poq Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 (edited) Nu stiu,poate am eu o problema cu ei.Deja mi s-a facut scarba de aceste gunoaie.Pare a fi un rebut al societatii dar oare il duc la un rang inalt zicand asta ? Printre unele comentarii: [LEFT][COLOR=#333333][FONT=arial]Vad pe-aici ca ma fac baietii scarboseniie, gras, chelios etc.[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=arial]PAi bah mancamiati pula, voi nu stiti cu ce femei umblu eu iar voi stati in fatza monitorului si vo luati la laba onanisti imputiti. Scarbos cum sunt eu femeile vin la mine sa? le fut. Trimiteti-le si pe mamele voastre la mine.[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=arial]Deci am un mesaj: LASATI MAMELE SA VINA LA MINE BULAGIILOR.[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=arial]Trimitetile la Galati[/FONT][/COLOR][/LEFT]Felul in care sta bietul copil si felul in care e imbracat + bicicleta noua care presupun ca abia si-a cumparat-o din banii lui te duce cu gandul departe.In ultima parte a aruncat bicicleta,pai ala merita sa mai aiba urmasi ?E vechi dar eu acum l-am vazut.Video de genu starneste reactii chiar si dupa cativa ani.In mediul online nu prea ai ce sa le faci,ei sunt limitati la cuvantul "jmecher". Edited July 1, 2012 by poq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Uite un tigan pentru care nu merita sa faci puscarie daca-l omori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3NZoR Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Da,si pe mine m-a stupefiat cand l-am vazut,acum ceva ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 daca eram in locu juniorulu sincer ii futeam un neveu de il lua dracu din cate se vede baiatu era muncit pacat ca nu avea tupeu...chit ca mi-o luam dupa da mai chemam si politia sa il satur de jmekereala, face umbra la pamant degeaba.Dedicatie, fara numar: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 E vechi filmul.Sunt multi d'astia, sa nu te surprinda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poq Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 E vechi filmul.Sunt multi d'astia, sa nu te surprinda..Daca pe mine nu ma surprinde,pe tine nu pe ala nu atunci pe cine ? Ramanem toti indiferenti.Da,sunt multi dar ei nu au mintea necesara pentru a schimba ceva,ei raman asa in schimb noi putem.Mergi pe strada si vezi "un uitat de lume" ca isi bate joc de un amarat,cel putin nu cred ca ai ramane indiferent.Ziceam uitat de lume tocmai pentru a-i da opusul,prostii le acorda importanta acestor oameni care nu stiu de ce poarta cap pe umeri,si prosti sunt multi.Unul vede o smecherie dinasta merge acasa si incearca si el pe un peste mai mic,vazand asta alt prost face la fel.Oameni slabi de caracter care pot fi modelati.Oricum asa este si asa va fi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Oameni slabi de caracter care pot fi modelati.De aia trebuie sa profitam.Asta e valabil si la alti smecherasi de cartier/sat nu doar la tigani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Doar mie mi s-a parut amuzant? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLw7hp Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Doar mie mi s-a parut amuzant?Doar tu esti prost pe-aici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Doar mie mi s-a parut amuzant?Rudele tale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poq Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 (edited) Daca acel copil nu isi avea locul in video poate era amuzant.Cu alte cuvinte daca vorbea de unul singur. Edited July 1, 2012 by poq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poq Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 Cred ca nu a vrut sa lase bicicleta acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Gecko, ala saracu cum arata probabil investise banii de paine in bicicleta aia, nu putea sa plece asa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 l-a pus sa-i arate puta,e inregistrare video, la bulau cu el sa-l fute aia ca pe un pedofil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Si stai sa te umileasca ala pentru o bicicleta? Mentalitatea unora blows my mind.E chiar de admirat ca a ramas, vazand totusi situatia. Nu si-a lasat bicicleta. Daca era gaina, pleca si ramanea si fara bicicleta si umilit.Oricum, orice palma data o iei de 10 ori odata. Pustiul va creste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sado Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 ambi erau tigani , din partea mea sa se taie unu pe altu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Gecko, ma bucur pentru tine ca ai avut mereu de toate si nu ti-a trebuit nimic. Imi amintesc cand eram mic si primeam o pereche de adidasi cum dormeam si noaptea in picioare cu ei de bucurie. Probabil nu intelegi pentru ca sistemul de valori al nostru este diferit, copilul ala ar fi facut orice pentru bicicleta aia, vezi cat de repede s-a dus dupa ea cand a aruncat-o ala, pe tine insa te doare-n pula, e doar o bicicleta, ce sa faca aia cu ea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sensi Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Daca ar fi dupa mine acesti oameni n-ar mai avea dreptul la viata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 (edited) Law addicting citizenimi aduce aminte de filmul : Edited July 1, 2012 by yoyois Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Nu stiu de stau sa scriu comentariu asta,discutiile astea(ca de altfel toate discutiile offtopic de pe forumul asta) sunt de cacat,"daca pleca,daca nu pleca".Shit happens,mai ales la martalogi,sunt pline orasele atat de tigani ca ala,care daca nu ii arunca bicicleta,chiar nu aveam ce sa ii reprosez,la fel sunt pline de martalogi ca ala,adica,pula mea coaie,te stii slab de inger,ia-l cu sclavagisme,da-i o tigara,dar nu sta ca prostu` acolea sa te dezbrace ala la pula goala.Asa merge societatea si asa a mers si umanitatea de-a lungul timpului,cei slabi au pierit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bc-vnt Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 CO2 pe bicicleta )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Nu stiu de stau sa scriu comentariu asta,discutiile astea(ca de altfel toate discutiile offtopic de pe forumul asta) sunt de cacat,"daca pleca,daca nu pleca".Shit happens,mai ales la martalogi,sunt pline orasele atat de tigani ca ala,care daca nu ii arunca bicicleta,chiar nu aveam ce sa ii reprosez,la fel sunt pline de martalogi ca ala,adica,pula mea coaie,te stii slab de inger,ia-l cu sclavagisme,da-i o tigara,dar nu sta ca prostu` acolea sa te dezbrace ala la pula goala.Asa merge societatea si asa a mers si umanitatea de-a lungul timpului,cei slabi au pierit.Mdah ... cred ca ti-ar conveni sa te prinda 2 tigani, singur .. noaptea pe strada cu cutite sa te bata si sa te castreze sa te scuipe si sa/si bata joc de tine .. pentru ca esti mai slab decat ei si trebuie sa te duci in jos (Legea junglei)?DE unde plm scoateti astea? Daca ACUM pe strada e legea junglei eu imi iau un cutit si omor primii 20 de oameni pe care ii vad(ca sa nu ma omare ei).Ce a facut boratu ala e urat si merita 40-50 de ani de inchisoare (dupa mine nici nu merita sa ocupe spariu in inchisoare/cimitir). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_cristian2000 Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 ma ofer eu sa il omor ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Mdah ... cred ca ti-ar conveni sa te prinda 2 tigani, singur .. noaptea pe strada cu cutite sa te bata si sa te castreze sa te scuipe si sa/si bata joc de tine .. pentru ca esti mai slab decat ei si trebuie sa te duci in jos (Legea junglei)?"Daca n-ai cap sau pistol atunci lucreaza la biceps",sau nu iesii noapte pe strada.DE unde plm scoateti astea? Daca ACUM pe strada e legea junglei eu imi iau un cutit si omor primii 20 de oameni pe care ii vad(ca sa nu ma omare ei).Asta deja e paranoia.Ce a facut boratu ala e urat si merita 40-50 de ani de inchisoare (dupa mine nici nu merita sa ocupe spariu in inchisoare/cimitir).Daca tu consideri ca esti in masura sa judeci si sa acorzi sentinte de genul...pula mea,fa-te judecator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...