1337 Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Cuvintele nu isi mai au rostul, tine-te tare si nu te lasa intimidat, stim ca esti nevinovat si ca vei scapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 deviind de la slogan: Tine minte trei cuvinte: texu' merge inainte!--LLegoLLaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 De unde stiti voi toti ca el este nevinovat? Daca era nevinovat credeti ca se mai afla acolo?! Credeti oare ca nu sunt dovezi impotriva lui? Conversatii? Telefoane? Inregistrari? Filaje?Oricum, mult noroc texane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x416c6578 Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Texane, tine-te bine acolo, ca inca mai trebuie sa iti dau cafelele alea cu care am ramas dator. Dincolo de parerile pro/contra sau inutile, imi pare foarte rau pentru ca ai ajuns in situatia asta; Ai fost om cu oamenii. Asta-i tot ce conteaza. Toate cele bune!//alecs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undeath Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Shakalule te astept la un chat p' rstchat pe la 2 dimineata , ca de obicei ! Nu uita .. "Smilies are On" Link to comment Share on other sites More sharing options...
anticomunist Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Drag? Tex, ai grij? cu s?punul ?la ?i nu uita s? le ceri prietenilor s?-?i aduc? ni?te lubrifiant c? nu se mai poate a?a dom'le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciresel21 Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 @anticomunist, noi RST-u iti dam la muie azi de Sf. ION!Sa le simti in gat!Astept warn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
io.kent Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Anticomunist! Esti in pus! Vrei sa faci ceva util? uitane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Texane, desi nu te cunosc prea bine, imi aduc aminte de Caterinca pe care o faceam cu totii pe TS ( ziua aia in care puneam poze cu porcii aia coiosi).Abia astept sa reintregim gasca. FREE TEXCu stima daNNy.bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallen_angel Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Nu azi este cel de al doilea recurs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLykes Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Exact cum zice dany mai sus, dar a uitat sa precizeze cand punea sicilianul cand el inca era puscas.@on Te vrem mai repede inapoi, fara tine RST-ul e pustiu, daca tu te reintorci cat mai repede si daca nu te au la mana cu multe, atunci va fii bine.MUIE DIICOT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sql.breaker Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 (edited) Din cate am vazut, virusez sa ars rau.Sper ca tex sa se intoarca printre cei 'vii', si sa scape de chroot jail. Multaaa bafta la recrus!!! Edited January 25, 2013 by sql.breaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 virusez sa ars rau.viruszica, nu virusez Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegendKiller Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Din pacate, a mai primit 30 de zile ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotyc Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Cand vad atata rautate in copii astia.. a luat un om nevinovat degeaba.O provider de hosting nu poate raspunde pentru fatpele facute de x si y pe un server sau chiar un forum , politia in acest caz trebuia sa ceara detalii si tot ce era necesar pentru ai incrimina pe cei 15,.Ganditi-va ca putea sa fie oricare dintre noi in locul lui.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diutza Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 LegendKiller, tu de unde stii acest lucru? Azi a avut loc recursul si inca nu s-a aflat verdictul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
livestyle Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Sal texnu te cunosc dar din cate am citit pe RST esti destul de apreciat aici, m.am gandit sa iti scriu si eu cite va randuri chiar daca nu te cunosc,ce pot sa spun este k trebuie sa te ti bine si sa nu lasi evenimentul asta haotic sa te demoralizeze si sper k justitia din tara asta sa iti faca dreptate.imi cer scuze daca nu am scris bine dar nu sunt roman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegendKiller Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Din cate stiu, recursul a avut loc in 24 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallen_angel Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 LegendKiller, tu de unde stii acest lucru? Azi a avut loc recursul si inca nu s-a aflat verdictul.A?tept?m ve?ti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaibelu Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Intr-un moment greu din viata este important sa intelegi faptul ca doar niste procurori usor sub limita alfabetizarii si niste militieni care la o dictare ar rupe pixul te considera vinovat. Pentru noi, prietenii tai cunoscuti si necunoscuti de pe forum, esti acelasi. Nu e o rusine ce s-a intamplat. In afara de greutatile inerente ale "locului de cazare" viata merge inainte. Pastreaza-te in forma si revino in forta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLykes Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 (edited) Sper sa fie in libertate acum si sa sarbatoreasca, ceva imi zice ca asa e.@edit: Pana cand?Cat timp?Ce s-a intamplat?Sincer sunt foarte curios, cu toate ca nu-l cunosc fata in fata, decat am vorbit cu el pe teamspeak sau pe un amarat de chat, la fel ca si multi de aici, dar totusi pot spune ca "tin" la el. Edited January 26, 2013 by DaLykes Link to comment Share on other sites More sharing options...
diutza Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Din nefericire, raspunsul este negativ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Mariane...ai grija de tine. Noi te asteptam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diutza Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Tex va multumeste pentru toate mesajele voastre si spera ca in curand sa fie alaturi de voi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciresel21 Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Sa tina capu' sus ca iese el si din asta, e baiat mare! Link to comment Share on other sites More sharing options...