chill_toica Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 (edited) Salutari , sunt toica ( porecla ) am venit si eu la voi pe forum dupa ce am tot cautat comunitatea lu Nytro am dat de voi intr-un final sper sa nu avem probleme eu unul imi vad de treaba mea si daca nu sunt provocat nu fac probleme:p Edited October 11, 2011 by chill_toica Greseala.. Quote
Weedy92 Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Salut Toica , Bine ai venitSper din tot sufletu sa nu fi provocat , poate faci vreo criza de foame pe aici Quote
p3tru Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 ot sufletu sa nu fi provocat , poate faci vreo criza de foame pe aici Iti dai seama, si asa e criza... Hai salut ! Quote
FaNt0maX Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Salut bine ai venit Dar vad ca din start ai fost provocat sa vedem ce o sa faci cu provocarea . Quote
selected Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Salutari RTS mi-ai facut o prima impresie buna ! Quote
#Include.ClasS Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Salutari RTS - Salutari Romania Traim Saraci ?, sau de unde vine ? ai primit si provocari deja esti bine venit Salut Quote
BogdanNBV Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 bine ai venit pe "comunitatea lu Nytro" ! aici pe "comunitatea lu Nytro" poti sa gasesti topice despre cantar straic, web dizain, fotosop, avem si servar de san andreias mutipleiar, si 3 servare de cantar straic si mai asteptam pe unu sa vina cu servaru in "comunitatea lu Nytro". Quote
chill_toica Posted October 11, 2011 Author Report Posted October 11, 2011 (edited) "comunitatea lui Nytro" eu asa v-am gasit , si cu provocarea weedy nu te inteleg :mai zi odata weed ca nu te audbine v-am gasit baieti caterinca pe voi is inghetat de frig brrr acu am venit de afaraCunostinte - slabe vreau sa invat Salutari RTS - Salutari Romania Traim Saraci ?, sau de unde vine ? ai primit si provocari deja esti bine venit Salut1. este RST 2. scrie mare si cu verde Romanian Security Team3. deja sunt bine venit bine zis:D4. stiu ca am gresit si eu Tagul la subiectul topicului in loc de RST am scris RTS Edited October 11, 2011 by chill_toica Quote
sicilianul Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Ne bucuram ca te avem printre noi, si speram sa inveti cat mai multe de aici. (Lucruri bune!)Ceaules! Quote
CristianRoflmao Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Bine ai venit !Las' ca nu mori de foame ! Quote
chill_toica Posted October 12, 2011 Author Report Posted October 12, 2011 chiar sunteti de treaba in comparatie cu extreamcs unde majoritatea au intre 12-14 ani :> Quote