jetus Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yn7-umK6wUs Quote
BigT Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Foarte bine explicat, ne aminteste inca o data ca ce ne asteapta nu e prea frumos si ca doar noi putem sa schimbam ceva. Quote
shaggi Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Foarte bine explicat cat si foarte bine lucrat:) Quote
Scorpionadi Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Eu zic ca atunci cand se mai incalzeste vremea sa iesim toti din toate colturile si sa protestam in strada , cu cat mai multi in strada cu atati mai bina , ca altfel vad ca milogii isi bat joc de noi si eu ma pis pe cai care au votat fara sa intrebe pe nimeni.MUIE ACTA si cei care au votat Quote
BGS Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Vin vremuri grele , pregatiti-va cd-urile si dvd-urile cu Linux . Quote
jetus Posted February 4, 2012 Author Report Posted February 4, 2012 Nu degeaba se spune ca vine sfâr?itu lumii în 2012 Quote
ionut97 Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 interesant video , este bine ca macar au multi fani si o sa vada si lumea asta.si tot de la ei :Avaaz - ACTA: The new threat to the net Quote
jetus Posted February 4, 2012 Author Report Posted February 4, 2012 interesant video , este bine ca macar au multi fani si o sa vada si lumea asta.si tot de la ei :Avaaz - ACTA: The new threat to the net70-80% care se înregistreaz? acuma sunt din România Quote
begood Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 35000 de semnaturi sunt in plus acolo din cauza episodului din robotzi Quote
Raven Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 (edited) Muie acta, muie USA, muie politicienilor romani care semneaza un cacat doar asa ca a semnat USA. Suntem niste paduchi care se supun marilor puteri doar ca sa fim si noi bagati in seama.MUIE. Edited February 5, 2012 by Raven Quote
Lucifer. Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Am citit un comentariu la ANTI-ACTA in care scria asa: You american bastards.. you think you can control everything, the people, the oil, the money, the internet, the WHOLE f*ckin' world... The US gov and the FBI make me sick. What the hell are you trying to do? Who do you think you are? SCREW YOU!!? Read this and SCREW YOU!! And Obama, let me just ask you this: How does it feel to play God ? Hope you are very proud of yourself and the people behind you, the ones that manipulate you like a puppet that you are. Cheers! Quote
DotA Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 R0botzi , stateam in fiecare joi seara cu refresh pe pagina la primu sezon. Acu' nu mai m-am uitat PS: muie acta Quote
begood Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 (edited) this shit is serious http://register.consilium.europa.eu/pdf/ro/11/st12/st12196.ro11.pdfmerg la proteste. https://www.facebook.com/events/178989628875856/10112 participanti.sambata viitoare. 11.02.2012 piata universitatii de la 17 la 22. Edited February 5, 2012 by begood Quote
actunderdc Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Nu mai merge linkul Nici daca intru pe siteul creativemonkeyz nu merge? Wtf? Quote
eu0800 Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Nu mai merge linkul Nici daca intru pe siteul creativemonkeyz nu merge? Wtf?Link-ul nu mai merge pt ca l-au blocat cei de la Creative Monkeys , in felul asta le arata celor care inca nu au inteles cu adevarat cum v-a arata internetul dupa ACTA. Mai pe inteles. O sa ne plictisim de cate video-uri disparute datorita copyright vor fi.Peace . Quote
jetus Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 "RObotzi.S02.E..."Acest videoclip nu mai este disponibil din cauza revendic?rii drepturilor de autor din partea CreativeMonkeyz. Quote
bcman Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 "RObotzi.S02.E..."Acest videoclip nu mai este disponibil din cauza revendic?rii drepturilor de autor din partea CreativeMonkeyz. Din pacate, video-ul de pe YouTube, prin mijloace care ne depasesc, a fost inlaturat ( si mai interesant e ca aparea ca si cum noi insine am fi facut plangerea impotriva propriului material, ceea ce e mai mult decat aberant ). Ne pare rau de toti cei care au embeduit video-ul pentru a da mai departe mesajul, dar ii asiguram ca facem tot posibilul sa re-apara video-ul pe YouTube ( speram ca nu va trece mai mult de o zi si va fi inapoi ‘on’ ). Intre timp, video-ul va fi servit via Vimeo ( puteti lua codul de embed de la acest video, hopefully de pe Vimeo nu va mai fi dat jos ). LLTCM!Siteul oficial ftw! Quote
say3er. Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 se pare ca a fost sters filmuletul din cauza drepturilor de autor...Uitati aici : Quote