Jump to content
wind

Recomandare antivirus !

Recommended Posts

Posted

Salut, ce antivirus imi recomandati intre eset si avira ? Nu am un pc atat de bun, e vai mortii lui .. pana acum am folosit nod32 .. dar suge multe resurse ..

Posted

Iti recomand umbreluta desi in ultima vreme a inceput sa manance si avira ceva resurse, 100MB RAM insa isi face treaba foarte bine. Folosesc avira pe un XP cu firewall-ul din windows si e totul ok pe termen lung.

Posted

Avira.

p.s. Daca stii sa umblii calumea, unde trebuie atunci si sa analizezi tot ce rulezi n-ai nevoie, de 3 ani nu mai folosesc antivirus, si niciodata nu m-am trezit cu vreo parola schimbata sau ceva furat.

Asa mai castigi si ceva rami, daca ai PC bomba.

Posted
Concluzia mea dupa atatia ani de activitate este ca Nod32 si Avira sunt cele mai bune antivirusuri. MAi ales pentru cei care vor sa economiseasca resurse.

http://www.av-comparatives.org/images/docs/avc_sum_201212_en.pdf

Arunca un ochi aici si vezi. Eu zic ca testelor celor de la av-comparatives sunt cu mult mai exacte decat parerea ta.

Dupa ei, topul arata asa:

1. BitDefender

2. Kaspersky

3. F-Secure

Posted
Doar eu sunt incantat de kaspersky? :-?

Am stat si eu cu Kaspersky ani de zile dar de vreo 2 ani m-am mutat pe Bitdefender din pura mandrie (antivirus romanesc).

Pot sa zic ca si Kaspersky ca si Bitdefender sunt antivirusi foarte buni, dar am ramas pe Bitdefender pentru ca mai nou am obtinut si renumita cheie pentru IS de la yoda :))