Jump to content
TheTime

[RST] Yahoo Mail Scanner

Recommended Posts

Posted
Cum decodez asta?

DWfeqSzdy096wrzm3Wy6vuZQtdJ6wIOkwuB6COwtwOORA095tr ckEr=OBewNEx3mE+n1w7GG

Trebuie sa iei pe bucati si sa decodezi.........eu ma chinui de cand au pus prima data programul, insa nu am reusit nici acum...

Posted

Oh, ai dreptate...nu citisem toate posturile:P

Am gasit un link mai recent.

Incerc programul, revin cu edit.

Edit:

Mi'a descarcat un fisier .html :| ce dracu ?

Posted (edited)

Link: MoAJn2gtbDwaLlgV0obaKj1BOtGaLx63LjSaT6LOL66YHDwqOlQ3+lP6SJL5+m0V+IcXL/CC (Atom)

Merge bine. In 5 minute mi-a gasit 1000 mailuri.

Edited by D3mEnT
Posted

Salut, probabil aceasta aplicatie cauta conturi de yahoo in logurile gasite pe google. Daca ai putin timp, ai putea face acelasi lucru cu facebook? As fi foarte recunoscator.

• Moderators
Posted
Programul iti da si parole? daca nu esti noob frate.....te ocupi cu spargerea conturilor de yahoo????sa fim seriosi.

Tocmai mi-ai facut seara mai buna :)) Stii ca e o vorba: mai bine taci daca esti prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.

Ca sa fiu ontopic, scopul programului nu este de a sparge conturi de Yahoo ci de a gasi emailuri pe care le poti folosi pentru spam.

Posted

DA, programul iti da si parole, si cnp-ul utilizatorilor, poza de la ultima aniversare, mai face si clatite...

Inca mai merge? Un link de download, ceva mai aveti? Eu nu mai gasesc proiectul si imji e lene sa-l refac :(

Posted

Dragi prieteni . Am facut un script php + mysql care scaneaza un site specificat si salveaza email-uri in format CSV . Vi-l pot oferi contra cost . Bine inteles costa ! . Stocheaza 4500 , 5000 email-uri pe un interval de timp relativ scurt (4 minute). Sanatate

Posted
Dragi prieteni . Am facut un script php + mysql care scaneaza un site specificat si salveaza email-uri in format CSV . Vi-l pot oferi contra cost . Bine inteles costa ! . Stocheaza 4500 , 5000 email-uri pe un interval de timp relativ scurt (4 minute). Sanatate

Deja presimt un ban.

Posted

Sti ce cred eu ? ca esti doar un copil de 14 ani care la randu tau ai fost mintit de cei de pe Mirc si acum incerci sa ne minti si u pe noi .:P

Posted (edited)

Nu functioneaza. Intru un program, salvez lista pentru mailuri, iar in momentul cand apas play nu se intampla nimic, e ca si cum as apasa in gol. Mai e vre-un decrypt si pt asta ?? :))

Pareri?

Ms.

Edited by SoReX
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...