M4T3! Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Pret negocial. Precizez ca functioneaza doar pe anumite siteuri. Nu am avut timp sa l testez. Eventual imi puteti spune siteul care vreti sa l picati si eu fac o proba, daca merge negociem pretul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 DOS din windows? Really? Doar faza aia cu botii de IRC de Aryan sau mai stiu eu ce, aia e singura sansa ca sa poti da DOS/DDOS de pe Windows.Daca ne-ai arata si un demo, ar fi mai ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Functioneaza pe site-urile care nu au nginx si se numeste slowloris. Se gaseste gratis pe net. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Functioneaza pe site-urile care nu au nginx si se numeste slowloris. Se gaseste gratis pe net.Slowloris.pl ?Instalezi perl pe windows, si executi scriptul din CMD. Dar sincer, nu stiu cat de functional este... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Slowloris.pl ?Instalezi perl pe windows, si executi scriptul din CMD. Dar sincer, nu stiu cat de functional este...Nu ma refeream neaparat la un script in perl rulat in windows. Asa ceva merge facut chiar si in vb.net. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Nu ma refeream neaparat la un script in perl rulat in windows. Asa ceva merge facut chiar si in vb.net.Te cred. Dar oricum, autorul topicului daca se refera la slowloris, poate sa renunte ... Asta deja e frauda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 Merge doar pe apache... si nu e slowloris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Un video cu o demonstratie, ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 Dupa cum ziceam, cine e interesat, sa mi spuna siteul si gata.Eu zic ca asta e cea mai buna demonstratie. Daca il pun down atunci stiti sigur pe ce dati banii, daca nu nu l cumparati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Pai tu poti sa pui pe altcineva sa faca treaba asta, si sa pretinzi ca softul tau a facut-o. De ce te feresti sa adaugi si un video? Ai ceva de ascuns? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 Si daca as face treaba cu altcineva, ar merge maxim cu 1 om. Cand ar primi programul, ar posta imediat pe forum ca siteul nu i mai pica. Plus de asta nu ma intereseaza sa prostesc pe cineva si nici nu am nimic de ascuns. Nu ti e mai ok sa stii ca pe ce dai banii chiar merge? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 (edited) Ce metoda foloseste? SYN? Slowloris? RefRef?TCP/UDP/HTTP? Ce fel de conexiune exploateaza?Intrii imediat in black-list sau "securitatea" nici nu detecteaza traficul?Da mai multe detalii. In ce e scris? pl? batch? net? PHP? Native?Daca exploateaza dupa metoda slowloris ... multe (95%) din servere si-au facut update la securitate si pur si simplu iti arunca pachetele imediat!PS: Eu poate vreau sa stiu exact pe ce dau banii. Nu vreau sa cumpar o unealta magica ca Coailii Edited July 25, 2013 by yoyois Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Pai prostesti pe cineva, si tot iei bani, nu ramai cu mana goala. Acest experiment costa stimate prieten. Dar incheiem acum aceasta discutie pentru ca nu are sens. Daca ar fi sa iti acord credit, as face-o doar datorita vechimii tale si atat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 ce metoda foloseste? Syn? Slowloris? Refref?Tcp/udp/http? Ce fel de conexiune exploateaza?Intrii imediat in black-list sau "securitatea" nici nu detecteaza traficul?Da mai multe detalii. In ce e scris? Pl? Batch? Net? Php? Native?Daca exploateaza dupa metoda slowloris ... Multe (95%) din servere si-au facut update la securitate si pur si simplu iti arunca pachetele imediat?Ps: Eu poate vreau sa stiu exact pe ce dau banii. Nu vreau sa cumpar o unealta magica ca coailiihttp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0d3maniac Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Ce program ''DoS" atat de bun poate fi sa-l vinzi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Ce program ''DoS" atat de bun poate fi sa-l vinzi ?Iarasi tu? Nu aveai tu treaba pe IST cu botii tai primiti pomana de la Iceman si alte lucruri. Nu suntem noi aia care luam "mure" ? Care suntem down? Eu zic ca ti se apropie un ban irefutabil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 Poate fi si free. Nu stiu, nu l am cautat si nici nu l am testat. L am gasit la serviciu, am dat pe ceva siteuri si au picat. Este drept, am mai incercat si cateva care nu au picat, deasta am zis ca functioneaza pe apache. Nu pot face mai multe teste, din motive evidente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Ce cred eu:DoS-er Http => slabut.Multe servere si-au facut update-uri de securitate si o duc bine cu multe requesturi.DoS-erul este foarte detectat (datorita conexiunii tcp si requestului) si sunt mari sanse sa intrii in IP black-listIti mananca si tie banda => tre sa ai banda mare.Daca face si un IP spoofing/ceva de genu' se poate sa fie mai eficient... altfel ...Nu prea ai sanse sa afectezi prea mult un server serios. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Deci dosu' tau care crezi ca e http e defapt slowloris. Trimite requesturi incomplete catre server.Slowloris - Wikipedia, the free encyclopediaNu m-as mira sa vinzi chiar pyLoris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 DOS din windows? Really? Doar faza aia cu botii de IRC de Aryan sau mai stiu eu ce, aia e singura sansa ca sa poti da DOS/DDOS de pe Windows.Daca ne-ai arata si un demo, ar fi mai ok...1. asta e un copil dare nu are habar ce vrea sa vanda si probabil e vreun script gasit prin mama dracu care nu face nimic.2. te inseli...daca citeai niste documentatie desre tipurile de atacuri DOS sau posturile facute de Amza acum mai mult timp in care explica fiecare tip de atac in parte intelegeai ca se poate si de pe windows.tu vorbesti acolo pentru astia mici care nu au habar si ei pun botul.nu te cert doar iti explic, daca ai nevoie iti dau eu link-uri si documentatie ca sa citesti sa te edifici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 deci dosu' tau care crezi ca e http e defapt slowloris. Trimite requesturi incomplete catre server.slowloris - wikipedia, the free encyclopedianu m-as mira sa vinzi chiar pyloris lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 1. asta e un copil dare nu are habar ce vrea sa vanda si probabil e vreun script gasit prin mama dracu care nu face nimic.2. te inseli...daca citeai niste documentatie desre tipurile de atacuri DOS sau posturile facute de Amza acum mai mult timp in care explica fiecare tip de atac in parte intelegeai ca se poate si de pe windows.tu vorbesti acolo pentru astia mici care nu au habar si ei pun botul.nu te cert doar iti explic, daca ai nevoie iti dau eu link-uri si documentatie ca sa citesti sa te edifici.Am inteles... Lumineaza-ma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 E ceva legat de database, o sa'l postez in urmatoarele ore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 Nu conteaza daca e free sau nu, atata timp cat isi face treaba e ok. Plus de asta am zis, nu prostesc pe nimeni, vreti sa picati un site, datimi pm cu el, daca merge, atunci vorbim de pret. Nu inteleg de ce se deviaza atat discutia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 IT: Apache Denial-of-Service Vulnerability Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...