n3Oh Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 In romana nu gasesc carti , dar iti arat in mica parte cum se face , dar daca nu ai proiectul facut gata ( interfata , grafica ) cred ca stii sa dai " nastere " unei interfete ( asta in cazul in care ai doar codul .Problema este ca nustiu cum sa dau "nastere" unei interfete al programului. La celelalte ma pricep asa...Merci.
Mike1451859567 Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 Orice carte? chiar si astea? Electronica Digitala - Vol I Vol II Dan NiculaIntroducere in Cibernetica - Edmond Nicolau
andybellagta Posted November 15, 2012 Report Posted November 15, 2012 Confesiunile unui vorbitor public : Confesiunile unui vorbitor public | Editura Publica
Patrunjel Posted November 17, 2012 Report Posted November 17, 2012 The annotated C++ reference manualAutori : Margaret A. Ellis, Bjarne StroustrupAmazon : amazon.com/The-Annotated-C-Reference-Manual/dp/0201514591
passfig Posted November 17, 2012 Report Posted November 17, 2012 Programare Orientata pe Obiecte si Programare Web in C/C++Autori: Mircea Florin Vaida , Lenuta Alboaie, Petre G. Poplink
ruujke Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 Aveti cumva asa ceva?Information Technology for Management : Transforming Organizations in the Digital Economy 7th Edition International Student VersionDatabase Systems : A Practical Approach to Design, Implementation, and ManagementModern Operating SystemsImi trebuie pentru la scoala si chiar nu am chef sa dau 200 de euro pe ele...
fLr^ Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 Introducere in algoritmica - Cormen ? Varianta in romana.
awnly3jhc2g Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 (edited) - Nenumele nimicului de tiberiu brailean- Guvernanta de adrian ivan- Noua economie, sfarsitul certitudinilor de tiberiu brailean- MARINO Adrian, Pentru Europa- Ivan , Adrian, Statele Unite ale Europei, Uniunea European? între interguvernamentalism ?i suprana?ionalism, (editura: Ed. Institutului European, Ia?i)- Roche, Jean-Jacques, Théorie des relations internationales- Rosamond, Ben, Theories of European Integration- Mitrany, David, The Functional Theory of PoliticsDaca reusesti macar o carte din toate acestea, tot ma ajuta, desi am nevoie de toate, dar mai bine ceva, decat nimic. Asadar orice carte mi-ar fi de ajutor, multumesc. Edited January 27, 2013 by awnly3jhc2g
danger2u Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 vreau si eu astahttp://www.scribd.com/doc/113913645/Isaac-Marion-Warm-Bodies-Itams anticipat
ICEBREAKER101010 Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 @danger2u : Zippyshare.com - Isaac-Marion-Warm-Bodies-Ita.pdf
bogardo Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 Henry David Thoreau - Walden in limba român?.Daca o gasesti esti cel mai tare!Scriitorul american Henry David Thoreau a scris o carte despre expierenta lui de doi ani de zile traita in padure.Manca cu pofta sobolan fript, pentru ca la baza considera ca un om poate trai un an de zile din muncit numai 6 luni de zile. Considera ca munca ocupa prea mult timp omului in viata si el nu are timp sa traiasca indeajuns.Izolarea lui Thoreaue o incercare de trezire in el insusi a capacitatilor sale latenteo iesire din rutinao iubire de naturao venerare a zeitei tineretii Hebe .Credea ca :-oamenii traiesc dedicanduse sclaviei, pozitiei sociale si averii-telurile omulului civilizat nu sunt mai de pret decat ale primitivuluiVroia ca la sfarsitul vietii sa ajunga sa spuna ca a trait si ca nu ca s-a dedicat muncii robotice asemenea celorlalti.
danger2u Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 ICE BREAKER sa traiesti fratedaca ai avea cateva din Clive cusller ar fi minunat
ICEBREAKER101010 Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 (edited) @Danger2u : Clive Cussler Books [EPUB] (download torrent) - TPBhttp://rapidgator.net/file/71110942/ClivCuss_c0l.rar.html Edited January 31, 2013 by ICEBREAKER101010
DanyHardMatrix Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 ultima carte de dan brown ? ( in romana sau italiana daca se poate )
GarryOne Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 Chris Coyier and Jeff Starr "Digging into WordPress, 8th edition"
ICEBREAKER101010 Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 @GarryOne Zippyshare.com - WordPre.rar
GarryOne Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Multumesc mult. De unde naiba le luati? Le aveti pe HDD sau le gasiti pe net?
ICEBREAKER101010 Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Multumesc mult. De unde naiba le luati? Le aveti pe HDD sau le gasiti pe net?Google si putina imaginatie.
Blackvein Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 As dori si eu daca se poate cartea:Flightpath: Aviation English for Pilots and ATCOs Student's BookSkyTest? - Preparation Software for DLR Test (Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss, Turkish Airlines, Royal Jordanian, SunExpress, DFS), Cargolux, FEAST (Eurocontrol), Austro Control, SkyguideMultumesc anticipat!
bc-vnt Posted February 10, 2013 Author Report Posted February 10, 2013 As dori si eu daca se poate cartea:Flightpath: Aviation English for Pilots and ATCOs Student's BookSkyTest? - Preparation Software for DLR Test (Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss, Turkish Airlines, Royal Jordanian, SunExpress, DFS), Cargolux, FEAST (Eurocontrol), Austro Control, SkyguideMultumesc anticipat!Aici
bc-vnt Posted February 11, 2013 Author Report Posted February 11, 2013 - Nenumele nimicului de tiberiu brailean- Guvernanta de adrian ivan- Noua economie, sfarsitul certitudinilor de tiberiu brailean- MARINO Adrian, Pentru Europa- Ivan , Adrian, Statele Unite ale Europei, Uniunea European? între interguvernamentalism ?i suprana?ionalism, (editura: Ed. Institutului European, Ia?i)- Roche, Jean-Jacques, Théorie des relations internationales- Rosamond, Ben, Theories of European Integration- Mitrany, David, The Functional Theory of PoliticsDaca reusesti macar o carte din toate acestea, tot ma ajuta, desi am nevoie de toate, dar mai bine ceva, decat nimic. Asadar orice carte mi-ar fi de ajutor, multumesc.- Guvernanta de adrian ivan 1