-Brutus- Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Salutare, o noua sectiune unde sa se posteze conturi premium pe forum este bine venita! Hotfile, loguri, conturi diverse Quote
dmx06costy Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 eu unul sunt pro.administratorii decid.La fel si eu sunt pro. Quote
-Brutus- Posted February 16, 2012 Author Report Posted February 16, 2012 pai nu e VIP ?Ceva de genulPremium AccountsAll site's premium accounts like file hosting premium accounts or serials that you want to give away to the community should be here, use hide tags to allow only specific posters to view it, a wiki on using post restrictions is mentioned inside the forum. Sub Forums: Link Generators & Downloaders, Serials & CD Keys, Request Quote
wildchild Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Sunt pro, dar romanul e tot roman si nu o sa mai fie accesibile dupa ce se schimba parola, dup' obicei. Quote
Vlachs Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Sunt pro, dar romanul e tot roman si nu o sa mai fie accesibile dupa ce se schimba parola, dup' obicei.Este modulul de thanks ca sa vezi continutul hidden pentru vbulletin sau anumite limitari pe vechime, nr posturi,etc Quote
wildchild Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Asa sau cu encriptie care sa-i puna pe ganduri pe 80% din useri. Quote
MrRip Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 O idee ok sectiune separata de VIP, bazata pe criterii gen vechime + nr. posturi + seriozitatea acestora. Iar cei care vor avea acces sa posteze constant, nu ca in alte parti. Quote
Nytro Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Trebuie sa facem "discriminari" apoi. Si pentru ce, pentru niste conturi? Trebuie sa luam in considerare cine si de ce ar avea acces la continut pus de alte persoane, si care persoane sa aiba permisiunea de a posta. Apoi, sincer, ce cacat faceti cu acele conturi? Cate persoane AR POSTA conturi? Quote
ionutz15 Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 eu as posta conturi premium... Quote
mysticgohanphp Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 daca o sa se faca accesul la zona cu conturi premium pe baza de posturi o sa se faca mult spam pe forum pentru a obtine numarul de posturi necesare pentru a avea acces la zona respectiva Quote
shaggi Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Sa se puna un test gen cel cu broastele la accesul in acea zona. Quote
selected Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Sustin si eu ideea aceasta. Am ceva conturi premium de shareuit. Quote
BanSticKy Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Pun si eu daca au acces la acea zona doar cei care contribuie. Quote
LeXxX2 Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Cel mai bine ar fi ca userii cu cel putin 150 postari pe forum sa aiba acces la un forum "special" aici,si acolo o sa se posteze conturi premium si alte cele. Quote
Shinny Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Cred ca fiecare dintre noi isi gaseste un cont premium aproape la orice site de upload/download numai daca se uita putin pe google.Vor fi multi care vor posta conturi copy/paste de pe alte site-uri.. Quote