Jump to content
Pugna

Proiect: 2way SMS

Recommended Posts

Posted (edited)

Caut persoane cu care sa colaborez intr-un proiect online asemanator moove.ro, unde o diferenta notabila ar fi ca utilizatorii serviciului pot sa si primeasca SMS-uri inapoi ( in panoul de control / pe mail / pe messenger ). Mai am o idee pe care o tin in maneca si care ar prinde foarte bine unui serviciu de genul asta.

Persoanele pe care le caut trebuie sa poata sustine financiar proiectul ( server, colocare, modemuri, credit ) iar altele sa lucreze la design. Eu ma ocup de backend. Prefer sa fiti din Bucuresti ca sa putem discuta fata in fata.

Edited by Pugna
Posted
si bani din ce scoti :)?

ca daca faci un serviciu doar ca sa pierzi bani... nu mi se pare o idee prea buna :)

da-mi un pm cu detaliile te rog

Reclame / taxa lunara pentru serviciu ( 2-3 euro ). Nu ma astept la bani multi, la inceput o sa ma multumesc doar cu amortizarea.

Pm cu detalii. Am si domeniul http://www.sms-online.ro/

Prea devreme sa ma gandesc la domeniu.

Va scriu acum amandurora PM.

Posted
Acum cand companiile de tel mobila ofera sute de sms-uri gratuite/luna nu gasesc care ar fi utilitatea unui astfel de website,doar sa aduci ceva in plus...

Daca are ceva functii interesante, cred ca ai putea sa intrii pe piata cu un astfel de serviciu. Cand spun functii interesante ma refer la mai multe facilitati: Acces API, posibilitatea de a oferi o solutie SaaS pentru integrare in site-uri de comert pentru confirmarea platilor, facturilor sau comenzilor, servicii diverse de mail to sms, api-uri ready to go pentru monitorizare servicii ... si altele.