p3tru Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Dose Files.exe Am uitat de unde le am pa, poate cu altcineva. Quote
sandabot Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 pa, poate cu altcineva.Ce vrei sa spui ? Quote
GarryOne Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 ce curios m-ati facut, vreau sa incerc.Neaparat la casti? la boxe nu se poate ?@wildchild, ce varsta ai? sau macar aproximativ Quote
wildchild Posted October 1, 2011 Author Report Posted October 1, 2011 (edited) Aici e link-ul cu diverse doze.Din cauz? c? instig la fric? ?i alte motive enumerate de root_prime, am decis s? nu includ Edited October 1, 2011 by wildchild the fuck's w/ rst?where's the rest of my post? Quote
GarryOne Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 baga aici link-uri sa mai incerce si altii, vreau sa vad o a doua experienta Quote
wildchild Posted October 1, 2011 Author Report Posted October 1, 2011 (edited) ce naiba are rst-u, nu ma lasa sa postez mai mult de un rand?:| ||||||edit:http://www.megaupload.com/?d=F6T95YM1Am scos hand of god, adrenaline, orgasm si gate of hades din cauza lui root_prime cu teoriile lui.n-am de gand sa-i dau apa la moara asa ca daca are nevoie careva de acele doze sa mi le ceara pe privat.in legatura cu postu lui cu memoratul, la oxford pentru examenul de atpl am avut de invatat 15k de pagini si m-a ajutat mult chestia asta cand nu mai puteam invata nicicum.nu mai latra pana nu incerci si vezi cu ochii tai. Edited October 1, 2011 by wildchild Quote
GarryOne Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 te-a pedepsit deoarece nu ai postat dozele Quote
root_prime Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 de fapt, nu ii pasa nimanui ca o sa se panicheze idiotii care incearca, aratam doar oscilatia in "recomandarile" tale, alsola oxford pentru examenul de atpl am avut de invatat 15k de pagini si m-a ajutat mult chestia asta cand nu mai puteam invata nicicum.nu mai latra pana nu incerci si vezi cu ochii taino need, stiu cum functioneaza creierul si memoria incat sa realizez ca nu poti ajunge de la 0 la 9.30 in doar 2 saptamani la mai multe materii cuprizand mai multi ani, anyway nu te jena de mine <3 si pune-le pe toate, pana la urma tu stii care e scopul topicului Quote
bunicuta Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 ult vers:D I-Doser V5 PREMIUMZ+Dose COLLECTION (152 doses)+I-Doser Guide (download torrent) - TPB Quote
wildchild Posted October 2, 2011 Author Report Posted October 2, 2011 De ce nu mai esti admin?Am schimbat custom title:P Quote
devianc3 Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Din toate alea, sunt si unele constructive? Am inteles ca e ceva pt... memorie? Asta e una. Altele mai productive? Quote
wildchild Posted October 2, 2011 Author Report Posted October 2, 2011 Din toate alea, sunt si unele constructive? Am inteles ca e ceva pt... memorie? Asta e una. Altele mai productive?brain+(perfect cu algoritmica, aritmetica si alte probleme de matematica si logica),somnifere,calmante, stimulante , marijuana(efecte similare in proportie de 99%) si preferatul meu inspiration(iti stimuleaza inspiratia cam in orice domeniu. ). Quote
p3tru Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 there has been an error loading the picture of the dose fileAcelasi cacat, ce pula mea... aveti vreo idee? ! Quote
Petzy Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Un link cu un exemplu de casti de unde se pot cumpara?LATER EDIT: http://www.emag.ro/casti/casti-cu-microfon-a4tech-hs-28-negru--pHS-28Bune astea? Quote
kav_detox Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Un link cu un exemplu de casti de unde se pot cumpara?LATER EDIT: Casti cu microfon A4Tech HS-28, Negru HS-28 - eMAG.roBune astea?de-astea am eu.. doar ca am luat ceva mai scumpam ascultat si eu doza de gate of hades... dar n-a avut niciun efect. poate pentru ca stateam pe scaun si ma uitam pe net Quote
Flubber Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Un link cu un exemplu de casti de unde se pot cumpara?LATER EDIT: Casti cu microfon A4Tech HS-28, Negru HS-28 - eMAG.roBune astea?Specifications .Frequency Response: 20Hz~20KHz -- e ok .Nominal Impedance: 32ohms .Microphone Sensitivity: -58DB .Sensitivity: 105dB Quote