Jump to content
remix_gppd

Masina

Recommended Posts

Posted (edited)

Vreau sa imi cumpar un golf 4 din anul 2000 , motor 1.6.

Intrebarea mea este daca trebuie sa platesc taxa de poluare (masina e inmatriculata RO).

Masina se afla intr-un alt judet, cam cat ar fi suma totala de trecere pe numele meu?

4795406_1.jpg

Edited by remix_gppd
Posted

Intrebarea mea este daca trebuie sa platesc taxa de poluare (masina e inmatriculata RO).

Masina se afla intr-un alt judet, cam cat ar fi suma totala de trecere pe numele meu?

4795406_1.jpg

exact modelul asta as vrea si eu dupa ce iau carnetu;)

la cat ai gasit-o?

Posted

Nu platesti taxa de poluare daca e deja inmatriculata.

Va trebui sa-i faci identificarea la RAR si aia te va costa pana in 200 lei + taxa talon 37 lei + taxa inmatriculare 52 lei +numerele (40 la rand sau 85 preferentiale).

ATENTIE MARE: la inmatriculare este obligatoriu sa ai certificat fiscal de la vanzator. Daca nu cand cumperi masina ai grija sa ti-l dea ca altfel stai si plangi langa masina.

Posted

LOL. Ce taxa de poluare, trebuie sa platesti doar raru atat, asigurare etc. nu are nici o trb cu taxa daca e inmatriculata. Iti recomand Golf 4 cu motor 1.9 diesel.. 1.6 is puturoase.

Posted

4795406_1.jpg

MOTOR 1400

E 1.4 nu 1.6 cum zici tu.

Posted

2.x ,3.x te ard mai mult la impozit decat la combustibil .

De ex la Logan motorul de 1.4 consuma mai mult decat cel de 1.6 pentru ca cel de 1.4 e prea mic pentru greutatea masinii si trage mai greu .

Posted

I-ati un motor de 6.0 ai sa platesti impozit de o sa te caci pe tine. Cea mai buna varianta e 1.6 pe urma 1.9 tdi. Vorbesc dpdv al raportului consum/performanta.

PS: Dieselurile is mai costisitoare. (vezi pretu la motorina si piese in plus: turbina filtre etc)

Posted
E evident ce zici tu, daatdraqq, cu 1.4 esti in viteza a 3 a, la 3 000 de turatii pe cand cu 1.6 esti intr a 4 a, la 1500.

E doar un exemplu

nu are nici o treaba marimea motorului cu turatiile.Ce zici tu de turatii se aplica la diesele unde e mare diferenta intre turatia unde poti sa atingi cuplu maxim si turatia unde atingi la benzina astfel dieselul trage bine la turatii ceva mai mici

oricum in a -4-a cu 1500 rpm cu loganul asta e subturare mare asta e turatie de tractor sau tir

Posted

eu am golf 5 19 tdi , as recomanda motorizarea asta , e cea mai propice motorizare pt oras , scot consum de 6-7 ziua si 5 noaptea dar +1 clima:)

Posted

Am luat acu 3 zile un golf 4 din 2002 , 1.4 benzina . Pe o distanta de 400 de km , incluzand portiunea Gheorgheni , Lacu Rosu , Bicaz , mers prin curbele alea pana la limita derapajului , mi-a luat 5.4 % mixt . Intr-adevar e putin puturos 1.4 benzina , dar daca stii sa mergi cu el , o sa te obisnuiesti . A costat 3500 de euro + 200 taxa . Masina are toate optiunile mai putin piele .

Vad ca asta pe care ai aratat-o tu nu are nici macar AC . Pt mine asta e cea mai importanta optiune .

Bafta

Posted

Uite aici ceva frumos:

324603_374293755931795_1553227295_o.jpg

324999_374293975931773_625086502_o.jpg

340240_374293889265115_1815147636_o.jpg

408779_374295029265001_592711334_n.jpg

419123_374295095931661_140255853_n.jpg

Un suzuki gsxrk k8 nu prea se compara cu golful:)) . Daca nu mergi nebuneste e perfect !

Asta asa ca off.

on/ On golful e cam puturos adica ce vrei tu sa iti iei acolo, oricum pe langa altele e frumos si arata si bine . Golf 4/5 sunt frumoase foc. Acum e si treaba ta ce faci (bani/+ce iti place tie)

Posted

Un suzuki gsxrk k8 nu prea se compara cu golful:)) . Daca nu mergi nebuneste e perfect !

Asta asa ca off.

on/ On golful e cam puturos adica ce vrei tu sa iti iei acolo, oricum pe langa altele e frumos si arata si bine . Golf 4/5 sunt frumoase foc. Acum e si treaba ta ce faci (bani/+ce iti place tie)

Iarna mergi tu cu motoreta? Cand vrei sa-ti duci femeia la club si te faci muci vii tot cu motoreta? Cand vrei sa dai o "mumu" dai pe motoreta? Cand ploua te bagi sub ea?

Posted
Iarna mergi tu cu motoreta? Cand vrei sa-ti duci femeia la club si te faci muci vii tot cu motoreta? Cand vrei sa dai o "mumu" dai pe motoreta? Cand ploua te bagi sub ea?

L-ai linistit. Are si motocicleta farmecul ei.

Posted
Am luat acu 3 zile un golf 4 din 2002 , 1.4 benzina . Pe o distanta de 400 de km , incluzand portiunea Gheorgheni , Lacu Rosu , Bicaz , mers prin curbele alea pana la limita derapajului , mi-a luat 5.4 % mixt . Intr-adevar e putin puturos 1.4 benzina , dar daca stii sa mergi cu el , o sa te obisnuiesti . A costat 3500 de euro + 200 taxa . Masina are toate optiunile mai putin piele .

Vad ca asta pe care ai aratat-o tu nu are nici macar AC . Pt mine asta e cea mai importanta optiune .

Bafta

cat ai dat pe el ?