iiblacknightmare Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Salutare tuturor . Sunt nou venit "aicisa" ... ma numesc Robert RAZVAN ... am 15 ani sunt din Deva (jud. Hunedoara) ... sper sa nu creez probleme . Mai multe probabil ca ve-ti afla pe parcurs Biee .***iiBlackNightmare*** Quote
aelius Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Salutare tuturor . Sunt nou venit "aicisa" ... ma numesc Robert RAZVAN ... am 15 ani sunt din Deva (jud. Hunedoara) ... sper sa nu creez probleme . Mai multe probabil ca ve-ti afla pe parcurs Biee .***iiBlackNightmare***Salut Razvan si bine ai venit. Vezi ca "ve-ti" ala e cu syntax error. Quote
root_prime Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Salutare tuturor . Sunt nou venit "aicisa" ... ma numesc Robert RAZVAN ... am 15 ani sunt din Deva (jud. Hunedoara) ... sper sa nu creez probleme . Mai multe probabil ca ve-ti afla pe parcurs Biee .***iiBlackNightmare***nu isi face nimeni grija de asta, spera sa nu ai probleme nu sa nu faci, prima regula ar fi sa nu copiezi niciun articol de pe https://www.rtfm.ro/ xD Quote
oMSQo Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Salut si bun venit root_prime: era sa pic de pe scaun cand am citit ) Quote
iiblacknightmare Posted January 21, 2012 Author Report Posted January 21, 2012 (edited) Pe unde stai in deva ?In Zavoi langa Micro15 .Salut Razvan si bine ai venit. Vezi ca "ve-ti" ala e cu syntax error.edit:Thanks . ( mersi de avertizare , desi uneori se pune in prop. cuv. acesta )-edit1 : Multumesc tuturor celor ce mi-au urat "bun venit" Edited January 21, 2012 by iiblacknightmare Quote
M2G Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Bun venit! Incearca sa nu mai scrii cu atatea sorcove ca zgarie pe retina. Culoarea si dimensiunea textului sunt bune si asa cum sunt ele.Ceva cunostinte in IT? Quote
mandeamarian Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Hai noroc, ce bloc mai exact langa Micro15? Quote
aelius Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 (edited) Hai noroc, ce bloc mai exact langa Micro15?Nu-i ceri bre si telefon, cat poarta la pantof, cati ani au parintii, etc ... ? edit:Thanks . ( mersi de avertizare , desi uneori se pune in prop. cuv. acesta )Unde ai vazut tu bre "ve-ti" ? La batranii aia de la MCSI?deseori ne gandim cum viata ne fute si ne face sa aparem ca niste animale in fata cunoasterii Edited January 22, 2012 by aelius Quote
mandeamarian Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Nu-i ceri bre si telefon, cat poarta la pantof, cati ani au parintii, etc ... ? Urma Quote
root_prime Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Hai noroc, ce bloc mai exact langa Micro15?tipu e 100% baiat, sigur joci pentru echipa potrivita? Quote
mandeamarian Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 tipu e 100% baiat, sigur joci pentru echipa potrivita?Cacat! M-ai prins.. Quote
iiblacknightmare Posted January 22, 2012 Author Report Posted January 22, 2012 (edited) Bun venit! Incearca sa nu mai scrii cu atatea sorcove ca zgarie pe retina. Culoarea si dimensiunea textului sunt bune si asa cum sunt ele.Ceva cunostinte in IT?Da , am ceva cunostinte . nu multe dar destule EDIT : Hai noroc, ce bloc mai exact langa Micro15?Mnu stau la bloc .. stau la casa .. cand urci sus pe archia la casa . acuma nu mai zik ce numar ca nu-i voie Edited January 22, 2012 by iiblacknightmare Quote
Nokia94 Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Hai noroc, ce bloc mai exact langa Micro15?Nu il intrebi ce numar poarta la chilotei ? Bun venit. Quote
mandeamarian Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Nu il intrebi ce numar poarta la chilotei ? Bun venit.Off: L-as intreba dar banuiesc ca nu are pasarica. Quote