Emineste Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Salutare tuturor!Sper ca nu am gresit categoria si sper ca nu am furat acest topic... nu am stat sa caut daca a mai facut cineva topic despre sensebux...Sensebux este un site PTC foarte bun. In fiecare zi puteti face 4centi.Castigati 50% pe referal.Bani ii puteti scoate paypal la 50 click-uri .Acest site are si ADGRID [adica aveti posibilitatea de a castiga 0,01$-1$ aveti 20 de sanse pe zi ]Dovezi de plata momentan nu am gasit dar la payment proofs sunt ff multe retrageri de $.Link de inregistrare fara reff : http://www.sensebux.comLink de inregistrare cu reff: http://www.sensebux.com/?r=domnulviorel88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutulik Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 In fiecare zi puteti face 4centi.Acest site are si ADGRID [adica aveti posibilitatea de a castiga 0,01$-1$ aveti 20 de sanse pe zi ]4 centi?! Mai bine ma duc pe centru si gasesc cel putin 8 centi pe jos.Edit: Regulament13. F?r? posturi despre Adf.ly, bux, tox, mux sau cum se mai cheam? site-urile pentru chineji care fac 2 dolari pe lun? ?i se bucur?. Se va l?sa cu warn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrisTany Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 de ma pun in fata la LIDL si incep sa cersesc fac 2 Euro in 30 min. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skiry Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 exact.daca tot vrei sa faci bani cu ochii in fata pcului cauta mai binepatru centi fac in 2 minute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members akkiliON Posted May 5, 2013 Active Members Report Share Posted May 5, 2013 Am mai vazut eu "payment proofs" de genu acesta ! Si defapt era SCAM !Stai 1 luna sa faci un cacat de 1 $ ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wNNkz0r Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Bux-urile sunt vrajeli.. Nu asa faci bani pe net PPD is the way ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emineste Posted May 7, 2013 Author Report Share Posted May 7, 2013 WTF! Cand va vad asa...Aveti pioneer si nu sunteti in stare cum drq ma ca pe neoubx faci 0.20$ intr-o saptama eu am facut intr-o zi pe sensebux.Daca iau 5 refferali ... lasati-va de ptc-uri sincer nu stiti ce pierdeti;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackvein Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 de ma pun in fata la LIDL si incep sa cersesc fac 2 Euro in 30 min.Pai sa stii ca ai dreptate . Decat sa fac 4 centi pe zi cu ochii in calculator mai bine duc gunoiu' unei batranici din bloc si scot mai mult de un dolar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacalici Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Daca iau 5 refferali ... lasati-va de ptc-uri sincer nu stiti ce pierdeti;)Pai de aia s-au lasat oamenii de PTC-uri. Grab a snickers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 (edited) de ma pun in fata la LIDL si incep sa cersesc fac 2 Euro in 30 min.Si apoi cumperi o sticla de vodka Zubrowka, ca tare buna mai e Edited May 7, 2013 by wtf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Individual14xxx Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Si la ce castiguri fabuloase ajungi tu? 2€ pe saptamana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emineste Posted May 14, 2013 Author Report Share Posted May 14, 2013 Nu eu pot ajunge si la 20 euro daca imi iau 200 referali indirecti.Dar sa fie ca voi SCAM! SCAM ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolasrange Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 pierzi timpu aiurea. nu se merita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Password007 Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Eu faceam mult mai mult daca primeam 10 bani de fiecare data cand citesc un asfel de tutorial "Bani din ptc sau castigati foarte usor multi $ " doar cacaturi sincer iti spun ca sunt doar prosti mai bine citesc o carte sau ma plimb decat sa stau in fata pc-ului zeci de ore pentru 3-4 $ si la urma iti arata p*ula ca nici pe aia nu ti da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1namo Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Mori la pc pana iti cumperi o punga de cereale:-j tu nu vezi?Mori cu 5 centi pe zi ma, mai bine cauti sa muncesti ceva pe 5lei/zi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerika Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Pai sa stii ca ai dreptate . Decat sa fac 4 centi pe zi cu ochii in calculator mai bine duc gunoiu' unei batranici din bloc si scot mai mult de un dolar Macar asa faci un ban cinstit si cu manuta ta, nu din "afaceri" de B0$$Eu faceam mult mai mult daca primeam 10 bani de fiecare data cand citesc un asfel de tutorial "Bani din ptc sau castigati foarte usor multi $ " doar cacaturi sincer iti spun ca sunt doar prosti, mai bine citesc o carte sau ma plimb decat sa stau in fata pc-ului zeci de ore pentru 3-4 $ si la urma iti arata p*ula ca nici pe aia nu ti da.Si eu la fel ziceam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inteleptul Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Sunt multe metode de facut bani, dar pentru a face bani, iti trebuiesc bani. Practic degeaba cunosti webdesing daca nu ai un pc modern care sa ti faca munca mult mai rapid. Cea mai simpla metoda sunt pariurile sportive, dar ca sa inveti sa obtii profit, trebui sa stii. Ca sa stii, trebui sa pierzi intai. Totul se invarte in jurul banului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emineste Posted May 24, 2013 Author Report Share Posted May 24, 2013 Nu va mai agitati.Site-ul a devenit SCAM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Nu va mai agitati.Site-ul a devenit SCAM!MERITI ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babyface Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Fratilor, am o vecina nimfomana , are vreo 39 de ani, daca o fut de 2 ori pe zi, fac 25eur..asa ca mai bine imbin utilul cu placutul; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Fratilor, am o vecina nimfomana , are vreo 39 de ani, daca o fut de 2 ori pe zi, fac 25eur..asa ca mai bine imbin utilul cu placutul;Are smtp-uri de vanzare ?)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babyface Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Da-le draq de smtp-uri, cu 20 de parai imi cumpar 10 smtp-uri si imi mai raman 5 eur d suc,(cafeaua o beau la ea) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodor Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Cei mai multi bani se fac din PPD! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emineste Posted May 26, 2013 Author Report Share Posted May 26, 2013 Cei mai multi bani se fac din PPD!Cei mai multi bani se fac din PPD daca investesti... in romania te caci pe "PPD" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...