trollophile Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Am observat ca publicul doreste sa faca bani din nimic, se poate dar prin orice padure sunt uscaturi.In tutorialul asta voi prezenta 2 site-uri prin care se poate castiga usor un salar perfect pt un tanar din Romania (20-30$).1. BubblewsBubblews este un website ce te lasa sa scrii despre orice iar la fiecare vizitator, like si comentariu primit pe articolul tau vei primii 0.01$. Prefer acest website peste oricare altul deoarece indiferent de unde vine traficul, el te va platii. Cum se poate exploata?Simplu, nu trebuie sa ai nicio cunostinta. Daca reusesti sa faci 20k vizualizari din proxy-uri vei primii 20$. De unde iei proxy-urile?Folosing Proxy Goblin, vei putea strange proxiuri de elita si anonime din orice tara. Deoarece site-ul plateste egal pt orice tara, nu va fi nevoie sa filtrati pe zona geografica. Link-ul mai jos.nt.hihahiho.com/proxy/Proxy_Goblin_v2.4.0_rev_3_crack.rarAcum, pentru a folosi proxy-urile va trebui sa ai un program. Eu folosesc tViewer, umbla pe site-uri singur, folosind lista ta de proxy-uri si un diferit user agent de fiecare data. Rata de a primi ban este foarte mica. Link-ul mai jos.tViewer.rarCreeati articolul iar dupa, inserati lista de proxy-uri si link-ul articolului. Delay-ul trebuie setat la 10-20. Lasati-l sa-si faca treaba cam 2-3 ore.2. Adfoc.usAdfocus plateste 0.0055 pentru fiecare vizitator din Regatul Unit (UK). Este foarte important sa ai proxy-uri DOAR DIN UK, pentru a primii 5.50$ pe fiecare 1000 vizitatori.Cum reusesti sa aduni 1000 vizitatori?Folosing Proxy Goblin, poti pune un filtru pe tara. Selecteaza doar UK si asteapta pana se strang 2000-3000 proxy-uri.Completeaza aceasi pasi ca la Bubblews si esti gata.Folosind aceste metode poti castiga usor 20$ pe zi.Vizitatori extra : Pentru a primii bani mai multi si pentru a reusii sa strangeti mai multi vizualizari puteti combina cele doua metode. Micsorati link-ul de pe Bubblews si la tViewer puneti link-ul de pe Afocus.Alta metoda ar fii cumpararea traficului. Odata ce incepeti sa castigati bani, ar trebuii sa investiti ceva bani pentru a cumpara vizualizari. Pe fiverr sunt o multime de oameni ce vand vizualizari iar profitul este garantat. 25.000 elite proxies : https://www.dropbox.com/s/3dxag8s4veiaokm/proxies%203.txtCredits :@trollophile - Metoda@sandabot - ProxyGoblin linkVa rog sa nu copiati tutorialul fara acordul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gafi Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Multumim pentru tutorial. Tu folosesti demult ac. metode? Ce rezultate ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trollophile Posted January 3, 2013 Author Report Share Posted January 3, 2013 Am folosit in trecut metodele. Rezultatele sunt cele ce le-am precizat in tutorial, 20$-30$ pe zi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Plateste cineva vizite fara un filtru de bot? Cred ca cei care platesc s-au gandit deja la aceste tipuri de metode.Oricum cu 0.00001 $ si limita de extragere bani la 20$ sunt multe siteuri din care GARANTAT nu castigi bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z0ke Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 (edited) Proxy Goblin ala nici nu merge. Apare decat Cracked by.. deschide o pagina de adf.ly si gata. Oricum metoda e decat o pierdere de timp garantat. Daca era 20-30$/zi. Aveai garantat 250$ pe luna , asta doar cu un singur calculator + inca putin oferta faceai minim 500/luna. Deci te rog.. Edited January 3, 2013 by z0ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
nAb.h4x Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Lasati-l sa-si faca treaba cam 2-3 ore.Are ceva daca trec mai mult de 2-3 h / zii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladX Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 O sa incerc si eu.Mersi.Eu am pus delay-ul 15-40 s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger9620 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 O sa incerc si eu.Mersi.Eu am pus delay-ul 15-40 s.Poti lasa delay-ul 10-20 s deoarece oricum nu merg toate proxyurile din lista si se face 1 view la vreo 30 secunde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nAb.h4x Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Poti lasa delay-ul 10-20 s deoarece oricum nu merg toate proxyurile din lista si se face 1 view la vreo 30 secunde.La Adfocus ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boracime Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Pe Bubblews nu imi ia in calcul vizitele de pe proxy numa daca primele numere din ip sunt diferite. Si la likeuri la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nAb.h4x Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Adfocus e plin de XSS-uri ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger9620 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 La Adfocus ??Eu am incercat pe Bubblews si la tViewer am dat Show Browser si la majoritatea proxy-urilor nu se conecteaza. Din 1500 proxy-uri au fost functionabile mai putin de 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexionut6 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Nici mie nu imi ia in considerare vizitele de pe tViewer, insa, daca intru cu Tor am vazut ca imi inregistreaza vizitele.@trollophile ne poti ajuta putin?Pentru cei ce vor sa descarce Proxy Goblin pentru ca cel de aici nu merge, click aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinny Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 La voi functioneaza Goblin Judge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boracime Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Eu pentru Proxy Goblin am downloadat Nini.dll de pe net si l-am bagat in folderu cu Goblin si apoi a mers.3.txt 600 proxyuri merg aproape toate Link to comment Share on other sites More sharing options...
bytbb Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Folositii Increase Website Traffic, PageRank, SEO, Backlinks, Alexa - Free mie imi merge cu asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bytbb Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 aproape toate proxyurile din lista ta sunt din America de Sud :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiano282 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Daca cineva castiga ceva de la bubblews sa posteze aici un screen sau o dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladX Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Are cineva o lista cu proxy-uri mai actualizata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Bubblews is a SCAM SITE!!!! - News - Bubblews Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger9620 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Eu pentru Proxy Goblin am downloadat Nini.dll de pe net si l-am bagat in folderu cu Goblin si apoi a mers.Multumesc de sugestie. Si la mine a mers tot asa.Bubblews is a SCAM SITE!!!! - News - Bubblews Poate el a pus acea stire crezand ca o sa faca multe views-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trollophile Posted January 4, 2013 Author Report Share Posted January 4, 2013 Daca nu va merge cu tViewer incercati cu altceva.Bubblews plateste, am cativa prieteni care isi strang ceva bani in fiecare saptamana.Pentru celor ce li se pare ca banul facut din internet e o prostie, sa ocoleasca postul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim Master Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Am sa postez si eu daca plateste sau nu, deocamdata am doar $3.66 and counting. De curiozitate, platile sunt instant sau dupa un anumit timp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trollophile Posted January 4, 2013 Author Report Share Posted January 4, 2013 Platile le fac ei manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinny Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 (edited) Nu imi merge sa filtrez proxyurile dupa tara.Imi da eroare si nici proxy judgeul nu functioneaza..E posbil sa faca figuri de la antivirus ca vad ca nod32 mai zice el ceva ceva. Edited January 4, 2013 by Shinny Link to comment Share on other sites More sharing options...