tawdarky Posted March 25, 2013 Report Posted March 25, 2013 L-am incercat in vmware si nu merge.Ce as fi putut face gresit? Quote
zombynebunu Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 Eu pun intrebarea intrebarilor;) Ce este un Miner daca nu va suparati ce mineaza...din ce produce el bani scuze de intrebare sper sa nu imi sara lumea in cap. Quote
tawdarky Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 Face bruteforce la niste hash-uri folosing un sistem p2p asemanator utorrent.Sper sa nu gresesc.Uita-te pe wikipedia poate intelegi de acolo. Quote
zexe Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 Daca ai rabdare sa asculti poti sa afli to ce vrei sa stii din interviul de mai jos. Quote
absolom Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 @B3st: could you please PM me your contact info ?? (skype/jabber whatever ! thx Quote
olimpiulucian Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 (edited) Salut.Ce face in plus minerul asta fata de cele care sunt pe net,gen 50btc? Si inca o chestie care poate pare a SF dar o sa intreb totusi.Ar fi posibil mascarea lui intr-un alt program?Spre exemplu,o persoana descarca un program de pe net si fara ca el sa stie,sa se instaleze "minerul".Ar fi posibil asa ceva?Daca s-ar putea,o idee buna ar fi mascarea lui intru-un "counter strike hack" sau cum se cheama.Sper ca m-am facut inteles.EDIT:antivirusul mi la detectat ca fii trojan. Edited March 27, 2013 by olimpiulucian Quote
zoondark Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 Si inca o chestie care poate pare a SF dar o sa intreb totusi.Ar fi posibil mascarea lui intr-un alt program?Da, este posibila "mascarea" lui intr-un alt program cu un binder.EDIT:antivirusul mi la detectat ca fii trojan. Iti trebuie un crypter privat sa il faci nedetectabil Quote
yoyois Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 EDIT:antivirusul mi la detectat ca fii trojan.Asta pt ca programul e un Trojan.Nu cred ca poti face prea multi bani cu minerul. Iti trebuie miii de sclavi. Quote
Maximus Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 Asta pt ca programul e un Trojan.Nu cred ca poti face prea multi bani cu minerul. Iti trebuie miii de sclavi.Then what are you waiting for ? Get to work! Quote
zexe Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 Salut.Ce face in plus minerul asta fata de cele care sunt pe net,gen 50btc? Si inca o chestie care poate pare a SF dar o sa intreb totusi.Ar fi posibil mascarea lui intr-un alt program?Spre exemplu,o persoana descarca un program de pe net si fara ca el sa stie,sa se instaleze "minerul".Ar fi posibil asa ceva?Daca s-ar putea,o idee buna ar fi mascarea lui intru-un "counter strike hack" sau cum se cheama.Sper ca m-am facut inteles.EDIT:antivirusul mi la detectat ca fii trojan.Nu ti-as recomanda sa-l bindezi cu un "counter strike hack" deoarece programul iti foloseste 100 din GPU si respectivul o sa il gaseasca sau o sa isi reinstaleze win. Quote
dirt123 Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Anyone can give to me the updated version of rst miner?thxDirt Quote
Stfean_Iordache Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 vedeti ca nu mai merge clip-ul respectiv pe youtube...un re-upload va rog ? Quote
avanda1121 Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Whot i need put in "adresa miner"?Btc address or?tnx Quote
bubbles Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Ca o reamintire:De cand cu botnet/asic urile, pretul bitcoin a urcat la greu.Cu cat pretul este mai mare, cu atat moneda este mai greu de obtinut.Treceti pe litecoin ... cat inca mai merge.Sa inteleg ca nu mai are rost sa-ti pierzi timpul cu raspinderea serverului pentru bitcoin ?Pretul am vazut ca a ajuns undeva la 197 USD pentru un bitcoin.Cat crezi ca ar mai genera 1000 de pc-uri infectate ?Daca nu pun proxy e posibil sa suspende contul de mining.bitcoin.cz ?Iar daca pun un proxy si dupa o perioada pica nu am raspindit degeaba serverul ? Merci. Quote
zexe Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Sa inteleg ca nu mai are rost sa-ti pierzi timpul cu raspinderea serverului pentru bitcoin ?Pretul am vazut ca a ajuns undeva la 197 USD pentru un bitcoin.Cat crezi ca ar mai genera 1000 de pc-uri infectate ?Daca nu pun proxy e posibil sa suspende contul de mining.bitcoin.cz ?Iar daca pun un proxy si dupa o perioada pica nu am raspindit degeaba serverul ? Merci.Raportul efort-randament inclina spre stanga acum...Litecoin urmeaza traseul pe care il are bitcoin, urmeaza cat de curand sa aiba si el un boom. Quote
bubbles Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Inteleg.Pentru a face cont pe https://mtgox.com dureaza cam 10 zile + ca trebuie sa bagi/scanezi tot felul de date personale.Nu e mai simplu sa faci aici https://blockchain.info/ ? Quote
D3exter Posted June 2, 2013 Report Posted June 2, 2013 Raportul efort-randament inclina spre stanga acum...Sunt de aceeasi parere cu tine. Quote
avanda1121 Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 Whot i must write in rst miner in "adresa miner"? Quote
emarketnew Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 nu cred ca mai functioneaza acuma acest minner Quote
endemic Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Are cineva experienta la mining? Am vreo 3000 de boti si vreau sa stiu daca se merita efortul sa le imping un miner. Quote
t_u_r_c_u Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 nu iti genereaza tie 1k usd in viata ta 1000 de boti... Quote