Jump to content
eusimplu

Domenii .com sau .info la 1$ !!!

Recommended Posts

Posted

www.1and1.ro se pare ca vine din nou cu o oferta tentanta pentru foarte dar chiar foarte multi webmasteri.

Oferta este ideala pentru cei care nu sunt siguri ca siteul lor va fi unul de viitor si din cauza asta doresc sa faca o investitie mica la inceput.

Fie ca aveti nevoie de un domeniu sau nu, unul in plus nu strica niciodata, mai ales cand vine vorba de doar 1$.

Aveti linkul mai sus, eu unul cu toate ca nu am cumparat niciodata de la ei, am vazut multe persoane spunand ca este de incredere. Si oricum pentru un domeniu .com la 1$ merita riscul , de 3RON nu iti iei nici o sticla de cola...

Deasemenea si domeniul .info este tot 1$. Multa bafta la cumparat domenii :))

Posted (edited)

Am primit ceva de confirmare pe acolo nu am dat importanta next next. Si am ajuns pe la "your cart"

The billing cycle for the is

Total Due Today: $0.00

Si nu am primit mail de la 1&1 pentru inregistrare nici de la paypal. In fine...nu ma mai intereseaza :))

Nici nu stiu sigur daca mi-a luat banii sau nu ;)) am verificat domeniul si acuma este ocupat mai astept poate primesc ceva in 24h

Edited by jetus