quadxenon Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Sau cauti diferenta dintre OpenVpn si StealthVpn Quote
lldaniel Posted August 20, 2018 Report Posted August 20, 2018 Dar daca folosesti aTube Catcher pentru muzica de pe youtube , urmareste cineva ? Quote
victorserban627 Posted June 16, 2019 Report Posted June 16, 2019 On 3/22/2013 at 12:25 PM, kab00M!! said: zi de ce pula mea nu mis prins in germania si nu am luat amenda si descarc cu torrent la greu? Atata de pule sunteti exista bai prostilor aparatura scumpa si poti sa dai flood la tot netul din germania Dar daca esti prins ai belit sfanta pula pe vecii tati Quote
Roobi Posted January 28, 2020 Report Posted January 28, 2020 (edited) Salut! Daca folosesc filmeserialeonline pot primi amenda?😬 (Germania) Edited January 28, 2020 by Roobi Quote
tagheuer Posted January 29, 2020 Report Posted January 29, 2020 8 hours ago, Roobi said: Salut! Daca folosesc filmeserialeonline pot primi amenda?😬 (Germania) Da, au existat cazuri in care s-au dat amenzi de peste 2.000 euro. Foloseste un VPN si esti safe. Quote
aelius Posted January 29, 2020 Report Posted January 29, 2020 Fa abonament pe netflix si ai filme, calitate, fara reclame fara nimic si e si legal. De ce ai sta pe semi-laba aia de sait? 3 1 Quote
tagheuer Posted January 29, 2020 Report Posted January 29, 2020 4 hours ago, aelius said: Fa abonament pe netflix si ai filme, calitate, fara reclame fara nimic si e si legal. De ce ai sta pe semi-laba aia de sait? Nu apar toate serialele pe netflix. De-exemplu, am netflix dar ca sa ma uit la ultimul sezon de la Peaky Blinders trebui sa-l caut pe net. Quote
Gushterul Posted January 29, 2020 Report Posted January 29, 2020 50 minutes ago, tagheuer said: Nu apar toate serialele pe netflix. De-exemplu, am netflix dar ca sa ma uit la ultimul sezon de la Peaky Blinders trebui sa-l caut pe net. Iti iei un VPN ce ofera Netflix (IP de SUA rezidential) 1 Quote
QuoVadis Posted January 29, 2020 Report Posted January 29, 2020 1 hour ago, Gushterul said: Iti iei un VPN ce ofera Netflix (IP de SUA rezidential) Exact asta fac cu NordVPN care imi reinnoiesc de BlackFriday pe cate 3 ani si apoi doar schimb regiunile si pot vedea ce continut am chef. 1 1 Quote
tagheuer Posted January 30, 2020 Report Posted January 30, 2020 8 hours ago, Gushterul said: Iti iei un VPN ce ofera Netflix (IP de SUA rezidential) Pe iOS daca intru cu VPN (nord vpn / express vpn) imi da eroare ca sunt sub proxy. Quote
QuoVadis Posted January 30, 2020 Report Posted January 30, 2020 53 minutes ago, tagheuer said: Pe iOS daca intru cu VPN (nord vpn / express vpn) imi da eroare ca sunt sub proxy. Pe Android imi merge ok. Ai incercat si serverele obfuscated din Nord? 1 1 Quote
Active Members SynTAX Posted January 30, 2020 Active Members Report Posted January 30, 2020 (edited) 15 minutes ago, QuoVadis said: Pe Android imi merge ok. Ai incercat si serverele obfuscated din Nord? Foloseste vpn ul CyberGhost. Este vpn din Romania hostat in Bucuresti si te va lasa pe Netflix. Defapt era quote la @tagheuer Edited January 30, 2020 by SynTAX 1 Quote
Guest Posted January 30, 2020 Report Posted January 30, 2020 3 hours ago, SynTAX said: Foloseste vpn ul CyberGhost. Este vpn din Romania hostat in Bucuresti si te va lasa pe Netflix. Defapt era quote la @tagheuer Daca e sa mergem pe VPN din Romania, cred ca VPN.ac e o solutie superioara, din ce am citit pe la Cyberghost s-au intamplat niste lucruri in conducere, plus ca din experienta mea cu el mi se pare cam nasol, am avut o data nevoie de IP din Georgia, am selectat Georgia, si era de fapt IP de Olanda chiar daca scria ca e server de Gerogia... Si inainte aveau un timp de asteptare mereu cand te conectai la vreun server, cica sa astepti in "coada", dar ala era artificial impus, sa te determine sa iei premium. Nu recomand. Quote
Ossian Posted January 31, 2020 Report Posted January 31, 2020 (edited) On 1/30/2020 at 12:04 AM, QuoVadis said: Exact asta fac cu NordVPN care imi reinnoiesc de BlackFriday pe cate 3 ani si apoi doar schimb regiunile si pot vedea ce continut am chef. Salut, vad ca folosesti NordVPN, poti sa imi spui parerea ta despre breach-ul ce l-au avut de suferit? Mai esti client in continuare? Edit: si eu il folosesc, acu ceva vreme mi-am luat tot asa pe 3 ani, era oferta buna, insa acum ma gandesc sa-l schimb, CactusVPN mi se pare iar ok. Edited January 31, 2020 by Ossian addition Quote
Guest Posted January 31, 2020 Report Posted January 31, 2020 1 hour ago, Ossian said: Salut, vad ca folosesti NordVPN, poti sa imi spui parerea ta despre breach-ul ce l-au avut de suferit? Mai esti client in continuare? Edit: si eu il folosesc, acu ceva vreme mi-am luat tot asa pe 3 ani, era oferta buna, insa acum ma gandesc sa-l schimb, CactusVPN mi se pare iar ok. Vad ca astia de la Cactus nu tin loguri conform politicii lor, si cica ar avea sediul in Moldova, in teorie fara Nine Eyes and shit... Deci pare o solutie buna, depinde doar de faptul daca raman seriosi. Quote
QuoVadis Posted January 31, 2020 Report Posted January 31, 2020 2 hours ago, Ossian said: Salut, vad ca folosesti NordVPN, poti sa imi spui parerea ta despre breach-ul ce l-au avut de suferit? Mai esti client in continuare? Edit: si eu il folosesc, acu ceva vreme mi-am luat tot asa pe 3 ani, era oferta buna, insa acum ma gandesc sa-l schimb, CactusVPN mi se pare iar ok. Povestea explicata e aici - https://www.techradar.com/uk/news/whats-the-truth-about-the-nordvpn-breach-heres-what-we-now-know Personal nu am fost afectat caci nu folosesc servere de Finlanda. Nu fac balarii dar platesc contul de Nord doar cu bitcoin (dat prin tumbler) si e inregistrat pe un mail.ru facut (printr-un onion) doar pentru acest scop. Da, il folosesc in continuare caci imi pare cea mai buna oferta din mai multe puncte de vedere: calitate-pret, numar de servere, aplicatia mobila, etc. 2 1 Quote
Ossian Posted February 3, 2020 Report Posted February 3, 2020 (edited) On 1/31/2020 at 2:04 PM, aismen said: Vad ca astia de la Cactus nu tin loguri conform politicii lor, si cica ar avea sediul in Moldova, in teorie fara Nine Eyes and shit... Deci pare o solutie buna, depinde doar de faptul daca raman seriosi. da, chestiile alea m-au atras si pe mine si din alte surse cica sunt destul de seriosi. On 1/31/2020 at 2:55 PM, QuoVadis said: Povestea explicata e aici - https://www.techradar.com/uk/news/whats-the-truth-about-the-nordvpn-breach-heres-what-we-now-know Personal nu am fost afectat caci nu folosesc servere de Finlanda. Nu fac balarii dar platesc contul de Nord doar cu bitcoin (dat prin tumbler) si e inregistrat pe un mail.ru facut (printr-un onion) doar pentru acest scop. Da, il folosesc in continuare caci imi pare cea mai buna oferta din mai multe puncte de vedere: calitate-pret, numar de servere, aplicatia mobila, etc. la fel si eu, nu am fost afectat dar mna, o faza de genul asta nu da bine la imagine si am vrut sa mai aflu pareri. Mai am ceva din abonament oricum, ma decid dupa aceea dac raman tot la ei sau merg pe cactus. Si da, aplicatia mobila intr-adevar e ce trebuie. Ms de raspuns! Edited February 3, 2020 by Ossian Quote