Jump to content
danycutu

Dropuri/Boosting CS , un scam de succes!!

Recommended Posts

Cautand pe net diverse chesti cum sa populez un server am gasit asta::

.... ""As vrea sa dezbatem un pic problema DROPURILOR .O sa fiu scurt si la obiect !O afacere CORECTA cu dropuri NU SE MERITA !!! . Asta sa fie clar ! ... Am incercat si eu mai demult sa fiu CORECT si am ajuns sa dau bani din buzunar sa acopar cheltuielile ri tragi tzeapa , ori esti pe minus la sfarsit de luna . Obligatoriu din asta traiesc cei care vand dropuri in ziua de azi . Sistemul functioneaza exact ca o RULETA de CASINO . Iti da cu o mana si iti ia cu 2 . Deci vor avea grija sa mai dea si momeala la unii (pe care ii vad mai prosti) , pentru ca daca ii tzepuiesti pe toti nu ai cum sa o duci prea mult .Bun , acum ca am acoperit acest aspect o sa va EXPLIC cum functioneaza o afacere de genul asta .Primul lucru si cel mai important este SETTI Master Server BOOST. Masterserver Boost | Setti (dropuri reale) si GAME MENU amxxDe aici pleaca tot .Lista afacerii:

se achizitioneaza cateva VPS-uri . In cele mai multe cazuri , ele sunt "furate" cu ajutorul scanerelor SSH care fac brute force pentru contul de ROOT si nu numai .

un GAME MENU .amxx pentru redirecte si serverele clientilor

unul sau mai multe servere care sunt BOOSTATE cu setti

Lucrurile astea sunt SUFICIENTE pentru a incepe scamulSistemul functioneaza in felul urmator . Se boosteaza cu SETTI , servere legitime sau redirecte ! 3-4 sunt suficiente ... dupa care cu ajutorul unui script AMXX se impart la CLIENTI.Clientii cateodata sunt pacaliti cu un GAME MENU si li se spune ca daca vor tine acel script vor avea mai multe dropuri pe server.PARTIAL este adevarat , pentru ca acel GAME MENU nu face decat sa fure jucatorii tai NON STEAM (in proportie de 80%) si sa ii trimita din nou prin redirectele lui iar de acolo ( DACA ESTI CLIENTUL LUI ) s-ar putea sa ajunga iar la tine , dar mare majoritate vor ajunge la CEILALTI clienti.Aici se aplica cel mai bine zicala "iti da cu o mana si iti ia cu 2"Iar VPS-urile nu fac decat sa aprovizioneze serverele si redirectele lui sa PRINDA cati mai multi cu GAME MENU pentru a mari capacitatea de jucatori invartiti prin acest sistemIn felul acesta nu iti poate da o EVIDENTA a dropurilor si se gaseste o scuza folosind niste termeni mai SOFISTICATI cu scopul de atzi inmuia genunchii , iar marea majoritate a prostilor , cred ...Modul in care se impart dropuri la clienti este foarte simplu. Avan in vedere ca nu iti poate da FIX cat ai cerut , gen 8000/zi (doamne ce aberatie) .... totul se "estimeaza" in functie de cat ai platit ...Deci, se creaza un fisier (in redirect sau in server) unde sunt scrisi "clientii" si de acolo se ia RANDOM un server . In felul acesta , daca vrei ca un anumit server sa cada de mai multe ori si sa primeasca mai multi playeri , i`l pui de mai multe ori .Exemplu:

server1.dns.ro

server2.dns.net

server4.dns.com

server1.dns.ro

server3.dns.net

server1.dns.ro

In felul acesta server1.dns.ro va primi mai multe dropuri ca oricare alt server .Regula de baza este cam asa ... cei care platesc bani multi vor avea "CEVA" pentru a fi tinuti iar ceilalti care iau gen "PRIMUL PACHET" , 80% vor fi tepuiti.Deci numarul de jucatori care i`l poate aduce pe un server VARIAZA in functie de cati OWNERI de servere a pacalit cu GAME MENU , cati oameni a prins fara steam cu VSP-urile si cati a si redirectat in ziua aia cu ele si cati au venit de la SETTI.Iar preturile per drop sunt decat informative , ele nu au cum sa fie REALE si nu vor fi niciodata ... pentru ca nu ai cum sa faci evidenta la un sistem ca asta si nici nu ai cum sa NU AFISEZI ceva ... pentru ca lumea vrea sa stie ce cumpara PARTIAL.Iar mai jos v-am facut un REZUMAT al unei discutii (vanzator - cumparator)Client retard: Ai sa imi dai 40.000 dropuri pe zi ?Tzepar smecher: Da , cum sa nu ... cate vrei tuClient retard: Ok , platesc acuma , ai evidenta ?Tzepar smecher: Nu ...Client retard: Gata , cumpar!Ok . Ce ati cumparat cu bani grei ??? ?

Mai jos v-am facut un tabel sa vedeti ce inseamna sa cumparati 8000 dropuri PE ZI sau alte chestii de genul asta

6000 dropuri/zi = Un jucator intra pe server odata la 14.4 secunde (in mai putin de 8 minute se umple server de 32 de sloturi DE LA 0)

8000 dropuri/zi = Un jucator intra pe server odata la 10.8 secunde

16000 dropuri/zi = Un jucator intra pe server odata la 5.4 secunde

40000 dropuri/zi = Un jucator intra pe server odata la 2.16 secunde (intr-un minut si 10 secunde se umple server de 32 de sloturi DE LA 0)

Acuma puteti sa imi spuneti mie ca asa e ? ati luat voi 6000 de dropuri pe zi si va intra un jucator odata la 14 secunde ? Hai sa fim seriosi ) Trebuie sa fiti incredibil de naivi sa credeti asa ceva ... VREODATA ...Un singur lucru va zic sa aveti in minte cand cumparati dropuri . Se cheama EVIDENTA. Daca nu are ... inseamna ca dupa ce ai platit ... pe romaneste "esti la pula lui" . Iti da ce prinde ... dropuri de kkt ... jucatori care cauta diverse moduri (rar sa fi compatibil cu ei) , si oameni care se plimba peste tot pana gasesc un sv care sa ii convina ... deci afacerea asta e ca un cacat plutitor ... tot clientii o tin in picioare pana la urma ... si daca vrea sa faca impresie unuia dintre voi ... baga un pic de setti si 2 vps-uri si ajunge sa te impresioneze sa iti ia banii ... si pe urma ... vine rahatuSolutie ?Simplu , ori iti cumperi SETTI, GT.RS , ori iti cumperi XREDIRECT de la un server deja FULL (recomand acelasi MOD) ori iti cumperi VPS-uri si ti si tu redirecte impreuna cu adminii tai .Trebuie sa va axati pe calitate ... nu pe cantitate ... 100 de oameni veniti din redirecte CLASICE fac cat 2000 veniti din dropuri cumparate de la tzepari ca astia""

Asa fac toate de la x-hlds la cs-boost sau cs-drop si lista poate continua in ultima perioada au aparut multiple site-uri asa zice "FIRME" care ofera boosting.

Deci ... deschideti ochii mari si ganditi-va de doua ori inainte sa aruncati cu bani catre altii!

Sursa: www.stormzone.ro pentru toti care cred ca asa ceva exista.

Link to comment
Share on other sites

Ati inceput sa umpleti forumu' cu thread-uri din ce in ce mai inutile, o sa ajunga cs ghoticeala si cs-emuistii pe RST.V-as da warn la toti daca as putea.

Sa fiu asa mai ON topic:

1.Cine a inceput mania asta cu dropurile , booster-ele si ce mai exista pentru CS ?Pana' mea, gasiti-va alt joc online.Jocu' ala daca nu-l joci in LAN pe sala n-are nici un Dumnezeu.

2.Sper ca stiati cu totii ca trebuie sa fii tampit sa crezi ca poti sa-ti faci business din asa ceva.De apreciat si efortul facut de tine cu topicu' asta.Vede lumea pe h-page

Link to comment
Share on other sites

Sunt in spatele unui sistem de impartire a playerilor. Explicatiile date in primul post nu sunt chiar complete si nici scrise calumea. Afacerea merge bine cat timp piata este subofertata. Cand 500 servere se bat zilnic pe ~1 milion de playeri(de fapt un milion de conectari prin sistem, in fine) treaba nu are cum sa nu mearga. Scamul, cum bine zicea cineva de mai sus functioneaza asa.

Danut are un server spre care isi deschide redirecte. Pe serverul respectiv Danut instaleaza pluginul amxx care se conecteaza la o baza de date si isi ia o lista de servere o data la 5 minute. Serverul de baza, spre care sunt deschise redirectele, contine niste pluginuri aditionale. Un plugin care modifica meniul jocului astfel incat la fiecare click pe un link din meniu tu sa fii conectat pe serverul de baza si un plugin care modifica actiunea tastelor astfel incat la apasarea tastelor A,S,D,W,E,R,B etc playerul sa fie dus catre serverul de baza care il introduce iar in sistem. Astfel, daca Gigel isi adauga un server in sistemul meu, tot ce o sa primeasca el o sa fie un numar constant de playeri inconstanti, care joaca maxim o runda.

Link to comment
Share on other sites

Ai putea sa editezi topicul si sa-l scrii putin mai ordonat te rog? Ai face un mare serviciu cititorilor.

Ce treaba are RST-ul cu tepele date de pusti cu dropuri?

le: Daca tu ai copiat articolul, asta inseamna ca autorul e analfabet serios, dar se scoate ca face parte dintr-o comunitate de jocuri antice.

Edited by trollophile
Link to comment
Share on other sites

=)):))=)) bag pula 2013 si voi va faceti probleme despre cacaturi legate de un joc din '99.

Ce pula mea e un "drop"?

De ce curu meu nu te joci CSS? Mai putine batai de cap, mai putine preputuri de 12 ani cu care sa te certi si ruleaza pe orice traoaca a momentului. Numai profit!

Si vezi ca ai inteles gresit tematica acestui forum.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...