Nytro Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Cica:antena1 • Vezi subiect - HACKERII ANONYMOUS TREC LA FAPTE!Au si cont de Facebook si acelasi ID de messenger.Ca idee: Nu stiu ce parere aveti voi, dar cand am vazut ca folosesc nu stiu ce dumper, au facut cont pe .co.cc si vorbesc pe messenger... Mi se pare deja trist."PS: MIRA - EXPECT US!"PS: Mai.gov.ro e posibil sa aiba si RFI, pe langa SQLI (un domeniu). Ziceam asa, sa va dau si voua de veste. Aveti grija. Quote
Sweby Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 "You will lose this battle" deja cred ca sunt bagati in seama . Quote
-E-xPeRiEnCe Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Foarte interesat e Adminu` ala Blake ,muritor de foame Quote
qbert Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Raan matarfacaars raaan!Au spart pana si un site de biciclete:UPDATEPro Bike - magazin de biciclete Brasov - in sliderul de sus Quote
CyberneticGOD Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 ce rupti, )PS2: hackers are humans too#))), ce fac filmele din oameni, unde duce imaginatia unora:))))) Quote
ENCODED Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Anonymous din cate stiu eu , sunt de ceva timp in bransa ... dar fapte asa marete nu prea am auzit prea multe ... probabil nu m`am documentat eu destul de mult , sau , nu au , oricum ... ideea in mare e acceptabila ... dar faza cu ce au facut in legatura cu drogurile in scoli deja cred ca e personala faza nu mai este o idee , un ideal , o fapta de bravura sa zicem pentru a aduce adevarul in fata si a face o lume libera ... dar in mare , ideea este interesanta ... Quote
Park Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Cacat. Anonymous mereu au spus multe si au facut putine. Tipul asta cauta atentie si rupe haviju' ca sa vada lumea ca are valoare. Nu inteleg totusi de ce a spart un site de biciclete, un site de instalatii sanitare, etc.Si tot nu inteleg ce e cu bannerul ala ce-l afiseaza pe site. Ce sunt cu alea 2 persoane prezentate in banner? Este el impreuna cu iubita lui? Presupun ca da.. Quote
nedo Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Cele 2 persoane care sunt prezentate in acele bannere sunt presupusi dealeri de droguri care activeaza prin liceele din iasi. Quote
Wav3 Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 FakeE o coincidenta ca a zis "tineti aproape" pe forumul celor de la antena1 ? Quote
DuTy^ Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 wtf? cum ma fac si eu membru anon? ca daca se iau niste baieti de mine la scoala?)Da oricum... pe 5 noiembrie sa vedem ce fac cu facebook... Quote
root_prime Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 wtf? cum ma fac si eu membru anon? ca daca se iau niste baieti de mine la scoala?)Da oricum... pe 5 noiembrie sa vedem ce fac cu facebook...a fost declarata fake de mult treaba Quote