Guest expl0iter Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Hyundai i30 | Online Hypnosis ExperimentNu am fost hipnotizat, dar mi-a dat o stare de kkt plus durere de cap maxima si ameteala..src Quote
ripoff Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 l-am oprit unde zicea sa razi..vreau sa raman vesel toata ziua ) Quote
coffee Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 ciudat mi-a venit sa rad inainte sa zica ) tare Quote
Slice228 Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 (edited) Astia isi atrag clientii prin hipnoza .On: Am ametit doar... Edited March 20, 2012 by Slice228 Quote
Zaoane Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Interesant. Nici un efect. Acelasi sentiment fata de masina ca si pana acuma Quote
unbeliever Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Stiti faza cu drogurile auditive?...daca nu o sa fac un tutorial Quote
cristiano282 Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Am oprit video-ul imediat cum a inceput cu reclama.ON: La mine chiar a functionat.Cand a ajuns la partea cu rasul-nu ma puteam opri:)) Quote
Vlachs Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Ar trebui sa va documentati ce inseamna hipnoza cu adevarat si pentru ce este folosita Quote
nemurici Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 M-a luat somnul cand ma uitam la el, sunt prea obosit pentru hipnoza. Cum zice si benny cred ca asta nu a fost hipnoza.. a fost un experiment sa vada cati din cei care se uita or sa creada ca a fost hipnoza. Mai bine a ajuns sunetul ala de la inceputul videoului, basul ala care iti fute narile... Quote
Vlachs Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Hipnoza se foloseste pentru a induce o persoana intr-o stare pentru a accesa subconstientul, prin hipnoza nu poti fi manipulat in nici un fel, prin hipnoza doar se acceseaza anumite informatii/stari mai usor prin accesarea directa a lor fara a mai interveni constiinta persoanei(idei, rusine...) Quote
crs12decoder Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Atat de disperati au ajuns? Ar fi in stare sa-ti faca si o felatie ca sa le cumperi masina. Quote
Andblood Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 ba , numai copia tot ce vezi pe sport.ro ! Quote
black01 Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 e vrajeala asta....daca cineva vroia sa induca ceva cuiva se folosea de mesaje subliminale (mai simplu asa): exemplespor la citit si o seara buna Quote
Guest expl0iter Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 ba , numai copia tot ce vezi pe sport.ro !Du-te bah! Bine ca citesti tu alte cancanuri mai interesante.Bafta Quote
Vlachs Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 e vrajeala asta....daca cineva vroia sa induca ceva cuiva se folosea de mesaje subliminale (mai simplu asa): exemplespor la citit si o seara bunaMesajele subliminale sunt o prostie, e dovedit stiintific ca nu functioneaza Quote
Andblood Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Du-te bah! Bine ca citesti tu alte cancanuri mai interesante.BaftaNu e vorba de citit , e vorba ca tu defapt faci reclama la o masina acum.e un promo doar ! Quote
Guest expl0iter Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 (edited) Nu e vorba de citit , e vorba ca tu defapt faci reclama la o masina acum.e un promo doar !Sunt reprezentat la acea masina. M-am afiliat sa le fac reclama, iar tu tocmai mi-ai adus un vot dand click pe acel link. Te-am furat de un click...Era imposibil sa nu se afle unu din asta ca tine in seama ON:Hipnoza exista intr-adevar. Am experimentat la un curs de psihologie hipnoza, insa nu e chiar asa cum va imaginati. Nu e cum zic altii: "Hipnotizez pe Gina care lucreaza la banca si o fac sa-mi dea banii din seif" Edited March 20, 2012 by expl0iter Quote
Andblood Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Sunt reprezentat la acea masina. M-am afiliat sa le fac reclama, iar tu tocmai mi-ai adus un vot dand click pe acel link. Te-am furat de un click...Era imposibil sa nu se afle unu din asta ca tine in seama Defapt , nu am dat click pe el. NVM, nice thread. Quote
black01 Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Mesajele subliminale sunt o prostie, e dovedit stiintific ca nu functioneazabenny, daca e o prostie de ce bush si gore le-au folosit la greu in campaniile lor electorale? Quote
Cheater Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Tare, s-a folosit de masina doar pentru a distrage atentia, si a da jos niste bariere de protectie a psihicului.Ameteala, este datorata faptului ca psihicul s-a intalnit cu ceva nou si a trebuit sa se adapteze, daca urmariti vide-ul de 2-3 ori in zile diferite eventual, veti observa ca nu veti mai fi ametiti. Quote
Vlachs Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 benny, daca e o prostie de ce bush si gore le-au folosit la greu in campaniile lor electorale?Vezi ca sunt zeci de studii care atesta ca mesajele subliminale sunt o prostie, creierul nu le percepe, fa un test pe prietenii tai si ai sa vezi ca nu functioneaza Quote
indianul Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Cine ?tie ce se mai poate întampla dac? cineva ar reu?i s? se concentreze atât de tare încât tot ce gânde?te el s? fie real, poate s-ar induce singur într-o stare de vis ?i ar tr?i o alt? realitate.?tiu c? pove?tile de mai sus par a fi inspirate din desene animate, dar eu sunt de p?rere c? dac? reu?e?ti s?-?i antrenezi creierul s? cread? ce vrei tu, ai putea face orice.incearca cu MAGIChipnoza si kkturi sunt pentru oamenii slabi sau pt fetitze;adevaratii barbati nu se lasa impresionati decat de bani,restul e cancan Quote
sado Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 efectul placebo + modul in care creierul aranjeaza informatiile = posibilitatea de a induce un proces pe ascuns = brain hack = hipnoza Quote
Vlachs Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 Hipnoza e cu totul altceva de cat ati scris voi, incercati sa va documentati mai bine inainte.Hipnoza e folosita pentru persoane cu diferite traume, probleme mentale Quote
cifratorul Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Vorba lui benny mai bine va documentati si voi un pic. Cautati cursurile lui Gerald Kein apoi v-as recomanda niste cursuri mai actuale cum sunt cursurile lui Igor Ledochowski iar daca va intereseaza o abordare folosita de magicieni puteti arunca o privire pe "The Manchurian Approach" a lui Anthony Jacquin. Quote