Guest Kovalski Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Stati cuminti, ignorati-o! I se poate intampla ceva, intrati la belele. Nu faceti nimic altceva decat sa premeditati o actiune care poate pune viata unei persoane in pericol. Vedeti-va de treaba voastra, ignorati-o.ce ai ma? cine ii pune viata in pericol? da ce ai inteles tu ca se intampla aici? atacuri teroriste sau planuri criminale?este pur si simplu vorba de o discutie civilizata cu o persoana necivilizata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucatoni Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 @Ardid cum spuneam si in postul meu anterior raul il faci usor, o sa vedeti ca apare aici si isi cere scuze tuturor. Daca are toata tigla pe casa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wubi Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 @Ardid cum spuneam si in postul meu anterior raul il faci usor, o sa vedeti ca apare aici si isi cere scuze tuturor. Daca are toata tigla pe casa.Pai problema e ca nu are deloc "tigla pe casa", ca sa nu o jignesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweby Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Nu mai preda la Colegiul economic Buzau. Cred ca puteti suna la Liceu totusi si sa intrebati de ea . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbanbeast Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Am avut si eu o "inteligenta" d-asta.....dupa primul soricel viu gasit in ....in mod normal poseta....da ea avea sac de dormit pe post de poseta. Deci dupa primul soricel gasit in poseta a lesinat instant pe catedra....a facut pe ea...etc....etc. Acum regret ce am facut dar atunci...va dati seama. Oricum, elemente de acest gen nu au ce cauta in invatamant. Dar stiu cum se dau testele psiho acolo, am avut o tipa ce lucra educatoare...sincer, cand voi avea un copil n-o sa-l las la asemenea educatoare. Pai, frate, mergi la testul psiho si in 3 minute l-ai dat gata!!!!! Hai sa fim seriosi! Si-atunci ne mai miram ca o parte a elevilor se poarta cum se poarta cu profii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuss615 Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Incercati la liceul cu program sportiv "Iolanda Balas Soter". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffee Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Petre Paula | FacebookS-ar putea sa fie ea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Daca se inrautateste treaba, trimit dupa ea si punem . (punct) foarte repede. Pana la Buzau nu fac mai mult de 30min din Bucuresti ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Asta sa fie? Profesor Petre Paulina - profesor EnglezaEsti nebun ?Tu ai vazut al doilea comentariu ? Clar nu e ea!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
united7170 Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 xPeRiEnCe;364290']Esti nebun ?Tu ai vazut al doilea comentariu ? Clar nu e ea!!poate era spart cel care a postat.... :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Se da prea in offtopic, aveti ceva informatii despre ea atunci postati, altfel incercati sa va abtineti ca se aduna iar zeci de pagini de la tot felu de utilizatori(mai ales unii care nu au postat in viata lor).Abtineti-va daca :- vreti sa bateti cu ardoare in tastatura ca sa aratati cat de smecheri sunteti voi- nu ati facut nici un post constructiv si profitati de ocazia asta ca sa va faceti simtita prezenta- nu aveti nimic bun si util de spusUrmatorii care fac offtopic primesc warn si chiar ban, se accepta doar ce a cerut Neme, nu toate prostiile, genDaca se inrautateste treaba, trimit dupa ea si punem . (punct) foarte repede. Pana la Buzau nu fac mai mult de 30min din Bucuresti ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted June 23, 2012 Moderators Report Share Posted June 23, 2012 (edited) un ultim mesaj: sunteti prosti si stiti vb aia: nu-ti pune mintea cu prostul ca o are odihnita.sunteti penibili.si cel mai penibil si mai prost e nemessis. ce cautata sunt.Daca ti s-a dat ban, ti s-a dat cu un motiv. Daca tu insisti, bine..//EDIT:Alte informatii..- 23 ani- Universitatea Petre Andrei din Iasi Edited June 23, 2012 by Dragos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Daca ti s-a dat ban, ti s-a dat cu un motiv. Daca tu insisti, bine..Warn, urmatorii primesc ban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relentless Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 scuze sa va cereti voi, dobitoacelor fara minte.eu nu imi cer scuze wcurilor publice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 scuze sa va cereti voi, dobitoacelor fara minte.eu nu imi cer scuze wcurilor publice.Inceteaza ca nu am chef sa stau sa iti banez conturile toata ziua, stai in bancuta ta linistita si citeste topic-ul DA NU POSTA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weedy92 Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 (edited) scuze sa va cereti voi, dobitoacelor fara minte.eu nu imi cer scuze wcurilor publice.Is Back Polonic BAN - Acelasi lucru se intampla si cu restul care o sa faca offtopic Edited June 23, 2012 by Vlachs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Benny lasa-i. Merci Daca zdreanta mai scrie ceva ignorati-o. Eu personal o sa ii sterg toate posturile fara sa ii raspund tocmai ca sa vada cat de inutila e. Sper sa priceapa ca scopul principal acum este sa o lasam fara slujba, nu sa ii bagam puli in gat.http://www.paginiaurii.ro/cauta/pizza.html - apasati pe "suna gratis" si introduceti acolo nr de telefon fara 0 in fata dupa care apasati pe suna-ma. Merge scriptat ca sa faca asta tot timpul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3st Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 (edited) Am fost la dansa, dar nu mi-a deschis usa Buzau, Cartier Micro 14, Bd-ul Stadionului, bloc 23a, ap 7.E full de tigani acolo, din vorba in vorba aci sta.Am o poza de la bloc ul dansei, sa vad cum o scot ca n-am cablu usb. Edited June 23, 2012 by B3st Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Apelul dvs. este conectat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3st Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 @Polonic Vin la tine, fac o filmare unde iti ceri scuze si adios U erai aia care te-ai uitat pe geam ?Eram in un tricou alb, cu o inghetata in mana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Bun, Paulino, cat e kilogramu de morcovi ?Nu ai vrut cu vorba buna, nu ai vrut cu vorba rea, nu ai vrut cu caterinca sa te simti sa pleci! Cat de penibila sa fi sa ne spalam pulile de tine si sa continuui cu bataia de joc. Mi-e sincer mila de copiii pe care ii ai in preajma cand faci pe asa-zisa profesoara!--------------Careva cu relatii la ministerul invatamantului ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackboy-1337- Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Poate va ajuta asta : ROMÂNIA - Ministerul Justi?iei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Id-ul pe care e acum online: science_focusUn alt id de-al ei: unstablecertifiable Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 ma scuzati pentru offtopic,sper sa nu iau warn sau ban.imi puteti spune va rog frumos cu ce va deranjat aceasta femeie ,am dat niste searchuri pe forum si am inteles ca a facut forumul wc si ca a jignit niste membri.sper sa fiu si eu informat in legatura cu ce a gresit dansa ca vad ca sunteti pusi pe fapte. o zi buna tuturor va urez ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_and_proud Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 (edited) Id-ul pe care e acum online: science_focusUn alt id de-al ei: unstablecertifiablealt id de-al ei:alina_paulina1981http://daniteo21.wordpress.com/2010/02/14/si-mai-plec/ Edited June 23, 2012 by white_and_proud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...