Sithalkes Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 APLICA?IA DE TELEFON care RESETEAZ? contorul pompelor de benzin? | REALITATEA .NETlink aplicatie: Reductor | Reductor – Reseteaza contorul pompei de benzina
cosminkent Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Serverul este ocupat. Esti al 16150-lea la rand pentru download. Te rugam sa revii!)De 2 zile tot asa....
UnixDevel Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 ce kkt deeveloperul este de la mine din oras ...imposibil
Dark_4ngel Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 e un js care iti zice pozitia ... si la fiecare refresh de pagina scade .... am facut un script si imi arata Esti al -1450-lea la rand pentru download. si tot nu vroia sa descarce oricum era pacaleala de 1" aprilie si oricum e imposibil cu un telefon sa descarci un EMP sa resetezi pompa dar in fine eram curios ce cacat face aplicatia
allBy_al3x88 Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Eu am reusit sa scot aplicatia daca nu are nimeni nimic de obiectat de aici o gasiti Click ( Varianta Android ), Varianta Ipgone nu merge sa o downloadez.
Andree. Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Ai facut si un test?Daca faci unul filmeaza-l.
MrDeeJay Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 a pus cineva in practica aceasta aplicatie ?
edutu20 Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 lol, serios?! nimeni nu a vazut site-ul initial si ce clar scrie: Acest site este un pamflet si trebuie tratat ca atare ?!
florinul Posted June 28, 2013 Report Posted June 28, 2013 a reusit cineva sa o foloseaca ? eu zic ca e vrajeala
florinul Posted June 29, 2013 Report Posted June 29, 2013 da e comic ca e si linkul ala cu stirile de pe realitatea
ZeroDoi Posted June 29, 2013 Report Posted June 29, 2013 lol, ba frate voi nu sunteti sanatosi sa mor , cum plm sa intrebi daca merge aplicatia .... voi chiar atat de creduli sunteti ... pai daca prin absurd exista o aplicatie pt asa ceva cine era prostu ala care o punea FREE pe net .... aia a fost o pacaleala de 1 aprilie facuta de Realitatea tv sau de cine plm a facuto .... Sa imi lasati numerele voastre de telefon aici , si sa aveti baterile la telefon ca saptamana asta o sa va sune cineva de la bingo romania sa va zica ca ati castigat 100.000 de euro la concurs dar tre sa trimiteti 10% din bani intr-un cont bancar .... Promotie doar primi 10 care isi lasa numerele aici castiga bani ---------------bai nene in ce tara de retarzi traim .......
bDyds Posted June 29, 2013 Report Posted June 29, 2013 Asta a fost gluma de 1 aprilie frate. Ce slbz ati inviat un topic de acum cateva luni?