ClZ Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Salut azi mi-a furat cineva mi-a furat id-ul de messenger dar nu stiu cum.Intrebarile secrete din pacate nu le mai stiu.Daca a-ti putea sa ma ajutati intr-un fel prin programe..sa imi recuperez id-ul de messenger as ramane dator.Sunt foarte disperat deoarece aveam multe persoane in lista acolo. Multumesc anticipat,Andrei.Cine ma poate ajuta lasati reply pentru a va da id-ul de messenger Quote
-E-xPeRiEnCe Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 daca nu mai stii intrebarile secrete sau daca nu ai un mail alternativ poti sa iti iei adio de la cont ,e foarte simpluscaneaza pc-u sa nu te trezesti si cu alte conturi sparte Quote
kyler0 Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 1. fa-ti alt id si bagati ceva in cel vechi 2. suna la 112. Quote
ClZ Posted January 9, 2012 Author Report Posted January 9, 2012 Voi va bateti joc de mine? Va rog terminati cu offtopic-ul ! @ chiar nu e momentul.Caut o persoana serioasa care ma poate ajuta. Quote
-E-xPeRiEnCe Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 (edited) Voi va bateti joc de mine? Va rog terminati cu offtopic-ul ! @ chiar nu e momentul.Caut o persoana serioasa care ma poate ajuta.nu isi bate nimeni joc de tine ,ti-am raspuns cat se poate de serios ,ori bagi la cap ,ori du-te in ((daca tot ai avut atatea persoane in acea lista de ce nu ti-ai facut un export !? Edited January 9, 2012 by [E]xPeRiEnCe Quote
ClZ Posted January 9, 2012 Author Report Posted January 9, 2012 Acest site se ocupa de hacking trebuie sa fie cineva care sa ma poate ajuta.Cat despre voi lasati-va de acest forum nu e de voi. Quote
sennyor Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 ma ofer eu sa te ajut cu idul. cer plata in avans Quote
Moderators Dragos Posted January 9, 2012 Moderators Report Posted January 9, 2012 Acest site se ocupa de hacking trebuie sa fie cineva care sa ma poate ajuta.Cat despre voi lasati-va de acest forum nu e de voi.Hackingul nu se rezuma la a sparge conturi de messenger. Ti-au explicat baietii ce sa faci, nu mai ai ai alte posibilitati momentan. Quote
-E-xPeRiEnCe Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Acest site se ocupa de hacking trebuie sa fie cineva care sa ma poate ajuta.Cat despre voi lasati-va de acest forum nu e de voi.tu esti foarte prost din toate pct de vedere ,eu te iau cu frumosu si tu imi explici mie ce se mananca pe acest forumvezi poate te lasa unu si fara bani la cat esti de inapt ,tu punand botu la 'super programele' lor Quote
MagicThunder Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Acest site se ocupa de hacking trebuie sa fie cineva care sa ma poate ajuta.Cat despre voi lasati-va de acest forum nu e de voi.Hai ca iti zic eu ce sa faci.Am fost si eu in situatia ta acum destul de mult timp si mi-am recuperat contul de messenger.Dai un mail la suport yahoo si le explici situatia, le zici parolele exacte pe care le aveai pe el + raspunsurile pe care ti le amintesti tu ca le-ai pus atunci chiar daca nu sunt exacte trebuie sa fie pe langa pentru a dovedi ca contul este al tau.Nici eu nu mai stiam raspunsurile 100% corecte dar le-am explicat situatia si am demonstrat ca idul este al meu.Sper ca ti-am fost de folos. Quote
ClZ Posted January 9, 2012 Author Report Posted January 9, 2012 va rog am zis sa incetati cu offtopic-ul ! Inca mai caut o persoana potrivita sa ma ajute. Quote
ClZ Posted January 9, 2012 Author Report Posted January 9, 2012 Hai ca iti zic eu ce sa faci.Am fost si eu in situatia ta acum destul de mult timp si mi-am recuperat contul de messenger.Dai un mail la suport yahoo si le explici situatia, le zici parolele exacte pe care le aveai pe el + raspunsurile pe care ti le amintesti tu ca le-ai pus atunci chiar daca nu sunt exacte trebuie sa fie pe langa pentru a dovedi ca contul este al tau.Nici eu nu mai stiam raspunsurile 100% corecte dar le-am explicat situatia si am demonstrat ca idul este al meu.Sper ca ti-am fost de folos.Le-am trimis mail astept de 1 saptamana sa imi dea un raspuns nu credca mai primesc niciun raspuns. Quote
MagicThunder Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Le-am trimis mail astept de 1 saptamana sa imi dea un raspuns nu credca mai primesc niciun raspuns.Imposibil.Ei raspund intotdeauna in maxim,MAXIM 48 de ore.Cine stie ce ai scris tu acolo dar daca intradevar nu au raspuns inseamna ca din informatiile furnizate de tine au ajuns la concluzia ca nu esti detinatorul contului:) Quote
ClZ Posted January 9, 2012 Author Report Posted January 9, 2012 Imposibil.Ei raspund intotdeauna in maxim,MAXIM 48 de ore.Cine stie ce ai scris tu acolo dar daca intradevar nu au raspuns inseamna ca din informatiile furnizate de tine au ajuns la concluzia ca nu esti detinatorul contului:)Nu au raspuns in fine tot caut pe cineva care sa ma ajute cu un program ceva Quote
Moderators Dragos Posted January 9, 2012 Moderators Report Posted January 9, 2012 Nu au raspuns in fine tot caut pe cineva care sa ma ajute cu un program ceva Nu exista nici un program. Fa-ti alt id. Quote
eu0800 Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 va rog am zis sa incetati cu offtopic-ul ! Inca mai caut o persoana potrivita sa ma ajute.Tu esti tare retard de felu` tau, sau doar te prefaci? oricum, eu sunt in fum acum, asaaaa ca pt mine nu existi, intr-un univers si o realitate creata de mine pt mine nu iti permit sa existi. Peace . Quote
coffee Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 si chiar daca pe id intra cineva n-ai sansa sa-l recuperezi, nu poti pacali pacalitoru'. Quote
SENEQ_o Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 CIZ, nu mai fa double post,vb frumos,citeste regulile ! (oricum cred ca o sa primesti ban )Cat despre cont , nu ai sa il mai recuperezi ! Quote
wildchild Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Devine patetic thread-ul asta.O sa il mut la Cosul de Gunoi, ca acolo se poate face offtopic in prostie si se poate desfasura oricine.Succes sa-l convingeti!PS:nu este niciun tool de spart yahoo, cine ti-a zis asta a fost un magar care te-a mintit, si daca tot insisti, esti si tu magar ca ii dai crezare. Quote