imported_HackBoy Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 M-am ars si eu chiar azi cu netu:) furasem un ip cu viteza destul de mare....ma rog ip-u cu cea mai mare viteza din retea:)...si ma grabeam dimineata cand am schimbat sa ajung ls sk si mio fost lene sa mai schimb mac, nume calc , etc, ma bazam ca tipu ii la lucru.....dar tzeapa mo prins adminu:))....mo sunat provideru si mio zis ca imi rupe picioarele dak ma mai prinde:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby90boy Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 am furat net cu metoda asta cateva ore a doua zi provideru a bagat linux.. iam zis de ce nu a mers Habul si a zis ca a avut probleme in statie )...si tot degeaba a bagat Linux ca tot pot fura net ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0der Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 nu vreau sa par naiv, si nici sa ma dau mare eu, iar voi sa imi sariti in cap, sau sa scot din sarite pe cineva, dar metoda asta este veche si este super simpla, adica credeam ca o stiti cu totii , prima oara am aflat de pe odc, este un film de se numeste "cum sa schimbi mac-ul.avi"/sau .mpg, si chestia aia cu schimbatul numelui and stuff ar trebui sa-si dea seama orice n00b, este pur social engineeringmai am eu o metoda avansata pt. cei care sunt in retea dhcp cu linux, si au program de autentificare pt a le merge netu, cand am timp o sa postez.bye byedaca iti taie firul care e problema? problema este ca faci in asa fel incat sa nu-ti taie, firul probabil il are insemnat, fugi sus pe bloc unde ai switch si stergi semnul a;a[nr apartamentului tau in cele mai multe cazuri], sau alta metoda, daca ti-a banat macul sau l-a scos din server, iti schimbi cu alta placa de retea, si pui mac-ul spoofat, dar inainte de asta sa aveti lista cu mac-urile scanate din retea alte programe bune : Lan View ->search pe gugalCain & Abel ->idemps. chiar o intrebare am, daca "faci prostii" pe net, si schimbi mac-ul cu alt cuiva din reteaua ta, apoi dupa ce ai facut infractiunea sa scoti cablul si sa il tragi in casa, mai au cum sa te gaseasca "sticletii"?ps2.ah vedeti ca nu merge cu alt gateway, cu alt mac a altcuiva din alta zona, ma refer aici care are alt switch, din alta parte, nu va chinuiti degeaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malla Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 daca cumva ma prinde providerul imi taie netul dar pot primi cumva si o amenda pe deasupra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
butule Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 multumim:D.. eu nu prea dau de macuri ca is pe upc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CobrA Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 posthunter prostSubiectul asta e din 1.oct.2006 _____________________________#_________________________________##U##__________###_____________________________##R#####________#####_________________________##M##_____#_______######_____________________##E#_________#_____########___________________#Z#____________#___#########___________________#I#______________#__#########__________________##_________________#_#########_________________##___________________##########_________________#_____________________########__________________#____________________###########_____________________________________############___________________________________#############___________________________________##############_________________________________################_______________________________################______________________________##################_____________________________###################____________________________####################___________________________####################___________________________#####################__________________________#####################__________________________######################_________________________######################__________________________######################_________________________################_#####_________________________################__#####________________________################__#####________________________################___#####_______________________################_____#__________________________################______#_________________________################_______#________________________################_______##_______________________################________________________________################________________________________################________________________________################_______________________________###################________ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrutz Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Stiu tutorialul asta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkzonnes Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 MERGE SI PE pppoe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 MERGE SI PE pppoeDe ce nu te uiti la data in care a fost deschis topic-ul ?? 12-14-2006, 07:37 PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidelu47 Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Altceva nu stiti sa mai mearga platesc pentru metoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halucin0g3n Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 pumni in gura celor din echipa de mentenanta al providerului => net moca.Cum sa ai net moca in 3 pasi.1. Se pandeste de la fereastra masina celor de la provider.2. se coboara haotic pe scari3. incercat discutat cu ei, gen "daca pana diseara nu merge netu, te toc data viitoare" + un pumn pregatitor in plina figura4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkyAngel Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 pumni in gura celor din echipa de mentenanta al providerului => net moca.Cum sa ai net moca in 3 pasi.1. Se pandeste de la fereastra masina celor de la provider.2. se coboara haotic pe scari3. incercat discutat cu ei, gen "daca pana diseara nu merge netu, te toc data viitoare" + un pumn pregatitor in plina figura4Altu.. tu vezi b? de când e topicul, c? e vechi de 6 ani ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lrdmafia Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 nu mai merge treaba asta beieti.. te prind istia de la net si ti-o ei urat peste cocoasa + umblii si prin politie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slbz_r01 Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 nu mai merge treaba asta beieti.. te prind istia de la net si ti-o ei urat peste cocoasa + umblii si prin politieTu vezi de cand e topic-ul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioeboss Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 wow de cand e topicul :DD ) misto e de 6 ani lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toica2 Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 doamne fix acum 10 luni si ceva=)) era ultima zi din abonament si eram disperat ca aveam mare nevoie de net in seara aia , si m-am pus pe treaba fara tutoriale fara nimic i-am dat de cap , si de atunci pana azi "tot" nu merge=)) n-am mai platit net de 1 an de zile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iaco Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 e mai usor sa folosesti cain&abbel scanezi reteaua ta presupunand ca ai acces fizic la retea adica poti creea o conexiune intre pc si retea prin lan ,,, dupa ce ai scanat reteaua , o sa gasesti o lista de macuri inregistrate in retea , acestia sunt utilizatori cu netul platit , intri in seterile placi de retea cauti network adress si pui unu dintre macurile gasite cu cain si abel , in acel moment tu vei avea net iar cel caruia i-ai copiat macul nu va mai avea.Bafta , metoda merge 100% si e mult mai rapid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abraxyss Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 sunt mandru sa postez acest reply de pe MAC-ul si numele lui "IOAN-PC" [sugestiv][ma intreb cat o sa tina , am de la nextGen]p.s. : merge foarte greu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...