yceman Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 am adus iphone 5. Produsele sunt sigilate. Deocamdata am doar 2 bucati.1200 euro Quote
wind Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 In america e 700, la liber, fiecare are cate un tovaras plecat ... . Quote
Xander Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Iphone 5 WholesaleHere are the Pre-order wholesale prices:16GB 647 GBP Or 809 Euro Or 1050 USD CIF WW Black/White32GB 735 GBP Or 919 Euro Or 1192 USD CIF WW Black/White64GB 822 GBP Or 1027 Euro Or 1334 USD CIF WW Black/WhitePayment methods accepted:,Paypal,Bank TransferShipping:Air ExpressItem shipped from:UKP.S.: nu am legatura cu thread-ul ala sau omu care vinde si nu pot sa garantez in nici un fel pentru produse Quote
endemic Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 ceri mult prea mult yceman ! Quote
p3tru Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 In oras se vand cu 3.500 / 4.000 maxim unlocked, sau doar pe orange Da, intradevar e baza... nasol daca l-ai scapat si te-ai futut display-ul, deoarece e unit de touch, si trebuiesc schimbate amandoua Quote
J Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Cu banii aia imi cumpar doua 4S-uri,le lipesc unu' langa altu si imi fac iphone 8. PS: mih?i?a,mai taie din pre?,da-l drq ca e prea mult. Quote
adonisslanic Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 (edited) Daca tot vrei profit mai mare decat media, da-l cu 1000, nu cu 1200...(sau spune-i omului tau care vinde ca nu suntem atat de retarzi, noi, romanii)Oricum, whatever, too many hardware bugs for a new phone, and too many macfags who buy this crap...Singurul motiv pentru care as lua un device ce foloseste iOS ar fi sa fac development pe el si sa iau literally bani din buzunarele prostilor care asculta One Direction si au poster cu Justin Bieber in dormitor.... Edited September 26, 2012 by adonisslanic Quote
mos.craciun Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Apple iPhone 5 16GB Black - TelefonulTau.eu - 43 milioane / negru sau albApple iPhone 5 - pret - Telefoane mobile ieftine | 123GSM.ro | Preturi telefoane noi, second hand - 44 milioane / negru sau albdar frate... 1200 E? Quote
romanul Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Mama mama. De ce nu le vinzi cu 2000 euro. Ca noi romanii suntem cei mai bogati din Europa. Iti dau eu 3500 de euro pe unu, ce zici? Quote
Nytro Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Cel mai bun iPhone: Telefon mobil Samsung I9300 GALAXY S3, 32GB, Blue I9300 Galaxy S3 32GB Blue - eMAG.ro Quote
yceman Posted September 26, 2012 Author Report Posted September 26, 2012 vandute amandoua ! ca sa va explic de ce sunt preturile astea... stock`uri epuizate...precomenzile vor fi servite intr-o luna ... am citit adineaurea o stire pe idevice ca e cel mai bine vandut gadget din istorie... chiar daca e prost, de cacat, si alte descrieri se vinde ca painea calda iar apple se plange ca nu poate produce indeajuns de multe repede cum cere piata Quote
Blackvein Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 vandute amandoua ! ca sa va explic de ce sunt preturile astea... stock`uri epuizate...precomenzile vor fi servite intr-o luna ... am citit adineaurea o stire pe idevice ca e cel mai bine vandut gadget din istorie... chiar daca e prost, de cacat, si alte descrieri se vinde ca painea calda iar apple se plange ca nu poate produce indeajuns de multe repede cum cere piataCine e atat de prost (fara suparare) sa dea 1200 euro pentru un Iphone 5 ??? 1) Telefonul nu e mare branza.2) E mai ieftin la magazin, nu mai zic de vanzari online unde e si mai ieftin. 3) Pretul o sa coboare in 6 luni foarte mult (zic eu). Quote
yceman Posted September 26, 2012 Author Report Posted September 26, 2012 Cine e atat de prost (fara suparare) sa dea 1200 euro pentru un Iphone 5 ??? 1) Telefonul nu e mare branza.2) E mai ieftin la magazin, nu mai zic de vanzari online unde e si mai ieftin. 3) Pretul o sa coboare in 6 luni foarte mult (zic eu).sincer nu imi pasa cine e atat de prost vanzarile online sunt pe precomenzi sau epuizate iar pt numaru 3: degeaba iti iei seria 7 care in 2002 a fost smecher cand a aparut si era 50.000 ..il cumperi in 2012 cu 6000daca mai e cineva interesat e posibil sa mai aduc ! Quote
Blackvein Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 sincer nu imi pasa cine e atat de prost vanzarile online sunt pe precomenzi sau epuizate iar pt numaru 3: degeaba iti iei seria 7 care in 2002 a fost smecher cand a aparut si era 50.000 ..il cumperi in 2012 cu 6000daca mai e cineva interesat e posibil sa mai aduc !Cum zici tu, eu personal nu mi-as achizitiona acest smart phone nici daca as avea banii. Cu 1200 de euro mi-as lua un telefon bun si mi-as tuna si pc-ul. Iar referitor la aceasta vanzare am crezut ca pe aici se vinde sub preturile normale nu cu adaos. Quote
Bebe Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 vandute amandoua ! ca sa va explic de ce sunt preturile astea... stock`uri epuizate...precomenzile vor fi servite intr-o luna ... am citit adineaurea o stire pe idevice ca e cel mai bine vandut gadget din istorie... chiar daca e prost, de cacat, si alte descrieri se vinde ca painea calda iar apple se plange ca nu poate produce indeajuns de multe repede cum cere piataCel mai vandut "gadget" din istorie e Nokia 1100. Quote
qbert Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Cum zici tu, eu personal nu mi-as achizitiona acest smart phone nici daca as avea banii. Cu 1200 de euro mi-as lua un telefon bun si mi-as tuna si pc-ul. Iar referitor la aceasta vanzare am crezut ca pe aici se vinde sub preturile normale nu cu adaos.Gata disperatule,n-ai bani sau nu vrei,nu cumperi,nu mai manca,cacat in topicul omului ca sa te aflii in treaba,nu cred ca intereseaza pe cineva ce ai face tu cu banii aia. Quote
Blackvein Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Gata disperatule,n-ai bani sau nu vrei,nu cumperi,nu mai manca,cacat in topicul omului ca sa te aflii in treaba,nu cred ca intereseaza pe cineva ce ai face tu cu banii aia.Vai de tine, strici imaginea celor cu Rep. Power (si 5 ). Yceman daca tu ai reusit sa il vinzi cu 1200 euro bravo tie, eu doar ti-am spus ca e peste pretul actual. Quote
qbert Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Vai de tine, strici imaginea celor cu Rep. Power (si 5 ). Yceman daca tu ai reusit sa il vinzi cu 1200 euro bravo tie, eu doar ti-am spus ca e peste pretul actual.De parca ar exista o imagine si de parca mi-ar pasa.In fiecare topic in care se vinde ceva exista oameni ca tine,fac pariu n-ai bani de un pachet de tigari dar te plangi ca nu ti-ai cumpara iphone5 daca ai avea bani(what`s the point?)Omu` a postat o oferta,oamenii au cumparat,pisandu-se pe opinia ta legata de pret,in concluzie,ai postat degeaba,nu ai realizat nimic,timp pierdut,asta e ideea principala. Quote
Blackvein Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 De parca ar exista o imagine si de parca mi-ar pasa.In fiecare topic in care se vinde ceva exista oameni ca tine,fac pariu n-ai bani de un pachet de tigari dar te plangi ca nu ti-ai cumpara iphone5 daca ai avea bani(what`s the point?)Omu` a postat o oferta,oamenii au cumparat,pisandu-se pe opinia ta legata de pret,in concluzie,ai postat degeaba,nu ai realizat nimic,timp pierdut,asta e ideea principala.Pai chiar exista, pentru cei care nu injura ca la vaci. Sti tu ca nu am bani ? A cumparat cineva de pe rst ? Dute si injura vacile rromule... Quote
yceman Posted October 12, 2012 Author Report Posted October 12, 2012 @Blackvein au cumparat si de pe rst de la mineAm adus inca 1 bucata iphone 5 - 1000 euro . SigilatCine e interesat PM Quote
Parker Posted October 12, 2012 Report Posted October 12, 2012 Lasand la o parte toata caterinca:Oare Bruzli il bate pe Vandam? Quote
Skream Example Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Oferta speciala - APPLE IPHONE 5 16GB BLACK NEVERLOCKEDCu 3.599 lei il gasesti la quickmobile. Quote