Jump to content
xTremeSurfer

Baaaac !

Recommended Posts

Posted (edited)

@ shaggi

Nu cred :))

Am crezut ca sunt singurul care si-a facut...

// Apropo, if-ul ala nu e mereu true? :-/

Edited by StrXt
Posted
@bogdan_99rap - bine ca l-ai luat pentru ca am inteles ca de anul acesta se da admitere la facultate si nu mai conteaza nota de la BAC

Cea mai buna solutie.Admiterea insa sa fie admitere , nu interviu.Daca as fi in Guvern as scoate bacalaureatul ca si asa este degeaba.Se termina 12 clase frumos , apoi cine vrea sa se duca la facultate va lua admiterea . Cine nu vrea nu va da admiterea.Oricum bacalaureatul a ajuns de cacat si a devenit o hotie ordinara.

// La Politehnica si anul acesta inca mai se intra cu interviu.

Posted

Examenul de Capacitate si intrarea la liceu pe baza mediei era o tampenie mai mare.Veneau de la tara cu note mari (sa nu ma inteleaga unii gresit) si intrau la licee bune ca dupa primul semestru sa ramana la o gramada de materii sau chiar repetenti.La fel si intratea la facultate e ok pe baza admiterii,deoarece sunt multi care se zbat de exemplu la limba romana sau geografie insa sunt buni la matematica si pot intra cu usurinta la o facultate de profil.

Posted

Romana 8.70

Mate 9.15

Info 9.70

Medie 9.18

Sunt bune notele, dar parca sunt dezamagit de mate...parca mai bine e cand ai un examen greu si iei putin decat cand ai un examen usor si nu iei mult. Sper sa intru la Automatica ca fizica mea nu e extraordinara....

Felicitari tuturor celor care au trecut!

//Acum hai sa vedem VIP-urile :> (adica cei cu peste 9.50)

Posted
Romana 8.70

Mate 9.15

Info 9.70

Medie 9.18

Sunt bune notele, dar parca sunt dezamagit de mate...parca mai bine e cand ai un examen greu si iei putin decat cand ai un examen usor si nu iei mult. Sper sa intru la Automatica ca fizica mea nu e extraordinara....

Felicitari tuturor celor care au trecut!

//Acum hai sa vedem VIP-urile :> (adica cei cu peste 9.50)

Anul trecut la Automatica ultima medie a fost undeva in jurul a 8.60 .

Posted (edited)

Eu am luat cu media generala 8.36 :)

Vrea cineva sa mearga la info in Cluj?

// usor subiect la M1 anul asta... din cate am facut acasa nici unul nu a fost atat de usor.

Edited by StrXt
Posted

Stati ma asa... trebuie confirmati notele, poza cu buletinul la Nytro, verifica el notele pe edu. :))

Felicitari tuturor celor care au promovat sau nu. :)

Posted

GarryOne wrote:

Celor care nu au promovat, de ce? :))

spre exemplu eu,am luat asa la romana - 1, matematica - 1, chimie anorganica - 1

media 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...