Caracal Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 pe mine cel mai mult decat hackerii ma oftica copii care invata ca in loc de c sa scrii cu k si ca de ce sa nu prescurtezi cat mai mult cuvintele, ca sunt destul de lungi si alea din 3-4 litereex :"kiar dc snt ", "ma duk la mare" si alte aberatii literarein mintea lor, rezolva ceva prescurteaza "ca" in "k" sa economiseasca timp. il pierd cand prescurteaza "º" cu "sh" sau "þ" cu "tz" cum zicea teo ->cafe dekocheers
dragosh123 Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 frumos nemessis,imi place topic-ul
slax Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Expresiile uzuale ce dovedesc puterea hackerului roman sunt:- iti dau format la calculator- iti ard placa de retea- iti dau flood de iti ia foc monitorul- te las fara net- iti sparg calculatorul- fraiere sunt deja la tine in calculator- lasa ca aflu eu unde stai si te bag la portbagajNemessis Prea frumos explicat .De unde atata imaginatie pe tine nu`mi pot da seama:))))))....dar esti tare 8) 8)
Mariusfcs2 Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Prea mare dreptate ai Nemssis. Dar iti dau ceva sa adaugi la post:-Hacker-ul din zilele noastre mai este influnetat si de prieteni, care nu stiu nimic despre Hacking,Crackin,IT ( Chestii destea ca nu am mare experienta in ele )-Daca hacker-ul stie cat de cat sa flodeze si sa afle o parola cu keylogger atunci toti care il cunosc spun " Nu te pune cu el ca iti face praf ID-ul"...Asta e varianta mea de hacker... Yo sunt hacker in cartier pentru simplu fapt ca pot sa rezolv problemele comune ale windows-ului.. ... aiurita e lumea...
ActionBoy Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Am citit tot topicul incepand de la Nemessis pana la postul lui Marius fcs2,am zambit , am ras, foarte adevarat cuvant cu cuvant , sunt cativa care au fost si si-au dat in petec , spunand ca este extraordinar si adevarat ( de fapt au uitat cum sunt ei ...)am vazut ca ati postat cateva link-uri funny , ca sa fiu on-topic , va prezint faimosul hacar de la Constanta aka "Bahoy"http://www.youtube.com/user/alexenl - tigan cu 4 clase , are profil de iutubehttp://www.youtube.com/watch?v=ojHfI6iiXaU - cum sa spargi yahoo:roll: http://www.youtube.com/watch?v=Ba6PkcXwOjc - cum sa spargi parole:shock: pt mai multe tutoriale de haching , vizitati profilul lui de iutub :wink:
iceman99 Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Bravo Nemessis , super tare articolul . mai stiu eu din astia care vb cu tn pe mess si iti zic ca ai ip xxxx si ca deja iti sterg ceva din comp ce fraieri, si da chiar nu au mai mult de 14 - 15 ani maxim daca ii pui sa faca ceva la calculator ( instalare windows,depanare ceva habar nu au ) ca sa nu mai vorbim de modificare .exe uri si alte chestii mult prea simple pt ei. !
kosmyn Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Ma e super tare povestea dar e pacat ca nu poate face nimeni e super mult de ivatat.
j o c k e r Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Bv Nemesys sper cai fost ajutat ca sa ajungi ce ai ajuns si sa ajutzi si u la randul tau !!!
UUUZ Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Cât adev?r in post-ul lui Nemessis. Sunt deacord în totalitate cu tine.
STARHack Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Super tare Nem! Rad ca prostu' de vreo juma de ora:)) Felicitari pentru articol!
wildchild Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 nu uitati ca "cel mai tare heckar" ii ala care foloseste doar tastatura
wvw Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Cei mai tari hackeri î?i folosesc materia cenu?ie.
Alexander33 Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 un hacker ramane un hacker lucrurile pe care le faci ca hacker trebuie sa ramana numai pentru tine nu sa afle orice idiot ce ai facut tu ca dup-aia sa te trezesti la 2 dimineata cu politia la usa Si intr-un fel sau altul asta e un motiv de ce s-au facut forumuri Si un Pr0 ramane un Pr0 si se comporta ca unul(adica nu deschide gura in genu asta:"CE hack3r sunt ... care comenteaza ii calculatoru":|)...
ciubyever Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 ba esti tare nemessis , meriti sa fi admin gj
Naaraxi Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Ahahahaha "- a folosit cele mai tari metode de nedepistare a ip-ului (aol)"
sec_hacker_ret Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 ce imi place cum unii dintre noi ne regasim in astfel de descrieri complexe , cel putin macare partial , si sunt sigur ca si autorul postului a facut macar odata cel putin unul dintre lucrurile mentionate , ca na doar toti trecem prin asta in procesul de invatare desi, personal, fazele alea cu mircul nu le-am inteles niciodata si desi majoritatea invatam ce invatam mai mult singuri e pacat ca de multe ori cine stie nu impartaseste si cu alti , nu chiar asa moka ca nu se poate totul mura in gura dar macar sa te indrepte spre solutia buna si ca sa ma dau exemplu: dupa o "iesire la pensie" destul de lunga ma gasesc in postura de prostul satului si parca e mai greu decat la inceput sa te pui pe picioare
pyth0n3 Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 - metoda conexiune de la telefon public. Inventata de catre “Sorinel The Hacker Master Of CC & PayPal” si care a fost folosita cu nesimtire de catre producatorii filmului “Hackers 2” fara a-i acorda creditul necesar lui Sorinel, aceasta metoda incredibila va permite sa mergeti la un telefon public cu laptopul si sa va conectati la internet desigur fara a starni suspiciuni in randul patrulelor de politie, a trecatorilor sau a centralei de telefonie. Ideea se bazeaza pe faptul ca poti taia linistit firele unui telefon public si sa stai cu un laptop in cabina iar pe ceilalti nu ii deranjeaza acest lucru. Genial nu-i asa?- proxy public luat de pe site-uri gen proxy4free.com si care te protejeaza pana si in pantaloni de public ce e- proxyswitcher –acest program ce foloseste o lista de proxy-uri (publice desigur) va proteja orice hacker urmarit de politie.- AOL sau Compuserve – datele care se logheaza acolo nu vor ajunge in vecii vecilor pe mana organelor abilitate. Nici nu ramane in server toata sesiunea online a hackerilor in care apare printre altele si ip-ul lor real. Sunt sigur ca multi folosesc aceste metode Le recomand pt toti sunt foarte tari , in momentul in care citeam chiar incepeam sa cred si eu ca e adevarat
eXpLoD Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Cineva l-a copiat si l-a pus aici: Hackerii De Romania | Blogu' Lu Neo
wvw Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 ?i nu numai Hackerii de ROMANIAHackerul de Romania | Blogul unui CarcotasHacker - NeciclopediaDespre "hackerul" romanlol
cosmon Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Nu ma astatur sa il citesc mai ales ca aproape zilnic intalnesc astfel de hackeri cred ca pe viitor o sa le recomand acest articol