Gonzalez Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 Doar la mine e asa?Dupa parerea mea ar trebui sa fie in mijloc. Oricum a-ti facut o treaba de nota 10, cu blog si cu homepage-ul. Bravo si felicitari.-Gonzalez Quote
cristynel Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 In locul ala din stanga cred ca ar trebui sa afiseze imaginea de profil a userului...nu stiu de ce nu afiseaza...faceti o interventie:) Quote
Nytro Posted March 26, 2013 Author Report Posted March 26, 2013 Vreti prea multe Cand am timp o sa mai fac cateva modificari:1. Font-ul era cam mare, asa mi s-a parut, de aceea am scos linia2. O sa pun chestiile alea sa nu mai fie asa patratos3. O sa verific de ce nu merg imaginile de profil la unii utilizatori4. O sa deschid link-urile la culoare5. Chatul nu prea vad unde sa il pun, e prea mare el in sine pentru a fi bagat pe acoloProbabil nu o sa fac update "real-time" cu AJAX la topicuri si posturi pentru ca o sa imi ia ceva timp si nu prea am.Legat de BLOG, da, aveam de gand sa il fac din albastru verde insa nu stiu daca o sa imi iasa.Se ofera cineva sa faca blog-ul VERDE? Quote
ZeroCold Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 Imi place!La ultimile subiecte ar fi super daca le-ai afisa ceva de genu:Nume thread - data - de xulescu - data ultimul post;Ai mai putea pune un href hover verde inchis, sa fie mai interactiv;Ar fi super daca nu ai limita doar la 20, ci sa mi le arate pe toate sau eventual sa pot sa imi setez eu cate sa afiseze. Quote
Nytro Posted March 26, 2013 Author Report Posted March 26, 2013 1. O sa pun fontul mai mic, sa vedem cum iese2. O sa scot formele patratoase daca arata mai bine rotunjite3. Verific momentan doar daca daca e bifat "show avatar" nu si daca exista, o sa rezolv, sper4. Link-urile mai deschise la culoare si toate sa aiba target="_blank" desi posturile/stirile au deja5. Legat de chat, pare ok, o sa ma uit.6. Legat de AJAX, eu ma gandisem la ceva elegant, care sa adauge doar posturile noi, nu sa faca un refresh la toate ultimele posturi, ultimele stiri... Dar e o versiune simpla si acceptabila.Tema e asta: WordPress > deCoder De preferat sa ramana tot asa, gradient. Quote
sandabot Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 Designul imi place , dar nu imi place faptul ca nu se updateaza posturile in real-time . Quote
makav3li Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 o idee: sa arate numarul de persoane pe chat. Quote
HellScream Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 am postat o idee la VIP. Un google minimal incorporat. Pot incerca eu cu tema pt blog. Ma gandeam sa audecem facilitatea Google in homepage, ca sa poata fi utilizata pagina ca Homepage pt browser. Multi useri au google ca pagina de start. Cam asta ar fi idea mea. Quote
Nytro Posted March 26, 2013 Author Report Posted March 26, 2013 Pentru tema am primit ceva "verde" de la Gecko.Legat de search merge, dar cred ca cel de la vBulletin e cel mai ok. Quote
shaggi Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 cred ca un <meta http-equiv="refresh" content="10"> ar fi bine-venit ... Quote
Nytro Posted March 26, 2013 Author Report Posted March 26, 2013 Pula mea, le-am mai colorat putin, nu ma pricep.Partea cu chat-u se poate pune, doar sa creez iframe la click pe buton, ca daca nu, o sa "se logheze" pe chat, toti care intra pe homepage.Iar cu AJAX-ul e mai nasol, ca unele chestii le iau cu external.php iar ultimele posturi le citesc eu manual din DB. O sa vad ce e de facut, doar ca diseara e meciu, deci probabil pauza "features" Quote
G4b0r Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 (edited) Pizda, se asorteaza perfect cu tema forumului .GJ ! Edited March 27, 2013 by G4b0r Quote
wHoIS Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 (edited) "Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 59 in index.php on line 75"Foarte frumos homepage-ul, chiar ma intrebam cand se mai schimba ceva pe aici. Edited March 26, 2013 by Nytro Quote
wtf123 Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 (edited) Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 72 in index.php on line 75Asta imi apare sus de tot,in rest frumos design. Edited March 26, 2013 by Nytro Quote
eubest Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 Este superb homepage-ul simplu compact elegant Quote
Nytro Posted March 26, 2013 Author Report Posted March 26, 2013 Astia carora le apare eroarea, spuneti si ce NU E OK.Vedeti daca sunt fix 20 de topicuri, daca toate au titlu si daca la toate apare categoria si autorul.La care nu apare, spuneti-mi si mie. Ca asa eroarea in sine nu ajuta la nimic. Quote
yoyois Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 (edited) Whater F*ck?http://i50.tinypic.com/2a7xwug.pngAzi mi-a aparute de la : #rightPanel { color: #757575;padding-left: [U][B]X[/B][/U]px;(style.css:185)Se intampla cand X>3 (e setat 10)Cred ca e de la rezolutia mea, insa nu puteti rezolva problema general?LE: Solved Edited March 27, 2013 by yoyois Quote
Nytro Posted March 27, 2013 Author Report Posted March 27, 2013 CSS-u vietii... Am pus. Dar daca mai vreti modificari faceti tot asa, ziceti-mi exact ce sa modific, fitzosilor. Quote
Nytro Posted March 27, 2013 Author Report Posted March 27, 2013 Trebuia sa dai refresh. Am pus:#content { background-color: #191919; padding: 10px 10px 20px; -webkit-border-bottom-right-radius: 10px; -webkit-border-bottom-left-radius: 10px; -moz-border-radius-bottomright: 10px; -moz-border-radius-bottomleft: 10px; border-bottom-right-radius: 10px; border-bottom-left-radius: 10px;} Quote
GorbanescuAndrei Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 (edited) Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 46 in index.php on line 75https://rstforums.com/index.php Edited March 27, 2013 by Nytro Quote