Jump to content
daatdraqq

Şerban Huidu, implicat intr-un accident rutier grav pe DN 1

Recommended Posts

Posted

Toti zic :"saracu Huidu" ,dar persoanele care au murit ? Pana la urma ele conteaza cel mai mult si nu Huidu.

Parerea mea este ca Huidu nu ar fi trebuit sa mai conduca dupa accidentul din iarna.Dupa o operatie pe creier /coma si luni de recuperare ma mir cum doctorul nu i-a interzis sa conduca.

Oricum cred ca cineva l-a blestemat pentru ca sunt prea multe ghinioane...

Posted

Are probleme cu caputu.Iti dai seama dupa felul in care vorbeste,a fost grav afectat de accidentu' din iarna,daca v-ati mai uitat la emisiune puteati vedea cat s-a schimbat si comportamental e total diferit.

Posted
Are probleme cu caputu.Iti dai seama dupa felul in care vorbeste,a fost grav afectat de accidentu' din iarna,daca v-ati mai uitat la emisiune puteati vedea cat s-a schimbat si comportamental e total diferit.

da.e ca o masina parca, gen stolojan.

in locul lui mas fi retras, la munte, la un foc cu lemne si as fi scris o carticica.ce dracu, vedeti ce jeep are?la ce ii mai trebuia lui emisiune?

Posted
da.e ca o masina parca, gen stolojan.

in locul lui mas fi retras, la munte, la un foc cu lemne si as fi scris o carticica.ce dracu, vedeti ce jeep are?la ce ii mai trebuia lui emisiune?

de unde bani sa traiasca?:)

Posted
de unde bani sa traiasca?:)

... de unde bani de asa jeep?banuiesc ca o fi pus ceva la ciorap?sau nu e roman?renunta clar la schi si la insulele azorel si concedii.mai baga din cand in cand un articol?la carcotasi si aia nu face mare lucru si nu o sa mai faca..

Posted
... de unde bani de asa jeep?banuiesc ca o fi pus ceva la ciorap?sau nu e roman?renunta clar la schi si la insulele azorel si concedii.mai baga din cand in cand un articol?la carcotasi si aia nu face mare lucru si nu o sa mai faca..

Tu bai gicule :)) Tu esti mai nebun decat huidu :))

Viata nu este mereu @roz

dragosh1904: nu degeaba a stat in coma sau plm a ramas marcat pe viata cu siguranta

Guest expl0iter
Posted

Atea sunt reusitele tigancilor de care si-a batut joc. Farmece, blesteme, farmece si iar blesteme..

Saracu` de el. Mai intai accidentul la munte, acum asta? Tragic.

Posted
Tu bai gicule :)) Tu esti mai nebun decat huidu :))

Viata nu este mereu @roz

dragosh1904: nu degeaba a stat in coma sau plm a ramas marcat pe viata cu siguranta

:)))) ba ce pana mea.eu zic ce ar fi facut un om normal cum zice datdraq cu meleoane multe in cont.sa mearga la popa sa ii descante daca nu?ce killu meu..:)) cica merge si la logoped zice la tv

Guest expl0iter
Posted

Plm. Odata ce stai in coma si 10 ore, o sa ramai cu sechele... el a stat in coma 3 zile parca. Va dati seama :| Am prieteni care au stat in coma 2 zile si sunt super afectati acum..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...