Patrunjel Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Daca ISP-urile puteau sa-ti ofere banda dubla pentru acelasi pret, unu tot se gasea sa o faca, fiecare vrea sa-si atraga clienti si sa faca bani. Quote
BogdanNBV Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 MOR DE RAS epic tipu ) nu, nu este pisibil dar imi place cum a gandit ala care a facut videoclipul Quote
bogdi19 Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 (edited) Nu-mi imaginez cum a putut sa fie atat de serios in timpul clipului. Edited March 4, 2012 by bogdi19 Quote
crs12decoder Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Da e corect...De 2 ori mai mult cablu => de doua ori mai mult internet poate sa treaca prin cablu.right? Quote
TheTime Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Este posibil, asa cum a demonstrat si matematic. Eu am mers mai departe, am aplicat acelasi principiu si la wireless-ul laptopului, acum pot sa vad retele si din Etiopia!Fuckin' trolllllllllll! Quote
u0m3 Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 I explain how to double your internet speed using a little bit of physics. This video is a bit long, but you can skip the math part if you want.Check out my website ThioJoe - BlogThis is a satirical video. I didn't expect many people to actually believe it, so I'm making this disclaimer. Sorry, but simply taping two wires together will not make your internet faster. Now that you know, you can send this video to all your friends and make fun of them for believing it.Follow me on Twitter: https://twitter.com/#!/thiojoeThere is your answer (partea ingrosata si subliniata). Quote