Jump to content
Guest Nemessis

Counter Strike flood (si nu numai) - FUNCTIONEAZA

Recommended Posts

Posted
mie nu imi merge dau dublu click pe executabil intra si iese rapid..

ma nene tu macar ai citit ce dracu am scris cu toti in acest TOPIC?

Posted
mie nu imi merge dau dublu click pe executabil intra si iese rapid..

ma nene tu macar ai citit ce dracu am scris cu toti in acest TOPIC?

am citit "nene" apoi si mi-am dat seama nu ma uitasem si mai jos "nene"

Posted

LA MINE CAND INTRU SAL IAU DEPE FILELIST IMI APARE LA VERIFICARE ACOLO O GRAMADA DE LITERE MAI MULT DECAT 4 CUM AR TREBUII SA FIE...NU STITI DECE ?:((

Posted
LA MINE CAND INTRU SAL IAU DEPE FILELIST IMI APARE LA VERIFICARE ACOLO O GRAMADA DE LITERE MAI MULT DECAT 4 CUM AR TREBUII SA FIE...NU STITI DECE ?:((

uite ... nu rad de tine ca te-ai simti prost ... stiu si eu cum e .... ai vazut ce scrie acolo ? Sa introduci in caseta doar literele care au desenate pe ele o pisica ... daca te uiti atent sunt si pisici , dar si caini ... poti sa introduci doar 4 caractere ... asa ca ar trebui sa te uiti dupa 4 pisicute :> ( pussies ) :D

Posted

cred ca se refera la rapidshare unde de 2 zile s-au inmultit matsele mai mult decat boxul de captcha.

Cica introdu 6 litere intr-un form de 4.

Sau plateste pentru premium,...

Sau fmm ca roman imi gasesc si alta ocupatie

Posted
Pai specifica exact 'pathul' unde l-ai instalat.Sa zicem

cd c:\UDPZ

Pai eu miam facut un folder in C numele la folder e Udpz si am scris ce ai scris u si tot aia imi arata :|

Posted
Pai eu miam facut un folder in C numele la folder e Udpz si am scris ce ai scris u si tot aia imi arata :|

START -> Run -> cmd -> OK -> cd c:\udpz -> udpsz -l 0 <ip server> 27015 55555

daca nici acu nu merge, uita`te ce nume ai pus la folderu ala din C:\ :shock:

Posted
'udpsz' is not recognized as an internal or external command , operable program or batch file

Nu esti in directorul in care se afla programul. Vezi comanda cd.

adica ?

sunt mai n00b nu inteleg :roll:

Posted
'udpsz' is not recognized as an internal or external command , operable program or batch file

Nu esti in directorul in care se afla programul. Vezi comanda cd.

adica ?

sunt mai n00b nu inteleg :roll:

mai incearca sa vezi cum ii..daca tot nu intelegi da-mi mie pm te rog ca te ajut eu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...