Castan Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 sal, vreau sa nu patiti si voi ca mn.eram azi prin oras si vine unu la mine ca imi da iphone5 ca are nevoie de bani. ma uit la el si pare ok.cere 6 milioane negocize cu el la 5 si ma duc sa scot bani.vad cum baga telefonu in husa apoi mi-l baga in buzunar la geaca. chiar am fost atent la miscare.ii dau banii si plecam in directii diferite.cand ajung mai departe, sa scit si eu telefonul si cand ma uit era o bucata de faianta in husa. pe ala normal nu il mai gasesc.mai grav e ca stiam de miscarea asta.eu am fost prost nu fiti si voi la fel chestia asta e foarte la moda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Ce teapa ti-ai luat! In ce oras s-a intamplat?PS: Am luat si eu o teapa de genu'. Mi-am cumparat un PlayStation2 de la unu', nu era tigan, si bulangiul mi-a dat memory card de PS1. Mi-a distrus copilaria, nici pana azi nu m-am jucat mai mult de 1 ora la playstationu' ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 O meriti.Nu ai ce sa stai la discutie cu ciupercarii astia. Jet din prima si da-le foc. Nu stai sa pui botul la prostiile astea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play4Fun01 Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Cine te-a pus sa-ti faci de lucru cu un tigan? Eu chiar nu inteleg cum au unii impresia ca vinde un tigan ceva calumea la pret de nimic... Hai sa fim sinceri. Daca chiar avea nevoie de bani, primea mai multi bani pe un iphone 5 si doar daca-l amaneta.Macar ai facut reclamatie la politie, sau te-ai intors dupa tigan sa-i scoti dintii? Sau ai ramas cu buza umflata "total"? Edited January 18, 2013 by Play4Fun01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 unde e ratatu ala care tot pupa in cur ciorile sa vada cum sta realitatea in lumea reala Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Exact aceeasi treaba a patit un prieten de al meu acuma 2 ani a cumparat tot asa un telefon la pus in husa i la dat si cand sa uitat la e era o cutie de carton nu mai stiu exact cat a dat pe el dar teapa si-a luat-o pe o parte asa va trebuie cum sa cumperi iphone 5 cu 5 milioane la mintea cocosului.Cu tigani nu te joci am avut si eu deaface cu ei si era sa fiu si eu tapuit dar am stiut sa gandesc cu 2 miscari inaintea lor .Nu am nici o treaba cu tigani dar e prea de tot ... pacat...in cativa ani nu va mai fi Romania va fi Tigania ) pacat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
skedo Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 si taicamiu a patit-o la fel in fata la mall cu un E72 white asta vara in ziua de salariu, tiganul avea doua telefoane unul real si unul replica dual sim chinezarie probele le-a facut pe original si cand sa scoata cartela a schimbat si telefoanele intre ele paguba 400 lei, nici incarcator nu i-a dat a zis "domnu' i-al repede ca e fierbinte acuma l-am luat din tramvai...ca eu fac cam 4 pe zi..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutulik Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Cunosc personal un caz care a patit exact la fel + ca si-a mai dat si telefonul lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToXiC89 Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 am patit si eu faza asta,am luat telefonul in mana,l-am verificat tot ok.. da mi-a zis ca e furat din zona sa umblu pe el mai tarziu,pe moment de bucurie nu mi-am dat seama,am mers 10 metri si cand m-am intors sa il caut nu l-am mai gasit,era si zona aglomerata.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sithalkes Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Asa patesti cand umbli dupa "castane". Smenuri deastea fac tiganii si cu valuta, in loc de bani, iei ziare, taiate frumos, la dimensiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edutu20 Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Eu am patito in .es acum vre-o 2 ani..implica un ip3, un sony HD recorder, si mai multe balarii.Ii luasem nr de la masina, nr de telefon, nu am sunat la politie nu am reclamat nimic, de el nu am dat, asa ca am sunat omul, si l-am felicitat pentru ca a reusit sa ma prosteasca.nu era tigan, era marocan, si acum serios, nu tine cont de tigan, roman ungur, grec, bulgar etc..nu etnia defineste caracterul omului, ca a fost tigan in cazul de fata..a fost doar o intamplare..daca era roman, oare cum suna titlul acestui topic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuss615 Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Cea mai clasic? ?eap? ?i veche de când lumea, oricum de când cu emisiunea aia pe Discovery to?i ?tiu s? dea ?epe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Tepe d-astea iau doar oamenii care nu sunt atenti sau sunt foarte naivi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToXiC89 Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Asa patesti cand umbli dupa "castane". Smenuri deastea fac tiganii si cu valuta, in loc de bani, iei ziare, taiate frumos, la dimensiuni.asta ar fri prea de tot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3st Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Mama, faza asta e de prin 2004 .. ma mir ca inca mai merge.Plus, tot ce am: laptop, telefon, tv, lcd & alte rahaturi le am de la tigani.Cand imi tre vreo noutate fix in cartier ma duc.Vouch for gipsy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) preteni de astia nu au prea multa minte,ii gasesti tot prin zona tre sa cauti alti preteni cu influenta:D ???????? ?? ??????z:P Edited January 18, 2013 by dicksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLORINMX Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Te-a hackuit rau de tot...cum sa-ti bage ma mana in buzunar? Eu i-o rupeam ! Si in plus nu cumperi ifoane de la colorati de pe strada, astia sunt plini de "oferte" pt fraieri. Imi pare sincer rau pt tine... Edited January 18, 2013 by FLORINMX Link to comment Share on other sites More sharing options...
sensi Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 De ce l'ai lasat sa ti-l bage in buzunar? eu las numai fetele sa-mi puna mana-n buzunar Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Nu da?i vina pe ?igani în cazul ?sta, c? s-a demonstrat c? fanii apple(retarda?i de altfel) sunt cel mai u?or de prostit din cauza nivelului inteligen?ei.Pe spatele pro?tilor ?i-a f?cut Jobs bani.Bine c? ai dat 500 RON pe un kkt de plastic ce nu valoreaz? 100 Euro la costul de produc?ie, dar pe c?r?i n-ai da bani ca s? te educi. Î?i vând un pont: prostia se pl?te?te. O s? ajungi ca ?i asta: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nAb.h4x Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Si la mine tot mai veneau si imi ziceau : "Baiatu nu vrei sa cumperi un telefon ? Ca am de vanzare" Eu nici nu ii bagam in seama Treceam pe langa ei si imi vedeam de treburile mele ! Link to comment Share on other sites More sharing options...