata din plin... E pe pula lui :)

Posted

In loc sa dea mouse-ul sau laptopul unui copil amarat la vreo casa de copi sau oriunde sa se joace si ala stind ca in cativa ani va murii de foame (daca nu o face inca de pe acum), dar nu, el e inteligent

Posted

Mi se pare o persoana care isi da prea mare importanta cand defapt el este un nimeni si in videoclipul asta sia aratat defapt cata inteligenta are si cat de violant poate fi cu obiecte electronice care al depasesc..

Posted

Nici eu nu am inteles niciodata aceste emisiuni. Pana la urma am tras concluzia ca nu e nimic de inteles. Lumea se uita la emisiune pentru a-l vedea pe acest bufon cum isi demonstreaza 'inteligenta'. Cum a zis si Gecko, emisiunea in sine este complet inutila.

Posted (edited)

Aceasta emisiune este un pamflet si trebuie tratata ca atare, pe langa asta, are cateva sfaturi utile...

Desi nu`s fan Badea, uite un exemplu ..

Mircea Badea-Daca te-a parasit iubita - YouTube

Uite altu: In gura presei cu Mircea Badea - Profesoara cersetoare

Ce pretentii sa mai ai de la orice sistem din tara asta, daca un profesor ii cere unui parlamentar sa-si doneze salariul inloc sa-i ceara sa-si "FACA IN GURA MA-SII TREABA CUM TREBUIE"

Edited by Addic73d
Posted
Ba ba..eu ma uit la el in fiecare zi iar el ne arata cretinism-ul in tara asta si ne explica unele lucruri.Urmari-ti mai multe episoade si o sa intelegeti.

Pacat ca nu-ti explica si limba romana...