scorpy0n Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Cine imi recomanda un host bun cu servere in romania? pentru un blog (dilimania.net) -pretul sa fie in jur de 1 euro pe luna-spatiu intre 500-1000 MB-trafic minim 15-20 gb pe lunaInainte am avut de la experthost, se incarcau urat paginile, si se plageau aia ca site-ul meu consuma multe resurse, am sters si plugin-urile care le aveam, lasasem 3 cele mai importante. Li se restarta server-ul Atunci avea 100-150 unici pe zi. Problema poate era si tema, nu stiu ce sa zic, acum am schimbato. Cine foloseste wordpress si e mai experimentat poate stie sa-mi raspunda din ce cauza consuma asa multe resurse. Cei de la experthost nu au stiut sa-mi raspunda, prima data mi-au zis ca de la plugin-uri, pe care le-am sters si tot degeaba, ei imi dadeau statistici cu consumul blogului meu, nici un raspuns concret sa rezolv problema, asa ca am trecut pe host free, primul care l-am gasit pe google. Blogul a inceput sa creasca, si as dori un host mai serios si cu servere in ro. Quote
aelius Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Li se restarta server-ul Doamne fereste ) Probabil inca se face hosting pe Duron la 700 Mhz, dar si ala ... m-as mira sa-l poti bloca cu un blog.Bugetul este cam mic, ceva profi si garantat gasesti de la 10 euro in sus. Quote
scorpy0n Posted January 27, 2012 Author Report Posted January 27, 2012 (edited) Eu vreau un host care sa fie suficient pentru inceput, cu resurse suficiente sa functioneze blogul normal. Va rog sa imi recomadati ceva. Am gasit o gramada de oferte cu 1 euro dar mi-e frica sa nu patesc ce-am patit cu experthost. Nici macar nu au asteptat sa mi se actualizeze dns-urile (max 24) , mi-au redenumit si index.php-ul, cand am observat, l-am pus la loc, apoi s-au enervat mai tare, si mi-au sters tot Asa m-am mai ales si cu aprox 1500 erori la accesarea cu crawlere. Edited January 27, 2012 by scorpy0n Quote
Zack Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Recomand ssnet.ro pachetul Web hosting Mediu . Quote
scorpy0n Posted January 27, 2012 Author Report Posted January 27, 2012 Mersi Zack, dar nu ma risc. Pareri despre ssnet.ro | Hosting Romanianumai vorbe urate despe serviciile lor Quote
THRUSTMASTER Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Recomand ssnet.ro pachetul Web hosting Mediu .Recomanzi pe pla mea ce sa faci cu Ratonu' ? Maine poimaine te alegi cu hostul inchis si domeniul luat. Nu iti recomand sa iei de la ssnet.Insa iti recomand Xplor Hosting - Home Quote
Zack Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Mersi Zack, dar nu ma risc. Pareri despre ssnet.ro | Hosting Romanianumai vorbe urate despe serviciile lorAm host de la ei de jumatate de an, si nu am patit nimic.Recomanzi pe pla mea ce sa faci cu Ratonu' ? Maine poimaine te alegi cu hostul inchis si domeniul luat. Nu iti recomand sa iei de la ssnet.Insa iti recomand Xplor Hosting - HomeSincer, ma asteptam unu ca tine sa dea un raspuns de genu.Macar odata puteti da un reply pe rst fara jigniri,injuraturi,etc ?. Quote
aelius Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 @scorpy0n: nu te lua dupa infohost si site-uri aiurea ... parerile pot fi puse de concurenta, doar nu stie cineva cine este X "postac" de acolo. Quote
THRUSTMASTER Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Eu cunosc ssnet si stiu foarte bine cine ce administreaza.Domnu' patron Ratonu' care este saracu' plin de datorii vinde hosturi de hub , web webhost iar dupa o luna doua iti ia si domeniul si hostul.Au trecut ceva ani de cand ii tineam jos hosturile pentru rahaturile care le facea.. Quote
MrRip Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Nici macar nu au asteptat sa mi se actualizeze dns-urile (max 24) , mi-au redenumit si index.php-ul, cand am observat, l-am pus la loc, apoi s-au enervat mai tare, si mi-au sters tot Asa m-am mai ales si cu aprox 1500 erori la accesarea cu crawlere.Eh, nu merita sa-i futi in gura pana se satura ? Sa le tii site-ul pulii mele hostat pe 386 down vreo saptamana sa se invete minte ? Chiar daca DDOS-ul este lame, dar in cazuri din astea nu ne mai uitam la principii. Quote
A9N Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Fereste-te de ssNet. Mie mi-au suspendat contul pe motiv: "consum excesiv de resurse" desi scriptul nu are probleme (spun asta pentru ca momentan fac self-hosting [ca aici] cu un Sempron 2600+ si 1GB RAM [uptime: 59 zile si 4 ore]).In general fereste-te de hosturile ieftine. Cum spune si tex, bugetul minim ar fi 10E/mo pentru un hosting serios. Mai exista si variata self-hosting daca esti pasionat. Quote
scorpy0n Posted January 27, 2012 Author Report Posted January 27, 2012 (edited) Iau de proba cateva zile de la siteulmeu.comSi daca e ok raman la ei.Multumesc celor care mi-ati raspuns.Dupa ce o sa mai creasca o sa-l trec pe un host serios, cum zicea tex si A9N Edited January 27, 2012 by scorpy0n Quote
daatdraqq Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 hostway , dar nu te incadrezi in bani . Quote
aelius Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 ssnet.roTu nu vezi ce scriu oamenii mai sus de ssnet ? Ia arata-ne si noua un site MARE gazduit de ei. Quote
Skribul222 Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 ssnet.ro sunt prafi, la o mica briza de dos nu stii de unde sa-ti mai cauti situl. Quote
THRUSTMASTER Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 ssnet.ro sunt prafi, la o mica briza de dos nu stii de unde sa-ti mai cauti situl.hhahahaha Quote
ripoff Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 domainscan.ro e parca 1e/luna cel mai ieftin pachet. Le:200 MB Spatiu | Trafic nelimitat 1 luna: €0.99 Quote
mihai_tgv Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 hostvision.ro?eu de la ei am host-ul si au si ceva promotii si pretul mi s-a parut destul de ok.LE:1 GB spatiu/trafic nelimitat/domeniu .eu,.com,.net,.info gratuit/0.99e pe luna Quote
black_death_c4t Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 ssnet e praf am link spre un blog hostat la ei Quote
-E-xPeRiEnCe Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 mxhost.ro sau webfactor.ro ,oameni foarte seriosi cu datacenter in Cluj-Napoca ,dar nu te incadrezi in bani ,in jur de 1 euro pe luna si sa fie host calumea nu vei gasi nicaieri ,ori dai bani pentru calitate ori dai 1euro si iti pica de nu poti tu numara Quote
daatdraqq Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Trafic si spatiu nelimitat NU EXISTA . E aceiasi chestie cu cei care vand un program si promit actualizari gratuite pe viata .Pe viata cui ?Chiar va vedeti peste 60 ani primind actualizari ?1 EURO = 4.34 RON = 8 TIGARICam ce ai vrea sa-ti dea omu ala de 8 tigari /luna ? Quote
aelius Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 1 EURO = 4.34 RON = 8 TIGARICam ce ai vrea sa-ti dea omu ala de 8 tigari /luna ?Trafic nelimitat, protectie ddos, suport tehnic permanent si de calitate, fericire la cana de metal Quote
scorpy0n Posted January 27, 2012 Author Report Posted January 27, 2012 daatdraqq, nu am cerut trafic nelimitat, stiu ca fizic nu exista spatiu nelimitat. Eu am cerut un host de inceput, cu sptiu 500 mb-1 gb si trafic intre 15-20 gb pe luna, un host in care sa functioneze blogul satisfacator. Unul intre cel free si ala la 10 euro. Cand o sa am pretentia sa scot bani din acel blog, da, iau un host de calitate. Deocamdata fumez pe luna cu 8 tigari mai putin Quote