AhEaD Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Daca nu va dau atentie cand aberati pe jdemii de pagini asta nu inseamna ca nu sunt omniprezent! Banuiesc ca pe multi ii ustura curu si nu stiu de unde s-au trezit cu banuri.Credeam ca e clara treaba pana acum ca singuru care are access e kw3 care face laba toata ziua cu ceva legat de un ciorap la status.Din cate il stiu pe kw3 nu o sa puna chat`ul decat daca are pizde, bani sau ceva 0day pe langa el ( si eu as face lafel ).Mai nou va ard si pentru report post`urile date ampulea.Nu stau sa alerg dupa cartele de re-incarcare ca *raman fara internet citind reporturile date aiurea.*= primesc reporturile pe telefon. Quote
tur334vl Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 pana la urma se pune sau nu chat aici ? sa stim si noi o treaba ce naiba .. macar omu a venit cu o ideie buna , de ce sa nu o dezvoltam sa punem fiecare ce avem si sa facem un chat misto care sa fie pe placul tuturor si sa nu mai fie si contra? este atat de greu ? cine vrea sa aiba chat ajuta cine nu nu asta e nu obligam pe nimeni .. ce drq stam sa ne ardem pt un chat ? Quote
kNigHt Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Ce ziceti de un SSL chat? Canale publice, private si commenturi toate secure. Daca nu ssl, chat cu criptare din js sa se inlature orice dubii. Sigur se gaseste ceva asemanator pe internet Quote
sado Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Ce ziceti de un SSL chat? Canale publice, private si commenturi toate secure. Daca nu ssl, chat cu criptare din js sa se inlature orice dubii. Sigur se gaseste ceva asemanator pe internet Orice fel de chat e bun..doar sa se puna. Quote
Zatarra Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Sa ma pis pe chatu vostru, atat cel dorit cat si cel din topicul acesta. Pune-ti mana pe o carte, tatelor de la piata. Quote
macs Posted October 18, 2011 Author Report Posted October 18, 2011 ...pe unu il doare intelijenta, altu se pisa, din urma vecinu face-o laba... Am propus un chat, de orice fel, nu conteaza, ca sa va cacati pe voi de la caterinca la scandal ca de altceva nu sunteti in stare decat sa va laudati cat aveti pula de mare. Quote
kNigHt Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 ...pe unu il doare intelijentaBanuiesc ca te refereai la postul meu. Nu am vrut sa ma dau important, pur si simplu ma gandeam la o intrebuintare practica a chatului, o cale sigura de comunicare. Quote
macs Posted October 23, 2011 Author Report Posted October 23, 2011 Banuiesc ca te refereai la postul meu. nu ma refeream la tine stai linistit, ideea ta e buna, doar ca unii sunt prea egoisti si invidiosi sa accepte ceva ce nu le-a besit lor mintea. Quote
eth0 Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 cam lung topicul asta pentru un chat, tine de off-topic nu de sugesti Quote
andybellagta Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 Nu cred ca e o idee buna, daca toata lumea o sa vorbeasca pe chat, cine mai face topic-uri ? Fiecare o sa vorbeasca de ce-l doare si nimeni nu o sa inceteaga nimic. Dupa un timp lumea o sa se enerveze si o sa incepa cu "Ba te sparg, il stiu pe x, ii dau lu mata, etc" sau cu reclamele...spam etc. Ganditi-va bine Quote
romeosameul Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Cometchat Platinum version 4.4.0I can provide you with the latest version of cometchat at around 60$ which is way below the market price which is 500$ so just email me at romeosameul@gmail.com . If you want i can install it on your server or will send you the exact steps to install Cometchat for your serverTill then buyEu v? pot oferi cea mai recent? versiune a cometchat la aproximativ 60 $, care este mult sub pre?ul pie?ei, care este de 500 $ asa ca mi e-mail la romeosameul@gmail.com.Dac? dori?i i se poate instala pe server-ul dvs. sau v? va trimite exact pa?ii pentru a instala Cometchat pentru server-ul dvs.Pân? la cump?ra apoi Quote
ssoollooss Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 ma gandesc de un chat gen: RST chat group - nu stiu...mi-a venit ideea ca multa lume,buna a lasat mIRC-ul pt panaramile astea de chat... ) ! Quote
dubiosonline Posted April 23, 2013 Report Posted April 23, 2013 Nu cred ca o sa fie chat niciodata. Ideea este ca majoritatea scripturilor de chat sunt pline de buguri si vulnerabilitati. Eu am forum si am incercat sa gasesc o metoda fiabila pt un chat. Am fost sfatuit din toate partile ca mai toare sunt pline de probleme. Quote
sicilianul Posted April 23, 2013 Report Posted April 23, 2013 Nu cred ca o sa fie chat niciodata. Ideea este ca majoritatea scripturilor de chat sunt pline de buguri si vulnerabilitati. Eu am forum si am incercat sa gasesc o metoda fiabila pt un chat. Am fost sfatuit din toate partile ca mai toare sunt pline de probleme.Are you fucking kiddin' me ? Avem chat si merge brici,l-ai pierdut ? E inca aici: https://rstforums.com/chat/ Plus ca in prima fraza ai fost putin incoerent. Quote
dubiosonline Posted April 23, 2013 Report Posted April 23, 2013 Are you fucking kiddin' me ? Avem chat si merge brici,l-ai pierdut ? E inca aici: https://rstforums.com/chat/ Plus ca in prima fraza ai fost putin incoerent.Sincer nici nu ma intereseaza chatul(nu folosesc). EU imi spuneam doar puncul de vedere in legatura cu chatul pe forumuri... De ce esti asa acid? Ai luat un insuficient azi? Quote
Shin Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Cred ca n-a prins la scoala vremea cu calificative... Quote