ShadowWhite Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Dupa cum stiti ACTA astia vor sa faca imposibilul...Hai sa ii oprim hai sa salvam netu nostru Semneaza petitia ANTI ACTA --> Avaaz - ACTA: The new threat to the netDa si tu mass pe mess sau oriunde te afli ! si spune MUIE ACTA Quote
MazaBoY Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Nu stiu de ce am impresia ca astia isi fac trafic de pe treaba asta ....ca ori cum ii doare pe aia incur de la ACTA daca semneaza tot globu petitile astea....crezi ca daca semneaza toti gata vor renunta asa.. bahh toti au votat hai sa fugim...ii doare pe ei in cur ei is urmaresc scopurile lor si atat. Quote
wildchild Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Ar trebui sa pui doar numele si adresa, nu sa te puna sa iti faci cont. Quote
Pugna Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Sunt inutile petitiile online. N-au niciun impact si nu le ia nimeni in seama. Trebuie sa retineti ca daca ei vor sa adopte o lege, o vor face fara sa tina cont de opiniile altora. Quote
BigT Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Parlamentul european este cel care aproba sau dezaproba in urma consultarilor publice, in cadrul carora se va sublinia ca peste 2 milioane de oameni au semnat petitia de mai sus. It can't do any bad... Quote
Raven Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Astia cu petitile online si niste rahaturi care scot bani frumosi.Nu va mai bateti capu cu petiti si cacaturi. Quote
jetus Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Cel mai bine ar fi sa ie?im în strad? ?i s? protest?m, dar momentan e prea frig afar? pentru proteste Quote
MazaBoY Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Astia cu petitile online si niste rahaturi care scot bani frumosi.Nu va mai bateti capu cu petiti si cacaturi.Asta ziceam si eu..nu are nici un efect ..intr-un final ne vor controla ca pe niste gaini..asta e partea mai rea..pacat.. Quote
daatdraqq Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 (edited) Stati ma linistiti , cat e RUSSIA -n picioare nici in pula nu ne doare .Mutati tot ce aveti in Lithuania , Ukraina , India . O sa fiti surprinsi de calitatea serviciilor si de calitate si de pret . E totul la superlativ .ACTA , SOPA , PIPA + RUSSIA = SEX PRELUNGIT CU PERVERSIUNI Edited February 5, 2012 by daatdraqq Quote
zbeng Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 RObotzi.S02.Ep.Special.ACTA - YouTube Quote
yo7cjf Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 SalReferitor la internet, merge bine sau mai putin bine, e cheste de dotare si putinta providerului local, precum si de politica acestuia. Sunt situatii in lume, unde e net pe wireles, gratis 24 din 24 (in toate orasele mari si se doreste acoperirea teritoriului national ) Ce treaba sa aiba Rusia (direct ) cu politica internetului la nivel mondial, cind sint si ei, ca toti ceilanti simpli beneficiari ai serviciului respectiv si platesc pentru asta. Controlul si deciziile importante sint la altii care au gindit, investit si dezvoltat acest serviciu. Poate daca isi fac ei, separat unul al lor, atunci pot ridica pretentii, logic nu?! Propietarul da afara chiriasul si nu invers.Sanatate! Quote
ben20 Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 1.Hmmmm acta a fost semnata sau e in dezbateri ? 2.Care e treaba cu serv din rusia ? gen imi pun tot ce am pe un host din rusia si ma doare la basketi ? cred ca cel mai mult se axeaza pe melodii si filme daca le am pe srv din rusia si le accesez fara sa am ceva direct pe hdd n au ce sa-mi faca nu ? asta ar fi ideea ? sau am inteles io gresit Quote
bla.bla Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 http://player.vimeo.com/video/36232167 Quote
black_death_c4t Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 sau Home - Stop ACTA Romaniadoar manevra seo sa-si promoveze seosolutions.ro si serviciile lor Quote
co4ie Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Ca sa inteleaga toata lumea ce o sa faca ACTA !!! Cred ca mai bine decat AICI nu este explicat nicaieri !!!Si degeaba va cacati voi cu mama Rusia cu tot !! Daca intra in vigoare mondial si Rusia/alta tara nu e de acord o sa baneze ip`urile/domeniile pe toate DNS-urile si tot o pula se va face !! Quote