keenzo Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 un documentar interesant despre activitatile romanilor in Spania,despre Ion Clamparu,cu proxenetismul,si baietii cu ,clonarea de carduri...(min.30)din pacate asta este imaginea noastra ;( aici 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 un documentar interesant despre activitatile romanilor in Spania,despre Ion Clamparu,cu proxenetismul,si baietii cu ,clonarea de carduri...(min.30)din pacate asta este imaginea noastra ;( aici Mie imi plac comentariile celor de acolo, au dreptate oamenii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 mda, sunt majoritatea injurii la adresa noastra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicM Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 De ce pula mea toat? lumea mediatizeaz? numai ce este r?u? Stim cu to?ii c? cei ce au plecat afar? din ?ar?, au plecat s? fac? bani. Cei ce fac bani se împart în 2 categorii: cei ce muncesc ?i se chinuiesc pt ctv sute de euro ?i cei ce dau în cap/fur?/în?eal? pt bani. ??tia din Europa sunt atât de b?tu?i în cap încât s? nu-i observe pe cei ce lucreaz? legal, pe cei ce nu deranjeaz? pe nimeni? România are aproape 2 milioane de emigran?i. Chiar to?i fur?? To?i în?eal?? Din cauza unor ciori am ajuns de râs ?i e vina românilor c? nu fac nimic pentru a-?i ap?ra imaginea (aici m? refer la noi, cei din ?ar?).Poate c? f?cea bine Ceau?escu când nu permitea ie?irea din ?ar?. ?tia ce prostime conducea (fapt pe care s-a ?i bazat în to?i anii în care a avut puterea). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Park Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 E clar ca ceea ce a zis benny mai sus e adevarat. Romanii sunt in topul infractorilor prin Europa. Nu prea au libera mana moldovenii de peste prut ca ei ar fi cu mult peste noi in materie de hotii. Problema e ca din cauza unora au de suferit mai toti romanii. Daca pleci in orice tara din Europa si spui ca esti roman, cam fuge lumea de tine, dar nu ca esti o persoana fioroasa si ai arme precum mexicanii, ci pentru ca are impresia ca dexteritatea in a fura e o calitate a poporului roman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWiner Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Mama ce bunaciuni..Le as lua pe toate la rand ) , mai putin pe grasa aia.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 toate curvele in spania sunt romance 90% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 il asociaza pe Clamparu cu,Corleone daca ati observat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 25:36 adrian minune =))dorel es violento y consume drogas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnlineHelp Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Tare, mai ales pentru cei ce inteleg tot din video. Mie mi se pare un om calumea Clamparu asta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 macar a bagat spaima in straini> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laziooo Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 ma pis pe sPANIA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fjtr Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Documentarul nu vorbeste de Romania ci de organizatia lui Clamparu', pentru linistea ta sufleteasca sa stii ca Spania a auzit si de alti romani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellScream Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Eu pe undeva ii inteleg, si pe Francezi, si pe Spanioli, si cam toata Europa.SIncer, mie nu mi-ar conveni ca tiganii din alta tatra sa isi puna cortu pe un bulevard prioncipal (Republicii, spre exemplu). Sa nu pot sta la o terasa, ca vin aia sa cerseasca, sa ma faca la buzunare si sa fac slalom printre rahat, pishat si curve. In conditiile astea, m-ar cam durea in pula daca sunt tigani sau nu. De unde ati venit acolosa va intoarceti. Cel putin asa as gandi eu.Degeaba ar avea natiunea aia oameni CAPABILI, COMPETENTI, MUNCITORI, daca primul contct cu acea tara se face prin intermediul tiganilor. Sincer, daca ar veni presedintele acelei tari, i-asi organiza loc de CAMPING, in pula mea, nu hotel. Cam asa gandesc si cei din europa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heaton Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 toate curvele in spania sunt romance 90%Daca-mi explici si mie cum vine asta... Toate dar nu chiar:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Macar avem si noi 2-3 mafioti internationali + aia de la conducere Ca sa spun pe cinstite imaginea Romaniei in lume este data conationalii nostri care pleaca la munca & ciordeala majoritatea persoane fara calificare dispuse si chiar zicand merci sa faca munca de jos a societatii in care migreaza,de tiganii care pleaca la cersit si dat in cap aka sub-oameni.Cine stie putina istorie stie ca si odata demult si nemntii au fost la noi in tara la muncile mai de jos dar uite ca nu le-a zis nimeni hoti si cersetori.Atat timp cat la noi 20 de ani sistemul de justitie nu si-a facut treaba si a lasat crima organizata sa se dezvolte liber acesta este rezultatul logic.Eh, dar uite ca se indreapata lucrurile si la noi majoritatea capilor din lumea interlopa sunt cazati unde le e locul,societatea incepe sa se curete de aceste lichele dar nu din proprie initiativa (ca doar cotizau bine) ci fortati de uniunea europeana...[to be continued] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DotA Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 L-au asociat cu Al Capone nu cu Corleone , oricum m-am uitat si arata multe despre Romania, nu l-am inteles pe tot stiu italiana foarte bine si deduc cate ceva ca sunt asemanatoare spaniola cu italiana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rob33rt Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Titlul topic-ului e un pic gresit.Aici nu se vb-este despre Romania, ci despre un mafiot; Desigur imaginea noastra poate fi patata.In cat despre tema ... respectivul este vazut ca cel mai mare mafiot din Europa si dincolo de. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeng Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 baiat destept Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted December 17, 2011 Author Report Share Posted December 17, 2011 adevaru e ca a bagat,spaima in ei,fiind cotat cel mai periculos interlop din spania,dat in urmarire,e era cautat de 8 ani de zile,si pana la urma,s-a predat singur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...