daatdraqq Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Nu le dati drumu' la usa . Au un maldar de formulare ce trebuiesc completate , dureaza 35 minute la o familie de 3 persoane . Va masoara bucataria cu ruleta Concluzia : nu le deschideti . Quote
The_Arhitect Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 (edited) Pe la 5 a venit si la mine )) vreo 40min multe intrebari ma pentru ce? dracu stie Edited October 20, 2011 by The_Arhitect Quote
firewind Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Eu voi merge la primarie (ca acasa nu voi fii de gasit), in ultima zi, cu juma de ora inainte de terminarea programului; Pun pariu ca voi termina cu ei in 5 minute. Quote
wpanda Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Nu au voie sa intre in casa decat daca ii inviti tu! Ce ai spus nu este adevarat! Quote
immun3 Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 cica se lasa cu amenda daca nu te supui, hm cam dubios nu credeti? Quote
totti93 Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Daca tot vin la mine si imi analizeaza fiecare portiune din casa, le las un tort minunat in toaleta Quote
BogdanNBV Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 au mandat de perchezitie? ca daca nu au imi bat pula de ei si nu ii las sa intre Quote
user3.14159265 Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Cum a spus immun3 se lasa cu amenda daca nu-i lasi.Adica daca nu le dau buletinuL iau amenda WTF?!Asta numa libertate nu e. Quote
begood Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 poate face cineva rost de formulare, pentru a avea pretext sa intram la prietena "unui amic" in casa Quote
Sonny Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Inutil, daca i se pune pata sa te verifice, trebuie sa ai o legitimatie si exista un numar de telefon special pentru a afla daca respectivul care iti bate la usa chiar e cu recentsamantul Quote
Nokia94 Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Cica 100 de intrebari o sa puna.Si numa la: religie,limba materna,etnie nu e obligatoriu sa raspunzi. Quote
crs12decoder Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Vor sa ma masoare din absolut TOATE punctele de vedere?Nu de alta... eram doar curios ca exista capitole cu care as putea ridica semnificativ media tarii... Quote
Coco93 Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Exista formular pentru fiecare persoana. De ex: pentru cei care stau in gazda, pentru cei plecati in stainatate si nu in ultimu rand pentru cei care stau permanent in acea locuinta. O ruda de-a mea lucreaza la Directia Judeteana de Statistica de aici din oras si a venit acasa cu un teanc de formulare pentru 7 blocuri. Perioada in care se desfasoara activitatea lor este intre 20 - 31 octombrie. Chiar daca nu esti azi acasa, vine in fiecare zi la tine pana te gaseste. Quote
Sonny Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 E misto asta cu etnia, cel putin 20.000 de tigani fara buletin sau certificat de nastere in Bucuresti, probabil si mai multi de atat. Probabil ca daca era obligatorie asta la recentsamant, iar cioroii sa fie sinceri si sa nu se declare romani, cred ca aveam o surpriza mare Quote
crs12decoder Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Tocmai acu venisera si la mine. Ma pis pe ei. Nu le-am raspuns. Quote
daatdraqq Posted October 20, 2011 Author Report Posted October 20, 2011 Amenda ca nu completezi formularele alea ?Doar raspunzi la intrebari , nu completezi nimic , la sfarsit semneaza citez "capu' familiei" .M-am simtit un fel de mafiot asa .Sunt numai intrebari tampite gen : ce suprafata are apartamentul , ce suprafata are bucataria ( n-am inteles de ce tocmai bucataria) , daca ai gaze , daca ai curent , daca ai probleme cu ochii ,urechile ...etc Quote
remuszica Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 stai sa vezi,daca ma prind ei prin casa singur,fimez o caterinca si postez pe forum... Quote
TheTime Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 "Esti cu adevarat liber atunci cand nu mai ai nimic de ascuns." - spunea strabunicul meu, veteran de razboi si persecutat din aceasta cauza pana in '89 din aceasta cauza.Eu chiar cred ca statul are nevoie de cat mai multe informatii despre noi, dar sper ca le vor si folosi! Poate asa se vor lua si masuri de combatere a crizei bazate pe statistici clare, nu pe presupuneri; poate asa ajutoarele sociale vor ajunge acolo unde e nevoie de ele, nu in carciumi, poate asa investitiile vor fi facute mai cu cap, poate informatiile vor fi folosite pentru o mai buna eficientizare a eforturilor noastre.Evident, acolo unde se poate face bine se va ivi si Bula ca sa dea cu bata-n balta, sperand sa-i stropeasca doar pe ceilalti, dar daca-ti pierzi speranta-n oameni... mai bine te muti in jungla. Quote
eth0 Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 ti-ai inselat sotia, barbatul, cu cine votezi, crezi in fantome, ai intalnit un extraterestru sau bucati de farfuri zburatoare...etc Quote
Nokia94 Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Cum adica sa te intrebe daca ai probleme cu ochi ?? Quote
daatdraqq Posted October 21, 2011 Author Report Posted October 21, 2011 Cum adica sa te intrebe daca ai probleme cu ochi ??+ urechi + picioareLa voi n-a venit ma ? Quote
qwzky Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Ba da..au venit dar nu le-am deschis!Uitati ce zice M. Badea..:Mircea Badea despre recensamant: "Refuz sa raspund la intrebarile alea nesimtite" - Intamplari - In gura presei cu Mircea Badea Quote
Nokia94 Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 + urechi + picioareLa voi n-a venit ma ?La mine inca nu a fost.La cine a fost, sa ne zica si noua ce intrebari stupide ne pun. Quote