Goguletu Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Salut,dupa sarbatori vreau sa-mi cumpar un telefon si m-am decis sa-mi cumpar iPhone 4 sau Nokia c6.Ce mi-ati recomanda sa-mi cumpar dintre cele 2 telefoane si de ce?Si mai am o intrebare,de unde pot recunoaste daca iPhone-ul este contrafacut sau daca nu e original?pentru ca il voi cumpara de la niste tigani si nu pot fi sigur:d.Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 daca e de la tigani sunt sanse de 80% sa fii tzapuit!eu iti recomand iphone4,dc? pentru simplul fapt ca e iOS vs symbian!( symbian stim ca nu mai face fata cererii de pe piata actuala care e dominata de android si iOS) restul fa si tu o comparatie pe net si vei vedea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play4Fun01 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Iti recomand cu drag i4-le. Symbian-ul deja e un sistem de operare DEPASIT. Totusi, daca cumperi de la tigani ai mare grija. Uita-te in primul rand la calitatea touchscreen-ului, calitatea pozelor (rezolutie-daca face poze neclare, e clar ca nu-i original), uita-te daca are slot de card, etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegendKiller Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Mai bine fa un efort si cumparati IPhone 4S de 32 GB (iti recomand cel de 32 pentru ca filmele HD pe care le face iti cam mananca din spatiu ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby09 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 iPhone 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminn93 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 iPhone 4.ai grija cu tigani :Sunt 2 sanse:1-e furat si e original2-e contrafacut si tine minte un lucru cel mai mic lucru care ti se pare a fi dubios clar NU IL CUMPERI ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyler0 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Daca iti cumperi iphone 4 este simplu.Te uiti si tu la felul cum merge touch-ul care ar trebui sa se miste perfect.Intri la Setari (Setings) te uiti daca are wi-fi , si te uiti dupaia la General/la About dai jos de tot si intri in Legal unde trebuie sa scrie foarte multe lucruri . Daca nu are astea pana acum nu este original.In + va trebui ca el sa aiba neaparat pe ecran iTunes si App Store .Si daca tiganii aia chiar au iphone original si cumva are jailbreak ar trb sa fie pe ecran si o aplicatie numita Cydia. (asta nu trebuie neaparat,doar daca a fost facut jailbreak)Daca nu are toate cele de mai sus , nu este original .Touch-ul trebuie sa mearga impecabil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack1409 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 parerea mea C6 ...acum depinde te tine Compare Nokia C6-00 and Apple iPhone 4 mobile phones Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreddieTux Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Mai bine il iei la mana a doua sau de la o persoana care-l aduce din strainatate. Tiganii te pot tepui usor. Imi povestea un prieten ca i-a aratat cineva un iPhone "proaspat furat" si i-a cerut 300 de lei pe el. Dupa ce i-a dat banii, ala a strigat ca vine politia si a fugit. El s-a speriat, s-a ascuns intr-un bloc si asteptand sa treaca politia (evident ca era teapa) a incercat sa deschida telefonul, dar spre surpriza lui a vazut ca era doar o macheta Asa ca daca tot iei de la persoane dubioase, fii foarte atent. Fa-i o proba mai intai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 ce idiot e alai4 normal.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boboc Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 ce idiot e alai4 normal..CLAR! in plus o sa iti vina sa dai cu Nokia de toti peretii dupa scurt timp pentru ca pentru ce stie si poate face are un procesor muult prea mic.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaFFy Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 In primul rand ia-ti iPhone fara niciun dubiu, nokia o sa dea faliment in 2-3 ani daca o tin tot asa. In al 2-lea rand, nu lua de la tigani, du-te frumos la vodafone si ia-ti unul cu abonament. iPhone 4 de 16 gb e 369 de euro cu abonament de 15 euro in care ai si net si destule minute/sms in retea si nationale sau iPhone 4S de 16 gb la 450 euro cu acelasi abonament. Daca esti deja abonat si ai puncte iei mai ieftin telefonul. Ai pachet complet, garantie etc. Nu merita sa iei de la tigani ca poate e teapa sau daca nu e teapa sigur e furat. Mult succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roantonyo Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 nokia are un singur avantaj, tine bateria, eu zic ca la telefoane pana in 150 ron nou merita nokia, daca iti iei telefon mai scump sa aibe wind phone, android sau sa fie iphone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...