Mach Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 (edited) O colectie de softuri si pluginuri FUNCTIONALE, Nota: User-ul si pass-ul (sau crack-ul) sunt atasate in arhive!!!Pachetul de baza:The Best Spinner;Captcha Sniper;Article Marketing Robot; AutoBlog Samurai Pro;Market Samurai ultima versiune;SENuke X; MiniXrumer;Sick Submitter; WP Robot Elite full version;WP Tweet Bomb; iBusiness Promoter; Ignite SEO; Keyword Shinobi;SE Sniper;RankBuilder; No Hands SEO; XGenSeo;Instant Article Wizard; PressBot;WP Touch Pro Unlimited;wpSEO Wordpress Plugin;Push Button Cash Site Wordpress Plugin;Pingback Optimizer v3.7 Wordpress Plugin;Premium List Generator Wordpress Plugin;Gravity Forms + all addons Wordpress Plugins;Auto Traffic Software Suite (software);Comparipress Wordpress Plugin;WordTwit Pro Wordpress Plugin;WP Popup Wizard Wordpress Plugin;Click Heat Map Wordpress Plugin;Contest Burner Wordpress Plugin;WP Personalizer Wordpress Plugin;Content Buddy Wordpress Plugin;Ping.FM Auto Robot software;WPsBoxPro software;iPhorm Form Builder Wordpress Plugin;WP Fan Pro Wordpress Theme;Facebook Lead Generation Wordpress Plugin;Captivator v1.1 Wordpress Theme;Instant WSO Formatter Wordpress Plugin;Backlink Profit Monster 2 software;Micro Cash Machines software;JakoDorgen PRO Software;WP Squeeze Pro Wordpress Plugin;Short Code Deluxe Wordpress Plugin;WP Notepad Wordpress Plugin;WP Member Champ Wordpress Plugin;All-In-One Viral Toolkit Wordpress Plugin;OptimizePress latest v1.45 Wordpress Theme;PHP Short Url script;X10 SMS Script;Profits Theme Wordpress Theme;Stallion SEO Theme Wordpress Theme.PLUS:1 Click Cash BotActiveCampaign Email MarketingAnswer Eye Pro 13Article Spinner 3.0.2.0Artisteer 3.0Auto Pligg 6Backlink Booster ProBacklink Energizer v1.6BackupBuddy 2.1.1 UnlimitedBlackhat Viral WP PluginCamtasia Studio 7.1.0Comment Scrape BossCPA Blaster 1.76CTR Theme 1.4.1Easy Video Player 2.2ECrawl 2.60Email Search Crawler 2.75Email Sender Deluxe 2.28Exit Splash ScriptFacebook Blaster 9.0.3 ProFacebook iFrame PROForum Poster 3.30Ghost CPAGravity Forms (Unlimited)HMA Proxy Grabber 2.0.2IM PowerSuiteInstant Social Anarchy 1.5Interspire Email Marketer 6.0.2JitBit Help Desk ProKeyword Elite 2.0.18Keyword Fighter 4.0Keyword NinjaKeyword ProdigyKontent BotLink Farm Evolution 1.8.5Mass Link PosterMass Video Blaster 1.53Maxprog Email Extractor 3.5Member Speed 2.0 EnterpriseSEO Link PROSEO Pressor 4.0 UnlimitedSliQ Submitter PRO 2.5.1.0Snagit 10.0.0Software Upload GoodTraffic Mania VideoBotTube Toolbox PROTubenoiaTweet Adder 3.0 UnlimitedUnlimited Sitemap GeneratorVenom SEO 1.1.5Video Marketing BlasterVideo Spin BlasterWeb Traffic Genius PROWinautomation 3.1.2 PROWishList Member 2.5 UnlimitedWordPress CloakerWP Comment NinjaWP ManagerDXWP SnowBall 1.0.6 UnlimitedWP Subscribers 1.35WP SyndicatorWP Traffic Tools 3.8.8.1UPDATE 12.12.2011:Stimate "cosminkent", vad o juma' de pagina de linkuri care, zici tu, sunt pentru DL-ul unor softuri/pluginuri din lista mea!Asa sa fie oare?Am verificat, la intamplare, o parte din linkurile postate de tine. Ce am gasit? Uite:EXEMPLUL 1 The Best Spinner Se downloadeaza foarte rapid pe calculator si ... cam atat!!! De verificat nu mai era cazul. De ce? Arhiva are parola!!! @spider: exemplul 2 e valabil si pt. tine EXEMPLUL 2 Micro Niche Finder 4.5.3Idem ex. 1 Arhiva are parola!!! EXEMPLUL 3 WP TeetBomb: Extras din ceea ce ofera linkul tau: "1. Upload the new version (via FTP or WP's plugin upload feature) 2. Activate the plugin under the "plugins" tab in your WordPress dashboard 3. Go to the plugin management page via "Settings>WpTweetBomb" 4. Enter your licence key and click "activate" to verify your installation"Probabil mama mare o sa vina acasa la fiecare sa le spuna licenta!EXEMPLUL 4 Captcha SniperLa fel ca la ex. 1 si 2, arhiva are parola, deci nu ai ce sa instalezi!EXEMPLUL 5 iBusiness Promoter 11.9Ha ha ha! Aici esti chiar haios, mai Cosmine. Ce-mi "ofera" linkul tau? Sa cumpar programul asta cu 5 euro (si nu stiu daca functioneaza !!!), cand la mine tot pachetul este 10 euro!EXEMPLUL 6 Ignite SEO 2.5 Am DL arhiva si ce am gasit in ea? Doar 3 pdf-uri si 1 .xls. Executabilul (programul) NU e!!! Sigur o sa-l aduca Mos Craciun!EXEMPLUL 7 SEsniperCe imi ofera linkul tau? SURPRIZA!!! Imi "permite" sa downloadez un alt link (un hoplink) catre site-ul oficial! TAREEE!!!Sa mai continui? NU are rost! Cosmine, intre toate linkurile postate de tine, e ceva care sa si functioneze???Nici nu v-a interesat sa verificati daca puteti sa accesati arhivele respective, daca exista in arhive ceea ce au in "denumire", daca functioneaza sau nu softurile la care se poate accesa arhiva, dar v-ati grabit sa le postati aici!OFERTA MEA este alta: NU linkuri catre porcarii de umplut hardul, ci programe care FUNCTIONEAZA!!!"Garbage" gasim fara sa cautam prea mult, dupa cum vedeti si in lista de mai jos:Pachetul de baza - Nu l-am terminat totThe Best Spinner 2.9 - Download TheBestSpinner2.9BETA.blackhatscene.com.rarCaptcha Sniper - captcha sniper - FreeCrackedSEOTools.blogspot.com.zipArticle Marketing Robot - Hotfile.com: Transfer de fisiere cu 1 singur click: article marketing robot.zipAutoBlog Samurai Pro - Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServeMarket Samurai - Market-Samurai-0.87.19.rar download for free on file share letitbit.netSENuke X 2.1.20 - Download SENuke X v.2.2.22.rar for free on uploading.comMiniXrumer - Download Minixrumer.zip for free on Filesonic.comSick Submitter 3.11 - Sick Submitter 3.11 Latest Version.rarWP Robot Elite - Download wprobot-v3.56.rar for free on Filesonic.comMicro Niche Finder 5.4.3 - Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServeWP Tweet Bomb 1.6.8 - wptweetbomb.rariBusiness Promoter 11.9 - IBP 11.9 iBusiness Promoter - Business Edition :: Furk.netIgnite SEO 2.5 - SEO Ignition Blackhatblog-org.zipKeyword Shinobi - Download KS-RINO.zip for free on Filesonic.comSE Sniper - SE Sniper - SEO Software - Rank on page - SE Sniper - SEO Software - Rank on page #1 in Google!.url - 4shared.com - online file sharing and storage - downloadRankBuilder 2.7.6 - Download The_RankBuilder_Advanced_SEO_Domination_Formula.part1.rar for free on Filesonic.com Download The_RankBuilder_Advanced_SEO_Domination_Formula.part2.rar for free on Filesonic.com Download The_RankBuilder_Advanced_SEO_Domination_Formula.part3.rar for free on Filesonic.comVoi revenii si cu celalalte!!! Edited January 11, 2012 by Mach Quote
Vlachs Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Versiunile astea sunt free pe net, de ce le-ar cumpara cineva? Quote
HellScream Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 eee....incearca si el sa vanda flori gradinarului. Quote
nym3ny Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Vorbea hellscream care nu e departe deloc de acest "Mach"."Mach", daca tu le-ai strans programele, si le-ai facut pach ai facut o treaba buna, daca vrei bani pentru asta, e de inteles intr-o oarecare masura, dar sa ceri 10E e putin cam aberant. Eu unul daca as avea nevoie de acest pach as da 1E pentru munca depus ca le-ai strans. Nu vreau sa cumpar ca nu imi trebuie nimic din ce ai nu ma intelege gresit, dar poate ca mine mai gasesti 5-6 useri care ar da 1E paypal, dar 10E e aproape "frauda" pentru asa ceva. Quote
Mach Posted December 11, 2011 Author Report Posted December 11, 2011 (edited) @benny_loppa, HellScream: Sunteti amuzanti! Pe voi va invit sa le luati "free de pe net"! Va urez multe ... "succesuri"!!! Stimabililor, sa iau cateva exemple. Aratati-mi voi pe net o varianta de TheBestSpinner care functioneaza si apoi mai vorbim. Sau Market Samurai-ultima versiune. NU mai vorbiti tampenii!!!Numai pentru astea 10 euro e prea putin!!!Sau Micro Niche Finder!!! Dau eu PREMIU 10 Euro cui imi gaseste "free pe net" ( cum zice benny_loppa) o varianta functionala!!!@nymeny: Oferta asta e una foarte generoasa, dar ea se adreseaza celor care chiar stiu ce inseamna aceste softuri/pluginuri si care au nevoie de ele pentru siteurile/blogurile lor.Normal ca pentru multi altii, oferta mea nu face 2 bani, DEOARECE ei nu stiu despre ce este vorba! Nici eu nu as da, DE EXEMPLU, 10 euro pentru ultima versiune de Adobe Photoshop (CS5), dar asta pentru ca NU MA INTERESEAZA, adica NU IMI TREBUIE. Altii insa, care lucreaza cu asa ceva, ar fi SUPER-MEGA-GIGA incantati sa o cumpere cu DOAR 10 euro, cand varianta full face 833,69 Euro. Edited December 11, 2011 by Mach Quote
Xander Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 la tbs banuiesc ca nu ai access la db-u lor nu? ai decat ala local nu? Quote
Vlachs Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 @benny_loppa, HellScream: Sunteti amuzanti! Pe voi va invit sa le luati "free de pe net"! Va urez multe ... "succesuri"!!! Stimabililor, sa iau cateva exemple. Aratati-mi voi pe net o varianta de TheBestSpinner care functioneaza si apoi mai vorbim. Sau Market Samurai-ultima versiune. NU mai vorbiti tampenii!!!Numai pentru astea 10 euro e prea putin!!!Sau Micro Niche Finder!!! Dau eu PREMIU 10 Euro cui imi gaseste "free pe net" ( cum zice benny_loppa) o varianta functionala!!!@nymeny: Oferta asta e una foarte generoasa, dar ea se adreseaza celor care chiar stiu ce inseamna aceste softuri/pluginuri si care au nevoie de ele pentru siteurile/blogurile lor.Normal ca pentru multi altii, oferta mea nu face 2 bani, DEOARECE ei nu stiu despre ce este vorba! Nici eu nu as da, DE EXEMPLU, 10 euro pentru ultima versiune de Adobe Photoshop (CS5), dar asta pentru ca NU MA INTERESEAZA, adica NU IMI TREBUIE. Altii insa, care lucreaza cu asa ceva, ar fi SUPER-MEGA-GIGA incantati sa o cumpere cu DOAR 10 euro, cand varianta full face 833,69 Euro.Mai pulica eu am facut public pe net TBS 2.0402(hosts - facut de mine pentru vechiul meu board), minixrumer tot la fel(l-am pus pe net inainte sa apara la download) si multe altele si tu ma iei cu vrajeli din astea?Cauta pe google si dupa aia da-mi un reply inteligent Quote
spider Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 [quote name='Mach;298979Sau Micro Niche Finder!!! Dau eu PREMIU 10 Euro cui imi gaseste "free pe net" ( cum zice benny_loppa) o varianta functionala!!!Micro_Niche_Finder_v5.4.3.rar 76.23 MB | Uploaded on 11/02/11 13:49Free File Hosting' date=' Online Storage & File Upload with FileServe[/url'] Quote
Mach Posted December 11, 2011 Author Report Posted December 11, 2011 (edited) @benny_loppaCopile, incearca si tu sa postezi, macar o data, ceva inteligent. Nu ma intereseaza ce ai facut tu cu TBS-ul tau antic.MiniXrumer, in mod cert, l-am luat inaintea ta.Alt exemplu: Am deja (si asta inca de acum 2 saptamani) Massive Passive Profits 2.0 (va costa 194$) in conditiile in care lansarea lui la CLICKBANK este abia pe 14 decembrie!!!Nu mai incerca sa iti incordezi muschii ca-ti pica pantalonii-n vene, amice! Edited December 11, 2011 by Mach Quote
spider Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Get Massive Passive Profits.rar on Wupload.com Massive Passive Profit asta ? Quote
Vlachs Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 @benny_loppaCopile, incearca si tu sa postezi, macar o data, ceva inteligent. Nu ma intereseaza ce ai facut tu cu TBS-ul tau antic.MiniXrumer, in mod cert, l-am luat inaintea ta.Alt exemplu: Am DEJA (si asta inca de acum 2 saptamani) Massive Passive Profits 2.0 (va costa 194$) in conditiile in care lansarea lui la CLICKBANK este abia pe 14 decembrie!!!Nu mai incerca sa iti incordezi muschii ca-ti pica pantalonii-n vene, amice!Cacatule pe langa tine nu sunt copil, versiunea aia antica e cea care o folosesti tu e aia facuta si postata de mine(ratatule), iti arati muschii aratandu-mi ca ai diferite cacaturi care costa 194$ ?Idiotule am licente la majoritatea tool-urilor de care ai auzit tu, am acces la tool-uri si scripturi de care nici nu ai sa auzi si costa cat garsoniera in care stai cu mata, fi politicos si nu o arde cu vrajeli ca nu iti sta bine Quote
Mach Posted December 11, 2011 Author Report Posted December 11, 2011 (edited) AM SPUS 2.0!!!!Inca nu a fost lansat, deci nu exista pe niciun forum sau altundeva! Edited December 11, 2011 by Mach Quote
spider Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 AM SPUS 2.0!!!!inca nu a fost lansat, deci nu exista pe nici un forum sau altundeva!sa intelegem ca e lansat de tine? Quote
Mach Posted December 11, 2011 Author Report Posted December 11, 2011 (edited) @benny_loppaAm peste 150Gb cu programe/pluginuri/scripturi/wso. etc (In marea lor majoritate sunt doar pentru uzul personal!!! Pachetul la care fac referire aici are doar 700-800 mb). Ti-am spus sa stai calm ca iti pica pantalonasii. Nu te mai umfla atat.Oricum, la varsta mea nu stau sa discut cu un astfel de specimen ca tine. Esti mult prea prost crescut ca sa merite a-ti mai raspunde. Edited December 11, 2011 by Mach Quote
Mach Posted December 11, 2011 Author Report Posted December 11, 2011 (edited) @spiderPe 14 decembrie este lansarea. (poti verifica pe net ce anume se lanseaza in acea zi)NU, nu e lansat de mine. Edited December 11, 2011 by Mach Quote
Mach Posted December 11, 2011 Author Report Posted December 11, 2011 (edited) Hai mars! Bun proiectul asta de lege, promovat in ultima vreme (cel cu eutanasierea javrelor)! Edited December 11, 2011 by Mach Quote
Vlachs Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Hai mars!Ai o gurita asa dulce, te iubesc nebunatico, tu care ai 150Gb cu programe/pluginuri/scripturi/wso. etc si nu vrei sa ma "maresc" in pantalonasi, iti e frica de ea? O vrei nebuno; Quote
cosminkent Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Pachetul de baza - Nu l-am terminat totThe Best Spinner 2.9 - Download TheBestSpinner2.9BETA.blackhatscene.com.rarCaptcha Sniper - captcha sniper - FreeCrackedSEOTools.blogspot.com.zipArticle Marketing Robot - Hotfile.com: Transfer de fisiere cu 1 singur click: article marketing robot.zipAutoBlog Samurai Pro - Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServeMarket Samurai - Market-Samurai-0.87.19.rar download for free on file share letitbit.netSENuke X 2.1.20 - Download SENuke X v.2.2.22.rar for free on uploading.comMiniXrumer - Download Minixrumer.zip for free on Filesonic.comSick Submitter 3.11 - Sick Submitter 3.11 Latest Version.rarWP Robot Elite - Download wprobot-v3.56.rar for free on Filesonic.comMicro Niche Finder 5.4.3 - Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServeWP Tweet Bomb 1.6.8 - wptweetbomb.rariBusiness Promoter 11.9 - IBP 11.9 iBusiness Promoter - Business Edition :: Furk.netIgnite SEO 2.5 - SEO Ignition Blackhatblog-org.zipKeyword Shinobi - Download KS-RINO.zip for free on Filesonic.comSE Sniper - SE Sniper - SEO Software - Rank on page - SE Sniper - SEO Software - Rank on page #1 in Google!.url - 4shared.com - online file sharing and storage - downloadRankBuilder 2.7.6 - Download The_RankBuilder_Advanced_SEO_Domination_Formula.part1.rar for free on Filesonic.com Download The_RankBuilder_Advanced_SEO_Domination_Formula.part2.rar for free on Filesonic.com Download The_RankBuilder_Advanced_SEO_Domination_Formula.part3.rar for free on Filesonic.comVoi revenii si cu celalalte!!! 1 Quote
zoondark Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 de unde a venit si asta cu 150 GB de programe/pluginuri/scripturi/wso ))))))))) Quote
Mach Posted December 11, 2011 Author Report Posted December 11, 2011 Chiar atata am, amice.Aici e vorba de doar 700 si ceva mb. Quote
Mach Posted December 11, 2011 Author Report Posted December 11, 2011 (edited) @cosminkent: Vezi prima pagina! Edited December 12, 2011 by Mach repostat pe prima pagina Quote
zoondark Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 ideea este ca tu ai facut 9 posturi inutile ....off:app ai avut vreun client ? Quote
Mach Posted December 11, 2011 Author Report Posted December 11, 2011 ideea este ca tu ai facut 9 posturi inutile ....off:app ai avut vreun client ?Inutile sunt doar pentru tine.Raspuns: Da, 5! Quote
unknown. Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Inutile sunt doar pentru tine.Raspuns: Da, 5!Care-s aia? Quote
Vlachs Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Inutile sunt doar pentru tine.Raspuns: Da, 5!Big boys stuff, not bullshit like you sell(everything legit)Ps:Asta e doar unul din vps-uri, sunt altele cu zennoposter, xrumer,etc, ar trebui sa fac print-uri ca sa nu mai mananci cacat Quote