Guest Nemessis Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 La Costinesti cand pupi in gura o pizda agatata ai sanse sa iei sculament dentar de la toate cele 10 puli de tarani moldoveni care i-au tras la muie cu cateva ore inainte.
em20346 Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 ai deja vu prin costinesti ?tu, daca agati o gagica in costinesti (mamaia, cluburi, etc) o pupi in gura(o saruti) ?logic, ca-i dai o muie daca chiar vrea gagica sa te sarute, zi-i ca tu esti bagabont/golan/pervers si ca iti place sa-o scuipi in gura, fara sa-o jignesti se subintelege ca-i compliment daca-i curva
Guest Nemessis Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Cine a zis ca vorbesc despre mine? Eu sunt om insurat si daca as face asa ceva m-as simti vinovat si fata de nevasta si fata de amanta.
Wav3 Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Devine penibila faza cu Costinestiul. Are mai multe topicuri decat polonic.Du-te in Eforie Nord si gata.
AlStar Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Intr-adevar...nici macar nu zice de unde a plecat totu' Neme, du-te la munte...e mai sanatos aerul rece )
io.kent Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 nemessis, ai uitat ca apa spala totul, cine stie si tu pe cate ai pupat, fara sa sti, si ele au pupat in alta parte, asa e viata, acum nu trebuie sa ne ascundem=)) evident, apleaca capul, si papa seminte:))
MazaBoY Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Ma eu sincer nu te cunosc nu am nici o treaba cu tine,dar din cate se vede ai ceva probleme....grave.
io.kent Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 deci daca trage o concluzie zdravana de aici, nemessis, cred si noaptea in somn vorbeste de costinesti:)) cred ca ceva il framanta urat de tot dar la tehnologia lui nu vrea sa ne spuna ce are la suflet cu COSTINESTIUL, posibil vreo scufita are vina:))
intrus Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Mai traiesti ma? Parca iti luase-i talpasita
GraphLog Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Vino la soare, vino la mare, sa ti-o trag intre picioare
Xander Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 defapt neme vrea sa vada cate maimute sunt pe forum.... sti... Ce face omu face si maimuta...Cel mai probabil e inca un experiment a lu neme sa vada daca poate sa ii convinga pe altii sa ... in concluzie: FUCK DA POLICE!
daNNy.bv Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 defapt neme vrea sa vada cate maimute sunt pe forum.... sti... Ce face omu face si maimuta...Cel mai probabil e inca un experiment a lu neme sa vada daca poate sa ii convinga pe altii sa ... in concluzie: FUCK DA POLICE!Cum dracu ai ajuns la concluzia asta?
SticKyWoX Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 defapt neme vrea sa vada cate maimute sunt pe forum.... sti... Ce face omu face si maimuta...Cel mai probabil e inca un experiment a lu neme sa vada daca poate sa ii convinga pe altii sa ... in concluzie: FUCK DA POLICE!Mdea. Macar tu ti-ai dat seama! Oricum, e un experiment funny.Probabil si-a deschis terase in fiecare statiune exceptanad Costinestiul, si vrea sa goneasca turistii de acolo.
Hotspot Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Mdea. Macar tu ti-ai dat seama! Oricum, e un experiment funny.Probabil si-a deschis terase in fiecare statiune exceptanad Costinestiul, si vrea sa goneasca turistii de acolo.Alta concluzie )
SticKyWoX Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Alta concluzie )Eiii, la caterinca ma.
dicksi Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 fututele moldovence unde m-au ajuns si ce bine imi flutura in vant
Sonny Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Exista sculament dentar? Sper ca glumesti cu intrebarea asta.