Jump to content
selected

Tel furat - idei de gasire

Recommended Posts

I-au furat lu fratemiu de 12 ani un htc sensation. Am 2 numere care au fost apelate de pe cartela din telefon. Aveti ceva idei ce sa fac ?

PS: S-a facut plangere la politie si au vazut pe niste camere din zona pe cineva vorbind la telefon.

Metode de abordare a problemei ? :))

Link to comment
Share on other sites

Pe site-ul HTCSense.com era functia Phone Finder in cazul in care il pierdeai, dar vad ca e in "renovari" iar optiunile nu vor mai fi disponibile. Poate ai noroc cu ceva aplicatie din Google Play pentru a gasi telefonul.

Cu politia cel mai probabil n`o sa ai mare noroc. Rar solutioneaza un caz de genul, fie pentru ca nu au aparatura necesara, fie chef.

Edited by Wubi
Link to comment
Share on other sites

Nu sunt sigur dar cred ca o companie de telefonie poate localiza un telefon dupa IMEI. Daca codul IMEI a fost schimbat nu cred ca mai sunt sanse de recuperare atata timp cand nu ai nimic instalat pentru asemenea situatii. Suna la operator si vezi ce poti face.

Poate o sa fie si o invatare de minte ca sa nu oferi unui copil de 12 ani un telefon de 20 de milioane fiindca nu este responsabil si nu stie sa aiba grija de el pentru ca sunt aproape sigur ca nu si l-a cumparat din banii castigati de el.

Link to comment
Share on other sites

aplicatia antivirus bitdefender for android iti urmareste telefonul iar in cazul unui furt sau pierderi face poze la hot folosind camera inclusa in telefon si ti le trimite pe mail impreuna cu coordonatele gps ale telefonului. de asemenea poate bloca telefonul sa nu mai poata fi folosit fara un cod de deblocare.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.security&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaXRkZWZlbmRlci5zZWN1cml0eSJd

si

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.antitheft&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmJpdGRlZmVuZGVyLmFudGl0aGVmdCJd

de asemena exista tot felul de aplicatii similare care iti trimit coordonatele gps pe mail in caz de furt, trebuia sa te gandesti la ele inainte sa il pierzi...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...