say3er. Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 2012 The TRUTH You're NOT Being TOLD Part 1 (Full Length 95min) - YouTubeÎntr-un seminar numit "Adev?rul care î?i este ascuns“, Retrov explic? audien?ei sale c?, în 25 septembrie 2011, P?mântul va fi nimicit de cometa Elenin. Adrian ?onka consider? îns? c? Elenin este doar un bulg?re de z?pad? murdar?, iar a?a-zi?ilor profe?i, " li s-a pus pata pe ea".Dac? a?i crezut c? sfâr?itul lumii vine în 21 decembrie 2012, ave?i mai pu?in timp decât v-a?i imaginat pentru a v? încheia socotelile cu via?a. Apocalipsa va sosi în mai pu?in de o saptamana, conform unui nou profet al Zilei de pe Urm?, pe nume Alex Retrov.Într-un seminar numit "Adev?rul care î?i este ascuns“, Retrov explic? audien?ei sale c?, în 25 septembrie 2011, P?mântul va fi nimicit de cometa Elenin.B?rbatul î?i sus?ine teoria cu tot felul de calcule ?i schi?e, menite s? arate c? profe?ia sa are la baz? date ?tiin?ifice de necontestat.Adrian ?onka scrie pe Pagina de Astronomie, c? nu este niciun pericol, iar cometa Eleni este doar "un bulg?re de z?pad? murdar?".Pe 10 septembrie cometa a trecut la periheliu de Soare, la „numai” 72 de milioane de km de acesta. O distan?? chiar mare pentru c? exist? comete care se apropie mai mult."O alt? problem? a celor care cred c? ceva se va întâmpla din cauza acestei comete este apropierea de Terra. Pe 16 octombrie cometa se va afla la „numai” 35 de milioane de km de noi (34.982.790 km mai exact). Ce nu în?eleg oamenii este c? e o distan?? mic? la scar? astronomic? dar enorm? dac? te raportezi la m?rimea corpurilor implicate (Terra 12.600 km, C/2010 X1 Elenin ~3 km).Au mai auzit c? uneori norul de gaz ce sublimeaz? de pe suprafa?a cometei este imens, având milioane de km în diametru. Este adev?rat dar toate cometele „p??esc” a?a ceva. De ce Elenin e mai cu mo?? Nu se ?tie, doar li s-a pus pata pe ea".Sursa:Realitatea.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Mi se pare cea mai logica teorie de pana acum.Totusi,eu am treaba,deci nu se va sfarsi asa repede . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROFL Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Cei mai penibili oameni astia sunt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Fara alte comentarii scoase din n teorii , nu va veni inca sfarsitul lumii , trebuie sa se termine mandatu lu Basescu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Idioti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 (edited) Sa inteleg ca in ziua de 26 Septembrie 2011 asteptam un cutremur belea? Edit: Oare cati vizitatori unici vei avea in 2012 pentru un site plin de prostii de genul? Edited September 20, 2011 by Zatarra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 O sa ma cac pe BOC (i-am pus nume tronului) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dranaxum Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Comet Elenin is Now Fading Away Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Iar vine sfarsitul lumii...tot ala sau altul ?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Proper Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 "Dac? a?i crezut c? sfâr?itul lumii vine în 21 decembrie 2012, ave?i mai pu?in timp decât v-a?i imaginat pentru a v? încheia socotelile cu via?a."Cu alte cuvinte; mai bine aruncati-va de la balcon de pe acum, ce sa mai...Hai ma ma lasi, mai sunt 5 zile pana atunci si nu s-a vazut niciun semn, ceva, o cometa ajunge intr-un timp chiar asa scurt pe Pamant?Cometa aia a fost descoperita din 2000 probabil, de atunci este urmarita . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
me.mello Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Eu as paria doar cu viata daca as spune astfel de lucruri....mai mult decat ea nu pot sa dau....chiar daca la 6.96 miliarde de oameni pare putin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3mEnT Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Cum? Numai cei de la X-Factor sunt de vina, ca n-au lasat maicuta cosmica sa treaca de preliminarii. Am belit pula cu totii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...